- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
Rica ederim kuzum. Hiç masum değil seninki de. Benimki yorgandan tanıdım eve almışsın dediğimde o yorgan Bi tek bizde mi var demişti kız için de o şahısla hiçbir alakam yok dedi öpüşürken fotosunu görmüşüm ama alakası yokmuşBen sinir krizi geçirdim telefonda aylar sonra wpde numara şeklinde kızların (profilden anladım) aradığını görünce sakinleştirmek için yalvardı arabadaydık.Sonra aldı telefonu sildi ne bu niye engellemedin dedim engellesem görürdün kızardın dedi herşeye de bir kılıf var.
Resmen kaderdaşız ya inşallah ben de unutup giderim senin gibi. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi çok teşekkürler
bir de iphoneda kişiler kısmında fotoğraflar vardı orada da o kızın fotosu vardı. Annesi kardeşleri ben ve o kız. Onu sordum. Bulut fotolarda en çok kimlerin fotosu varsa orada çıkıyormuş yersen. Muhtemelen eski ciddi ilişkilerinden biri ve arada stalkliyordu belki de hala görüşüyordu numarası vardı çünkü ve ertesi gün baktığımda silmisti.
Şimdiki aklım olsa ilk iş o kızın numarasını kaydederdim kanıtlamak iicn. Ama şarj 1deydi hemen kapandı. Ama dediğim gibi şimdi yakalasam öyle bir şeyi onu yaka paça evden atardım o telefonunu da parça pincik ederdim. O zamanlar beni çok sindirmisti oz güvenim yerlerdeydi sanki büyülü gibi ona itaat eden bir ezige dönüşmüştüm. Şükür geçti o günler. sen de güçlü ol bu numaraları yemediğini görsün yoksa devamı gelir buna adın kadar emin olbikrisin