Gece kuşları akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sinir krizi geçirdim telefonda aylar sonra wpde numara şeklinde kızların (profilden anladım) aradığını görünce sakinleştirmek için yalvardı arabadaydık.Sonra aldı telefonu sildi ne bu niye engellemedin dedim engellesem görürdün kızardın dedi herşeye de bir kılıf var.
Resmen kaderdaşız ya inşallah ben de unutup giderim senin gibi. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi çok teşekkürler 😌
Rica ederim kuzum. Hiç masum değil seninki de. Benimki yorgandan tanıdım eve almışsın dediğimde o yorgan Bi tek bizde mi var demişti ☺️ kız için de o şahısla hiçbir alakam yok dedi öpüşürken fotosunu görmüşüm ama alakası yokmuş 😄

bir de iphoneda kişiler kısmında fotoğraflar vardı orada da o kızın fotosu vardı. Annesi kardeşleri ben ve o kız. Onu sordum. Bulut fotolarda en çok kimlerin fotosu varsa orada çıkıyormuş yersen. Muhtemelen eski ciddi ilişkilerinden biri ve arada stalkliyordu belki de hala görüşüyordu numarası vardı çünkü ve ertesi gün baktığımda silmisti.

Şimdiki aklım olsa ilk iş o kızın numarasını kaydederdim kanıtlamak iicn. Ama şarj 1deydi hemen kapandı. Ama dediğim gibi şimdi yakalasam öyle bir şeyi onu yaka paça evden atardım o telefonunu da parça pincik ederdim. O zamanlar beni çok sindirmisti oz güvenim yerlerdeydi sanki büyülü gibi ona itaat eden bir ezige dönüşmüştüm. Şükür geçti o günler. sen de güçlü ol bu numaraları yemediğini görsün yoksa devamı gelir buna adın kadar emin olbikrisin

Ayrıldım. Z once de dedim tekrar diyeyim belki vaktine gelir😄 Allah belasını versin onun ☺ neler çektirdi bana pislik. O sebeple ayrılmadım ama bizim ilişkinizde başka insanların iması bile olmazdı öyle büyük aşktı bizimki sözde. Bana kendini öyle temiz öyle masum tanıtti ki bana biri onu biriyle gördük dese inanmazdım. Fotoları görünce bütün güvenim gitti. Taş gibi bir kızla onun odasında çekilmiş fotolar yorganından tanıdım. Benle tanışmadan 5-6 Ay önce benden sonrası tertemiz ama öncesinde neler var neler. Masturbasyon yaparken bile video atmış kızlar. Yurtdisinda yaşıyordu hepsi de bebek gibi rahat kızlar. Poposunu atan mı dersin ayaklarını atan mı. Bana namus nutukları atan pislik tam bir abazanmis.

Isin ilginci bunları yapan adama ben özledim keşke yanımda olsan öpsem seni dediğimde bile kiziyordu manyak. Benle konuşurken hiç böyle şeylerin ne imasini yapar ne de bir foto isterdi. bana Meryem Ana muamelesi yapiyirdu bildiğin. Ben de diyordum bu nasıl bir adam ben ne şanslıyım. ama gizli sapkinliği varmış demek. 3 yıl burnumdan geldi.

Senin mesajlarını da okudum şimdi öz güven problemi yaşıyorsun. Ben de fotoları gördüğümde tepki vermedim once mal gibi. Dedim benden önce. Ama içim içimi yedi hep. Benim en ufak falsomu kafama kakiyordu o. Dışardan 5 dk geç gelsem ne bileyim ona göre iddialı bri foto koysam vs. Sonra ise girdim kendime geldim. Her şey tersine döndü. O beni eziyrodu hep ben onu ezmeye başladım. Bir gün dedim ki ben salak miyim ya? Ne olabilir ki en fazla. Onunlayken daha Cok acı çekiyorum bırak dedim kendi başıma çekerim acımı gururumu kimmseye ezdirmeden. En çok barışmak istediği zamanda bıraktım onu. Olum tehditleri mi almadım, is yerime kadar rahatsız mi etmedi.. Neler çektim ya ama kurtuldum o pislikten.

