Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm ilginç :44: ama gece yatarken takılı olmasının da zararlı olduğunu biliyoruz. Senin durumunu en iyisi bir doktora danışmak gerek :44:
annen kostuyor mu :))))))) heheheheheheh
ben de sütyenle yatamam çok raharsız eder ama demirsiz sütyenle yatabiliyorum kendinizi ona alıştırabilrsiniz.
e ben ne dıyıp alcam bez sutyen olcusunu ://///
he kız ne kadın ya benimle kavga ediyor bu konuda korkudan takıyorum
anlıyacağın hiç özgürlüğüm yok bu evde anneeeeeeee :84::95:
bana da öyle geliyo hazalcım
sağlık açısından zararı olabilir hava alması vs için
ama sarkma konusunda sütyen takmayınca daha çok sarkar bence
benim aldıklarım sadece bedenli yani s - m - l gibi ama licralı oldugu için lombür lömbür dolaşmıyosun ama bogmuyoda normal sütyen gibi degil 75 80 yok canım
nıyekı gercı eskı kadınlar ole aman gormesın aman etmeısın vs
canım annem sarkacağını kötü olacağını düşünüyor ondan yani aslında iyiliğim için :44:
hımmm bez sutyen demek oyle oluyor sporcu sutyenı olabılırkmı bahsettınız
hayatta duramam ilk işim çıkarmaktır valla bazen işten geliyorum üstümde oluyor eşim diyor evde sütyen mi takılır... çok biliyo..
heeeee anlıyorm ne guzelmıs annen pek dusuncelı :)
sütyenle uyumam için beni anca bayıltmaları gerek. asla uyuyamam. evde de takamam. ya dışarı çıkarken ya da eve misafir geleceği zaman takarım.
yokk sporcuda kullanıyorum ama bunlar farklı aynen normal sütyen gibi arkadan kopçalı ayarlı askılı fakat kalın licralı penyeden ve her yeri aynı penyeden yani bir ayırım çizgisi falan yok siz ev sütyeni derseniz size gösterebilirler
Biz anlasma imzaladik, beraber yatiyoruz.
pekı bez sutyen mı takıyorsunuz
pekı bu bez sütyenın bedenlerı bızım aldıgımız ınce sungerlı sutyen bedenıyle aynımı
ben 75 c takıyorm bezdedemı aynı beden alıcam