Gece sütyenle yatıyorum

bendensin :128:

içinde metal bulunmayan, rahat askılı südyenle neden yatılmasın diye şimdi aklıma geldi.

Çok uzun zaman önce göğüse giden damarlardaki kan akış hızına engel olduğu için kap krizi riskini artırdığını duymuştum.. Dışarıdan eve gelir gelmez çıkarırım senelerdir, sarkma da olmadı hiç benimkilerde..

hımmm yanı arada bı sancı gırerdı kalbıme ondan mıkı

yanı banyodan banyoya cıkarıyorum o kadar

tamam markasızlarda bakarım cok sagol valla cok yardım ettın bana :)

aynen öyle yap cnm çünkü evin içinde ve yatarken giyineceksin inanki benimkinin markası yok ben 6 tane almıştım ( tamam suyunu çıkarmış olabilirim ama çok alınca bide üstüne indirim yapmıştı ) ve ne bollaşma ne renkte atma hiç bir şey olmadı illaki dünyanın parasını vermene gerek yok tabi bu benim nacizane düşüncem

hımmm yanı arada bı sancı gırerdı kalbıme ondan mıkı

yanı banyodan banyoya cıkarıyorum o kadar

:/ Nasıl rahat olabiliyorsun.. Benim göğsümü birşey sıkıyor gibi olur çıkarmadığımda o yüzden hiç duramam sütyenle Sarkma olup olmaması bence biraz daha vücutla alakalı olabilir, benim etim sıkıdır belki o yüzden sarkma olmamıştır diye düşünüyorum.. Gerçi yeni yeni biraz aşağı doğru iniyor, o da hamilelikten olsa gerek :) Ayrıca sağlığından daha önemli değil bence eğer duyduğum şeyin gerçeklik payı varsa :) Bi araştır ona göre alıştır kendini gerekirse çıkarmaya :)

Bende sütyensiz yatamam asla.. öyle alışmışım ki hissetmiyorum bile.
eşim de "yahu evde çıkar bari nasıl rahat ediyosun, ne zor senin işin" der durur
bu zamana kadar banyodan banyoya çıkardım,ne bir sarkma var ne de başka bir şey. vücutla alakalı biraz da..
şuan hamile olduğum için biraz aşağıya bakmaya başladılar ama haydi hayırlısı.

Ben gece kesinlikle sutyenle yatmam sarkmasindanda asla korkmuyorum iki çocuk annesi olarak zaten yeterince büyük ve sarkiklar. Malesef.

Sürekli takmanın meme kanserini tetiklediğini ve bilinenin aksine sarkmaya neden olduğunu söylüyor uzmanlar.

en azından bı tanecık alıp deneyım o bezı sutyenı :)

bunca yıldır merve hep onla yatttım
cıkartıgımda bole hafıf bır uyusukluk oluyor
bır de ıkı goguz acım ve ucları esıt degıl malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…