O yüzden eğer içine sinmiyorsa bunu kendi başına yenmek için uğrasma yapamazsın. Unutamayacağıni düşünüyorsan unutamazsın bırak gitsin
Anam neler yaşamışsınız sizde

Tam da öyle diyordum okurken sanmıyorum ya o kadar da iğrenç değildir umarım. Öyle gevşek biri değil ailesinden filan içinde azıcık Allah korkusu olan biri ve ben ona kötü bişey yapmadım böyle bişey yapması için sebep yok.
:KK57: Seni de klasöre alıp bir sonra ki kız senin resimleri yakalayacak gibi bir his doğdu içime

Rica ederim kuzum. Hiç masum değil seninki de. Benimki yorgandan tanıdım eve almışsın dediğimde o yorgan Bi tek bizde mi var demişti ☺️ kız için de o şahısla hiçbir alakam yok dedi öpüşürken fotosunu görmüşüm ama alakası yokmuş 😄

bir de iphoneda kişiler kısmında fotoğraflar vardı orada da o kızın fotosu vardı. Annesi kardeşleri ben ve o kız. Onu sordum. Bulut fotolarda en çok kimlerin fotosu varsa orada çıkıyormuş yersen. Muhtemelen eski ciddi ilişkilerinden biri ve arada stalkliyordu belki de hala görüşüyordu numarası vardı çünkü ve ertesi gün baktığımda silmisti.

Şimdiki aklım olsa ilk iş o kızın numarasını kaydederdim kanıtlamak iicn. Ama şarj 1deydi hemen kapandı. Ama dediğim gibi şimdi yakalasam öyle bir şeyi onu yaka paça evden atardım o telefonunu da parça pincik ederdim. O zamanlar beni çok sindirmisti oz güvenim yerlerdeydi sanki büyülü gibi ona itaat eden bir ezige dönüşmüştüm. Şükür geçti o günler. sen de güçlü ol bu numaraları yemediğini görsün yoksa devamı gelir buna adın kadar emin olbikrisin
Ya ben öyle sineye çekemem zaten illa bir tepki koyarım ama düşününce özgüvenimde bi azalma olduğunu fark ettim, sadece ona karşı böyle ve bu sağlıklı değil cidden.
Baksana 6 7 ay olmuş burnundan getirdim aslında iyi de yapmışım baştan yalan söylemeseymiş. Beni kendine güvendirmek için çok çalıştı ve şuan sadık olduğuna eminim çünkü seviyor gerçekten ve o olayları tekrar yaşamayı göze almaz şuan ayrılık doğru karar gibi tek problem var o da geri dönerse(ki muhtemelen dönücek) benim onu affetmemem lazım

Kuzum ya acı şekilde tecrübe edinmişiz bunun telefonuda iki ekranlıydı 2. ekranında saklıyormuş meğerse banada dokundurmazdı zaten bakmazdımda orası ayrı hiç kurcalamamıştım arkadaşı söyledi zaten yaptıklarını ondan sonra tamamiyle kesmiştim. Ama hiç birşekilde intikam almadım ne ondan nede o diğer kendini bilmezlerden Allaha havale ettim şiddet taraftarı değilim çünkü nasıl olsa Allah layığıyla verecek onlara belalarını :)
İki ekran mi o nasıl oluyormuş? Kesin benimkinde de vardir teknoloji konusunda bilmediği nane yoktu zaten ben şaşırıyordum o telefonu nasıl ortada bırakıyor şifresini de biliyorum diye. Benim telefonu kaç kez hacklemeye çalıştı uzaktan. Paranoyak olmuştum telefonin on ve arka kameraya bile bant yapiştırıyordum:)) vatsap hesabımı hacklemisti sonra telefonuma uzaktan casus yüklemek için almanya'da bir hackerla anlaşmış hepsini itiraf etti bir gün maillesmelerini yolladı. Adam buna kamerasına ulasicam bütün fotoları videoları alıp sana atıcam deyince vazgeçmiş embesil.

