Gece sütyenle yatıyorum

Ben sütyensiz gezdiğimde ya da yattığımda sanki biri boynuma ağırlık takmış da beni aşağı çekiyormuş gibi hissediyorum Bu yüzden rahat edemiyorum.Sütyenin yapısına da bağlı,rahat olursa sorun olmaz.

Son düzenleme:
o zaman zararı olan sey burda demırımi sütyenın

Demiri değil de, bazıları çok fazla dolgulu oluyor. Ben de ilk sutyensiz yattığım zamanlar eksiklik hissettim ama şimdi mümkün değil yatamam. Hani sarkmasından korkuyorum dedin ya o yüzden penye olanlardan gece kullanıp kısmen rahat edebilirsin demiştim.

Geceleri yatarken üşenip sütyeninizi çıkarmadan uyuyorsanız göğüs kanseri riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz. Uzmanların yapmış olduğu araştırmalara göre sutyenle uyumak göğüs kanserine sebep oluyormuş…

Göğüs kanseri gibi bir hastalık göğüslerimizin tehlike altında olduğunu belirtiyor.Göğüs kanserinin ise başlıca nedeni aralıksız sutyen takmak.Günde en fazla 12 saat sutyen takmak gerekiyor.

Göğüs kanserinin en önemli nedenlerinden birinin aralıksız takılan sutyen olduğu belirtildi. New York’ta bulunan Ulusal Sağlık ve Uzun Yaşam Kaynağı Merkezi, 4 bin 700 kadın üzerinde yaptığı araştırmada, aralıksız sutyen takan kadınların, göğüs kanserinin en sık görüldüğü kesimi oluşturduğunu ortaya çıkardı.

Sutyen kullanmayanlarda oran düşük

Sutyen kullanmayan kadınlarda kanser oranının çok düşük olduğunu belirleyen uzmanlar, kadınları günde 12 saatten fazla sutyen takmamaları konusunda uyardı. Doktor Beverly Smith, düzenli masajın göğüslere kan akışını artıracağını, böylece sutyenlerin göğüs üzerindeki olumsuz etkisinin azalacağını söyledi.
----
Alıntıdır.

ZATE KUCUCUK 80 BEDEN MEMİŞLERİMİZ VAR TAKMASAK HIC YOK GİBİ :d TAMAM TAKMADAN YATARM ARTK(43:

ben de hep onunla yatarım (((((((((

Ben de 80 beden kullaniyorum geceyi gectim disari cikmadikca kullanamiyorum.Yurtta yatarken kullaniyorum bi de ama eve geleyim ozgurlukk:)

Sutyensız hayatmı olur ben sadece duş alırken çıkartırım en fazla 1saat lık sure yanı...sızın göğüs yapınız büyük sanırım .zavallı benın doğru düzgün yok en azından sutyen bı çıkıntı olmasını sağlıyo ....😭😭😭😭

Göğüsleri büyük olanlar sütyensiz rahat edemiyor sanırım. Beni sıkıntı basıyor. çıkarınca da ortada bir şey nasılsa..

sütyenle yatıyorum bende

İşten eve gelir gelmez çıkarırım, gece sütyensiz yatarım, özgürler ve rahatlar senelerdir böyle ne sarkma var nede başka birşey Yaşasın özgürlükkk

Bende genelde sutyenle yatarım.. sanmıyorum bır sorun olustursun..

ama eve geldıgımde kesınlıkle kenarları demırlı sutyen varsa hemen cıkarır atarım cunku cok rahatsız edıcı oluyor evde

onun yerıne demırsız dolgusuz normal sutyen takıyorum..

Canim bende sutyensiz yatarim ki evdeyken hayatta sutyenle duramam basta agri yapiyor bi ara sutyenle uyuyordum sonra cikarttim rahat edebilmek icin. Basta agri yapiyor ama zararli degl zamanla alisiyorsun kesinlikle sutyenle uyuma hem rahat edemezsin hem buyumesini engellersin

Keyfime göre değişiyor ya bazen sütyeni çıkarmayı dahi üşeniyorum öyle uyuya kalıyorum..
Bazen çok rahatsız oluyorum , bunalıyorum çıkartıyorum..

sütyensiz hayat düşünemiyorum
saldım çayıra mevlam kayıra hobaa

sütyenle uyumam için beni anca bayıltmaları gerek. asla uyuyamam. evde de takamam. ya dışarı çıkarken ya da eve misafir geleceği zaman takarım.

Ben dokunamam mesela, birşeyin değmesine de tahammül edemiyorum. O nasıl bişey derseniz bende bilmiyorum? Bi kaç kere denedim tişört mesela deyince gıcık oluyorum, bu yüzden bir tek sütyenle rahatım.

Son düzenleme:
Ben sütyen takmıyorum.Sadece dışarı çıkarken.
Evde likralı yarım atlet giyiyorum

Ben hep sutyenle uyurum.
Takmanin ne zarari olabilir ki.
Zaten takmayinca cok agriyor.
Benim ikizler biraz buyuklerde. ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…