yokk sporcuda kullanıyorum ama bunlar farklı aynen normal sütyen gibi arkadan kopçalı ayarlı askılı fakat kalın licralı penyeden ve her yeri aynı penyeden yani bir ayırım çizgisi falan yok siz ev sütyeni derseniz size gösterebilirler
bez değil aslında benim kullandığım normal bildiğin süngerli sütyen demir yok sadece beden aynı benim
aynen aynen bende senin gibiyim giysiyle bile yatamam sadece çıtçıtlı bodyle yatarım çok soguksa altınada bi şort başkaları gibi gecelik falan asla giyemem kefen gibi dolanıyo her yerime tööbe tööbe yaa .. ve aynen eve girince ilk işim sütyeni çıkarmak olurr
içinde metal bulunmayan, rahat askılı südyenle neden yatılmasın diye şimdi aklıma geldi.
valla ben 20 ye almıştım tatlımm bu biraz pahalı geldi bana
uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi
aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir
göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyormbır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor
cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım
Çok uzun zaman önce göğüse giden damarlardaki kan akış hızına engel olduğu için kap krizi riskini artırdığını duymuştum.. Dışarıdan eve gelir gelmez çıkarırım senelerdir, sarkma da olmadı hiç benimkilerde..
tamam markasızlarda bakarım cok sagol valla cok yardım ettın bana :)
hımmm yanı arada bı sancı gırerdı kalbıme ondan mıkı
yanı banyodan banyoya cıkarıyorum o kadar
aynen öyle yap cnm çünkü evin içinde ve yatarken giyineceksin inanki benimkinin markası yok ben 6 tane almıştım( tamam suyunu çıkarmış olabilirim ama çok alınca bide üstüne indirim yapmıştı ) ve ne bollaşma ne renkte atma hiç bir şey olmadı illaki dünyanın parasını vermene gerek yok tabi bu benim nacizane düşüncem
:/ Nasıl rahat olabiliyorsun.. Benim göğsümü birşey sıkıyor gibi olur çıkarmadığımda o yüzden hiç duramam sütyenleSarkma olup olmaması bence biraz daha vücutla alakalı olabilir, benim etim sıkıdır belki o yüzden sarkma olmamıştır diye düşünüyorum.. Gerçi yeni yeni biraz aşağı doğru iniyor, o da hamilelikten olsa gerek :) Ayrıca sağlığından daha önemli değil bence eğer duyduğum şeyin gerçeklik payı varsa :) Bi araştır ona göre alıştır kendini gerekirse çıkarmaya :)