Ksc tane numarası vardı sonra öğrendim. Bu başka bir ülkede yaşıyor zamanında istihbarati çok sağlam birine ben bunu araştırttim ben. Adamın eli aşırı uzun ta almanya'da buldu bunu. Bana dedi ki o zaman, bu dedi nişanlı mıymış nisanlanacak mıymış neymis ve çok belalı bir tipmis başı olaydan kurtulmuyormus demişti daha 1 senelik ilişkiydi, adama inanmadim ☺️ dedim ki her şeye inanırim ama bana sadakatsizlik yapacağına inanmam. Olsa ben bilirdim.

Laf arasında sordum hatta sen dedim eskiden nisanliymissin öğrendim ben. Bu bir delirdi kime sordugumu anladı. Öyle yeminler etti ki eğer dedi senden sakladığım bir şey varsa annem, kardeşlerim hepsinin ölüsünu göreyim tez zamanda. Tamam ddim köpek gibi aşığım ya, inandım ve konuyu kapattım. Bak şimdi olsa var ya aslını öğrenmeden bırakmam o dönem gerçekten Leyla gibiydim ya ciddi ciddi büyü yapılmış gibiydim.

Neyse sonra bu beni öldürmekle tehdit ederken annesiyle tanıştık benim bir panik anımda. Kadın bana inanılmaz yardımcı oldu hala da arada yazıyor hatrimi soruyor, oğlundan bağımsız aşırı iyi bir insan ve hep benim yanımda oldu. Bir gün kadın vatsapa eski bir fotolarını koydu bu da var fotoda. Bir zoomladim bunun sağ yüzük parmağında yüzük var ☺️ şerefsiz. Kardeşlerinin annesinin üzerine yemin edebilen bir şerefsiz. Benim 3 senemi çalan bir şerefsiz.

Yani özetle Bi insan başından kendini belli ediyorsa, etraftaki insanlar da sana onun yanlış olduğunu söylüyorsa ve en önemlisi senin içinde tereddütler varsa asla uzatmayacaksin yoksa olan boşa giden yıllarina oluyor

Ya ben öyle sineye çekemem zaten illa bir tepki koyarım ama düşününce özgüvenimde bi azalma olduğunu fark ettim, sadece ona karşı böyle ve bu sağlıklı değil cidden.
Baksana 6 7 ay olmuş burnundan getirdim aslında iyi de yapmışım baştan yalan söylemeseymiş. Beni kendine güvendirmek için çok çalıştı ve şuan sadık olduğuna eminim çünkü seviyor gerçekten ve o olayları tekrar yaşamayı göze almaz şuan ayrılık doğru karar gibi tek problem var o da geri dönerse(ki muhtemelen dönücek) benim onu affetmemem lazım
Ne kadar zamandır ayrisiniz şu an

İki ekran mi o nasıl oluyormuş? Kesin benimkinde de vardir teknoloji konusunda bilmediği nane yoktu zaten ben şaşırıyordum o telefonu nasıl ortada bırakıyor şifresini de biliyorum diye. Benim telefonu kaç kez hacklemeye çalıştı uzaktan. Paranoyak olmuştum telefonin on ve arka kameraya bile bant yapiştırıyordum:)) vatsap hesabımı hacklemisti sonra telefonuma uzaktan casus yüklemek için almanya'da bir hackerla anlaşmış hepsini itiraf etti bir gün maillesmelerini yolladı. Adam buna kamerasına ulasicam bütün fotoları videoları alıp sana atıcam deyince vazgeçmiş embesil.

