Biryerde okumuştum ama nerede okuduğumu şimdi hatırlayamıyorum. Geceleri yatarken göğüslerin sağlığı açısından (şekil bozukluğu vs.vs.vs. sanırım öyle hatırlıyorummm.) sütyen kullanmamak gerekiyormuşşş...Bende geceleri kullanmamanızı tavsiye ediyorummm...
Kesinlikle hayırrr tam tersine benim için inanılmaz rahat oluyorrr...Sizin ağrınızmı oluyor???
Ben de sütyensiz uyumam. Bir doktor bana sütyensiz yatmak sarkma yapıyor, gevşeklik artıyor, onunla uyumanın hiç zararı yok deyince içim rahatlamıştı. Daha önce her ağızdan bir ses çıktığı için acabalarım vardı ama artık yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana da sütyensiz yatarsam sarkarmış gibi geliyor :)
Birkaç kez sütyeni çıkarıp yatmayı denedim ama ağrı oldu bende de.
neden ağrıyor, büyükmü göğüs ölçünüz..
bir komşum var o gece gündüz takar ama onunkiler çok büyük olduğu için gece dönerken vs.. rahatsız ediyormuş kadını
uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi
aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir
göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyormbır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor
cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım
büyümesini engelleyeceğini hiç sanmıyorum o genetiğe bağlı bir şey ama biraz hava alıp rahat bırakmak lazım. Nasıl rahat ediyorsun bilmiyorum da ben de sütyenle yatamam.
Madem sarkması gibi bir endişen var gece sıkı olanlardan değil de penye bazlı olanlardan kullanabilirsin. Ama sarkması da büyüklük küçüklük kavramına bağlıdır.
Mesela küçük göğüsler doğumdsan sonra bile sarkmaz kolay kolay