Gece sütyenle yatıyorum

ben de sütyenle yatamam çok raharsız eder ama demirsiz sütyenle yatabiliyorum kendinizi ona alıştırabilrsiniz.

Hm ilginç :44: ama gece yatarken takılı olmasının da zararlı olduğunu biliyoruz. Senin durumunu en iyisi bir doktora danışmak gerek :44:

kullnadıgım sutyen gosgusumu kaldıyor cıkartıgımda asya sarkıyor sarkık degıl ama agar sankı agrı degıl hasssasıyet gıbı

ben de sütyenle yatamam çok raharsız eder ama demirsiz sütyenle yatabiliyorum kendinizi ona alıştırabilrsiniz.

pekı bu bez sütyenın bedenlerı bızım aldıgımız ınce sungerlı sutyen bedenıyle aynımı

ben 75 c takıyorm bezdedemı aynı beden alıcam

bana da öyle geliyo hazalcım
sağlık açısından zararı olabilir hava alması vs için
ama sarkma konusunda sütyen takmayınca daha çok sarkar bence

bence de simonum..
Valla onu bende duyuyorum ama bu neyki hava alsın

benim aldıklarım sadece bedenli yani s - m - l gibi ama licralı oldugu için lombür lömbür dolaşmıyosun ama bogmuyoda normal sütyen gibi degil 75 80 yok canım

hımmm bez sutyen demek oyle oluyor sporcu sutyenı olabılırkmı bahsettınız

hımmm bez sutyen demek oyle oluyor sporcu sutyenı olabılırkmı bahsettınız

yokk sporcuda kullanıyorum ama bunlar farklı aynen normal sütyen gibi arkadan kopçalı ayarlı askılı fakat kalın licralı penyeden ve her yeri aynı penyeden yani bir ayırım çizgisi falan yok siz ev sütyeni derseniz size gösterebilirler

tamam bakıyım ya :)

pekı bu bez sütyenın bedenlerı bızım aldıgımız ınce sungerlı sutyen bedenıyle aynımı

ben 75 c takıyorm bezdedemı aynı beden alıcam

bez değil aslında benim kullandığım normal bildiğin süngerli sütyen demir yok sadece beden aynı benim

h &m ıc gıyımı 49 tl yazıyor ıyımı fıyatı ????
AÇIKLAMA
Hızlı kuruyan fonksiyonel kumaştan, göğse şekil veren ve iyi destek sağlayan kalıplı, destekli kupalı, ayarlanabilir omuz askılı, arkada kopçalı push-up sütyen. Orta destek.

altın demırıyok sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…