Ksc tane numarası vardı sonra öğrendim. Bu başka bir ülkede yaşıyor zamanında istihbarati çok sağlam birine ben bunu araştırttim ben. Adamın eli aşırı uzun ta almanya'da buldu bunu. Bana dedi ki o zaman, bu dedi nişanlı mıymış nisanlanacak mıymış neymis ve çok belalı bir tipmis başı olaydan kurtulmuyormus demişti daha 1 senelik ilişkiydi, adama inanmadim ☺️ dedim ki her şeye inanırim ama bana sadakatsizlik yapacağına inanmam. Olsa ben bilirdim.

Laf arasında sordum hatta sen dedim eskiden nisanliymissin öğrendim ben. Bu bir delirdi kime sordugumu anladı. Öyle yeminler etti ki eğer dedi senden sakladığım bir şey varsa annem, kardeşlerim hepsinin ölüsünu göreyim tez zamanda. Tamam ddim köpek gibi aşığım ya, inandım ve konuyu kapattım. Bak şimdi olsa var ya aslını öğrenmeden bırakmam o dönem gerçekten Leyla gibiydim ya ciddi ciddi büyü yapılmış gibiydim.

Neyse sonra bu beni öldürmekle tehdit ederken annesiyle tanıştık benim bir panik anımda. Kadın bana inanılmaz yardımcı oldu hala da arada yazıyor hatrimi soruyor, oğlundan bağımsız aşırı iyi bir insan ve hep benim yanımda oldu. Bir gün kadın vatsapa eski bir fotolarını koydu bu da var fotoda. Bir zoomladim bunun sağ yüzük parmağında yüzük var ☺️ şerefsiz. Kardeşlerinin annesinin üzerine yemin edebilen bir şerefsiz. Benim 3 senemi çalan bir şerefsiz.

Yani özetle Bi insan başından kendini belli ediyorsa, etraftaki insanlar da sana onun yanlış olduğunu söylüyorsa ve en önemlisi senin içinde tereddütler varsa asla uzatmayacaksin yoksa olan boşa giden yıllarina oluyor
Anlattıklarını okudukça kendimi görüyorum valla. Biz de annesiyle çok iyi anlaşıyoruz hatta bir iki defa o araya girip barıştırdı. Annesini hep ondan uzaklaştırdıkları için çok sağlam değil ilişkileri ama biz kavga edince mesela bana yemin ettirdi annemi aramıycaksın mesaj atmıycaksın diye. Çünkü annesi de aldatılmış bi kadın ve gerçekten çok iyi bi insan benim haklı olduğumu biliyor.
Ama ne kadar bilse de tabi kendi oğlu sonuçta orası ayrı.

atlatamiyorsaniz ayrilin, ayrilmiyorsaniz adamin önüne isitip isitip getirmeye hakkiniz yok. kabul edersiniz etmezsiniz, unutursunuz unutamazsiniz sizin bileceginiz is. ama hem iliskiye devam edeyim hem burnundan getireyim olmaz..

Tam da öyle diyordum okurken sanmıyorum ya o kadar da iğrenç değildir umarım. Öyle gevşek biri değil ailesinden filan içinde azıcık Allah korkusu olan biri ve ben ona kötü bişey yapmadım böyle bişey yapması için sebep yok.
Siz bilirsiniz. Fotoğrafları yuzunden basina is acilan herkes "o oyle degildir", "o yapmaz", "sebebi yok" diyordu sonucta.
Sadece su forumda bile bircok konu var bu minvalde.

Allah korkusu olan adam kizlarla yatakta cekilen fotograflari sifreli klasorlerde pek saklamaz ya neyse. Umarim bu guveniniz ve toylugunuz basiniza is acmaz.

