Gece sütyenle yatıyorum

evli olmayanlar için gece sütyensiz yatmak tuhaf gelebilir .
şekil bozukluğu diye birşey olmaz ,ağrı vs de alışkanlıkla ilgili sonra alışırsınız.
evlendikten sonra takmayın kocalar hiççç sevmez.haberiniz ola

uyurken sutyen takmayın kızlar zaten gün boyu sıkı bir şekilde geziyoruz bari uyurken rahat olun. bu sitede okumuştum sütyenle uyuyanlarda meme kanseri riski %40 artıyormuş. kan dolaşımı ve derinin nefes alabilmesi için sütyensiz yatmak gerekiyor.

Sütyen takılı uyuyamıyorum ki ben..

Gece yatarken spor sütyeni kullanıyorum çok rahat oluyor topluyorda rahatta oluyor tavsiye ederim balinasız çünkü.

Bende sütyenle yatıyordum ve ara ara göğsümde sancı oluyordu.
Artık ''sütyensiz hayat oh ne rahat'' moduna geçicem bende

Sakıncası yoktur sanırım ama ben sütyenle rahat edemiyorum uyurken, hatta eve girdiğim anda cıkatıp attıgım çok olur

ben hep sütyenli yatardım artık sütyensiz yatmayı deneyeceğim öyle daha sağlıklıymış diyolar

ay şu an inanılmaz içim rahatladı. ben de genelde sütyenle yatıyorum ama zararlı olduğunu duyduğum için hep içim içimi yiyordu.

Benimkilerde büyük maalesef.. Ana sutyensiz yatarım öyle alistim. Daha iyiymis zaten..sutyen çok sıkıyor beni kalbimi sıkıştırıyor resmen, gündüz mecbur takiyorum gece oh be dünya varmış diyorum

ne sütyen ne çamaşır severim evde. rahatlık her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…