Gece sütyenle yatıyorum

agrınız oluyor mu peki cıkartıgınızda sızın

Ben yalnızca dışarıda takıyorum.
Günde en fazla 8 saat takıyorum yani :)
Eskiden ben de hep takardım, onunla uyurdum.
Bir gün göğsümde kitle buldum.
Zararsız şükür ama takip ediyoruz..
Arkadaşıma bahsettiğimde sakın sütyenle uyuma, hava almaları gerek demişti.
O gün bugündür evdeyken gündüz bile takmam.

Bence alıştır kendini.
Bir hafta kadar sonra uykudaki rahatlığı farkedeceksin..

bende yatarken zararli oldugunu ama surekli takmama halinde goguslerin yer cekimine yenik duserek sarkacagini okudum. yatarken olmasada normalde takmadigimda psikolojik olarak sarkmadan korkuyorum.

ben evdeyken şu telsiz süngersiz olanlardan takıyorum sadece penye olanlardan dışarıda sütyen kullanıyorum sıkıyo beni

Sütyenden nefret ederim sundan bir kac ay oncesine kadar da hep spor atletlernle dolsrdim evde fakat okula baslasgmdan beri her sabah onu takmak brde soguk olunca iskence gibi geliyordu sutyenlide asla yatamazdim uykum kacardi :) su aralar bilsiginiz uuyyrm bunu duydgum iyi olduuu :))

Memişlere özgürlükEvde özgür olsun memişler,bende bir tek dışarıda takarım eve gelince çıkarırım serbest daha güzel oluyor ve rahat oluyor memişlerinde hava alması gerek.

Son düzenleme:
ben de sağlığa zararlı diye duymuştum bi gece çıkarıp yatayım dedim
kalkınca aceleden geri takmayı unutmuşum evden öyle çıkıp gitmişim
okula gidince sonradan farkettim
Allahtan üstümde deri mont vardı da okulda öyle durdum

o yüzden ben çıkarmadan yatıyorum umarım çok bi zararı yoktur

nerdeyse burdakı arkadaşların bir çoğu gece yatarken bile sütyen kullanıyor.:44:
kızlar bu çooooookkk zararlı birşey.barı gece uyurken çıkarın.göğüslerinizin hava alması şart.
doktorlar kesinlikle uyarıyorlar sütyenle uyumayın diye.bir bildikleri vardır herhalde.

sütyenle yatarsam bütün gece boyle olurum.:84::84::84:
ben kıyafetle bıle yatamam , dısardan eve geldgım gıbıde ılk ısım sutyenımı cıkartmak olur.
sutyenle yatmak sarkmayı engellemez hatta daha bıle zararlı sutyen.

Bir defa sütyensiz yatayım dedim ertesi sabah çıkarken takmayı unutmuşum. Bütün gün montla oturmak zorunda kalmıştım dershanede

bende cıkarınca agrıdan ole oluyorum :)))))))

doktorlar olemı dıyorlar (((52:ufffff ben hıc duymadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…