Ksc tane numarası vardı sonra öğrendim. Bu başka bir ülkede yaşıyor zamanında istihbarati çok sağlam birine ben bunu araştırttim ben. Adamın eli aşırı uzun ta almanya'da buldu bunu. Bana dedi ki o zaman, bu dedi nişanlı mıymış nisanlanacak mıymış neymis ve çok belalı bir tipmis başı olaydan kurtulmuyormus demişti daha 1 senelik ilişkiydi, adama inanmadim ☺ dedim ki her şeye inanırim ama bana sadakatsizlik yapacağına inanmam. Olsa ben bilirdim.

Neyse sonra bu beni öldürmekle tehdit ederken annesiyle tanıştık benim bir panik anımda. Kadın bana inanılmaz yardımcı oldu hala da arada yazıyor hatrimi soruyor, oğlundan bağımsız aşırı iyi bir insan ve hep benim yanımda oldu. Bir gün kadın vatsapa eski bir fotolarını koydu bu da var fotoda. Bir zoomladim bunun sağ yüzük parmağında yüzük var ☺ şerefsiz. Kardeşlerinin annesinin üzerine yemin edebilen bir şerefsiz. Benim 3 senemi çalan bir şerefsiz.

Kuzum o telefon özelliği oluyor bazı telefonların 2 ekran özelliği var mesela ilk telefonunu eline aldığında açılan yüz ana ekran ama dokunduğunda yada çevirdiğinde 2. ana ekran çıkıyor öyle özelliğe sahip bir telefondu markası neydi bilmiyorum pahalıda telefon değil whatsapını hacklemesi için senin telefonuna link gönderip sende o linke tıklarsan hackerlanırsın da ne manyakmış şikayet edebilirsin polise biliyorsun dimi ? bu hackerlar daha fazla ceza yiyor yakalanırlarsa . Kuzum kurana el basıp yemin edenide gördüm inan neler var Allah ve kuranı karıştırıyorsa bilki yalancıdır yiyorsa Allahın üzerine etseydi ama onuda ederdi bunlarda ne arar ahlak ?

Siz bilirsiniz. Fotoğrafları yuzunden basina is acilan herkes "o oyle degildir", "o yapmaz", "sebebi yok" diyordu sonucta.
Sadece su forumda bile bircok konu var bu minvalde.

Allah korkusu olan adam kizlarla yatakta cekilen fotograflari sifreli klasorlerde pek saklamaz ya neyse. Umarim bu guveniniz ve toylugunuz basiniza is acmaz.
Hiç birine güven olmaz bu saatten sonra

Seninki de ne pis bişeymiş hem yalancı hem dolandırıcı hem hacker...
En iyisi biz bi sadaka verelim kurtulduk diye yapmadıkları kalmamış pisliklerin.
Bu sevenler hep üzülmek zorunda ya cidden seviyosun konduramıyosun bi saflaşıyosun ya faydalanıyorlar Allahın belaları

Kuzum o telefon özelliği oluyor bazı telefonların 2 ekran özelliği var mesela ilk telefonunu eline aldığında açılan yüz ana ekran ama dokunduğunda yada çevirdiğinde 2. ana ekran çıkıyor öyle özelliğe sahip bir telefondu markası neydi bilmiyorum pahalıda telefon değil whatsapını hacklemesi için senin telefonuna link gönderip sende o linke tıklarsan hackerlanırsın da ne manyakmış şikayet edebilirsin polise biliyorsun dimi ? bu hackerlar daha fazla ceza yiyor yakalanırlarsa . Kuzum kurana el basıp yemin edenide gördüm inan neler var Allah ve kuranı karıştırıyorsa bilki yalancıdır yiyorsa Allahın üzerine etseydi ama onuda ederdi bunlarda ne arar ahlak ?

Ah kuzum ne şikayeti adam yurtdisinds yaşıyor ve hiç kimseden korkusu yok. Bana burada son geldiğinde neler yaşattı. hala aklıma gelince çarpıntı yaşıyorum.

Son görüştüğümüz gece 3 saat taksi durağında oturduk. Sabah 5e kadar. O kızla yatakta fotoları gördüğüm günün ertesi, telefonumu karıştırmak istedi inat edip vermedim. Birbirimizi öldürecektik o gece. Adam bipolar bir anda gözü dönüyor. Korkuyla kaçıp taksiye bindim. Dedim abicim kapiyi kitle sür çabuk. Bu pislik koşarak geldi camdaki 10 cm aralıktan elini sokup kilidi açıp adama dönüp, dayıcım napıyorsun ayıp değil mi bu yaptığın dedi sapık gibi gülerek. Arkaya geçip indirdi beni. Dedim buradan hicbri yere gitmiyorum sen defolup gitmeden. Telefonum da onda vermiyor. Ailem şehir dışındaydı eve beraber gidicez yoksa burada oturucaz sabaha kadar dedi. O gece direnmeyip onunla eve gitsem muhtemelen 3.sayfada okurdunuz beni. Nasıl kurtuldum Allah biliyor. Ne diller döktüm ne oyunlar yaptım.

Taksi durağındaki adamlar bildiğin korktular. Bir sürü adam bu manyaktan korkup tek kelime edemediler. Zaten o gece son görüşmemiz oldu ondan sonrası hep benim kurtulmaya çalışmalarım. Her şeye rağmen onsuz yapamadığım tuhaf dönem, yaşadığım travmalar ve ise girdikten sonra kendimi toparlayıp ondan kurtulduğum dönemde hacklemeye çalıştı. Hesabınız başka telefondan açıldı diye bildirim geliyordu ama çift koruma şifresi koymuştum onu kiramadigi icin sohbetleri acamiyordu. Hacker da zaten almanya'da hacklese ona da bri sey yapamazdim buradan

Yani iliskiye girdin bide bu sahtekarla, bence hiç barışmayı düşünme o gene yapıyordur sadece sen bilmezsin
İmkanı olsa belki yapıyordu derdim ama bu zamana kadar imkanı yoktu. Şimdi herşeyi var artık özgür, kendi evide var arabası da ne b*k yerse yesin yapacağı varsa ne diyim

Ya sana inanamıyorum sen 1 günde bu kadar yıpranıp bu konuyu açarsan kesinlikle affedeceksin. Lütfen güçlü ol biraz kimseye muhtaç değilsin
Kuzucum yıpranmışlığım 6 ay öncesinden başlıyor o aldatma mevzuları filan o zamandı sonra zaten normale döndük benim restlerimi görünce çekidüzen verdi.
Ama ben hala güvenmediğim için bu konu üzerinden 3 4 defa tartıştık sonra gereksiz takıntı yapıyorsun dedi barıştık.
Sonuncusu da dün oldu işte.

Eklentiler

• sketch-1586831149298.png
    sketch-1586831149298.png
    571,1 KB · Görüntüleme: 37
Kuzucum yıpranmışlığım 6 ay öncesinden başlıyor o aldatma mevzuları filan o zamandı sonra zaten normale döndük benim restlerimi görünce çekidüzen verdi.
Ama ben hala güvenmediğim için bu konu üzerinden 3 4 defa tartıştık sonra gereksiz takıntı yapıyorsun dedi barıştık.
Sonuncusu da dün oldu işte.
Resmen kendimi gördüm şu an. O sana nasıl hitap ediyor sen aşkım tamam neyse sinirlenme diyorsun Ay isimleri de aynı sayılır. Benimkinin de ilk adı alp. Allahın belası. Bana aynı böyle davranıp ezerek üste çıkıyordu. Seninki de narsistik olabilir mi? Bana bir arkadsim bi blog attı hatta burada da bi narsistik vaka konusunda paylaştım. Orada anlatılanlar birebir ben ve sanki her hikayedeki adam oymuş gibi. Bi ara araştır seninki de narsistik gibi inanılmaz sindirmis seni :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X