- 26 Şubat 2020
- 211
- 94
- 26
- Konu Sahibi Bizguzellikkk
Kızçeler nerden başlasam bilemiyorum sanırım artık içimi dökme zamanı geldi. Lütfen kötü yorum yapmayın çok fazla hatalı davrandım biliyorum. Benim 3 yıllık bir ilişkim var 2. Yılımız dolduktan kısa süre sonra önce onun beni erkek arkadaşlarımı kıskanmasıyla bi tartışma yaşadık ben zaten mesafeliyimdir ama o hoşlanmadığı için daha da mesafe koydum benim çabamla barışmamızın ardından o da eski kız arkadaşlarıyla yakınlaştı ve ben çok kıskandım o kızlarla (özellikle biriyle fazla yakındı) bi anda yakın olmasını bi gün benim mesajıma cevap vermeyip o kızın instada fotosunu beğenince bende ipler koptu çok kötü sözler söyleyip ayrıldım 3 ay ayrı kaldık hiç konuşmadan. Ama ben hiç unutmadım onu başkalarıyla da tanıştım ama aklımda o olduğu için yapamadım sonunda dayanamayıp barışmak istedim. Barıştıktan sonra benden başkasıyla ilişki yaşayıp yaşamadığını sordum hayır dedi ama ertesi gün o uyurken telefonunun şifresini bildiğim için açıp baktım gizli klasörde başka bir kızla +18 fotoğraflarını gördüm. Dünyam başıma yıkıldı tabi yanımda yatıyordu uyanınca gayet sakin bi biçimde neden yalan söylediğini sordum ve sessiz kaldı sadece saçlarımı okşayıp beni sakinleştirdi. Utandığını pişman olduğunu düşündüm. Ama o günden sonra ben bu olayı atlatamadım. Sürekli bu konudan kavga ediyoruz çünkü ben unutamadığım için hep yüzüne vuruyorum. O da ayrıydık tekrar birlikte olacağımızı düşünmediğim için yaptım diyor. Ben öğreneli 6 ay oldu dün tekrar konuyu açtım ve çok üstüne gittim hakaretler ettim yani söylemediğim şey kalmadı o da sinirli biri olduğu için baya kavga ettik.Sonra hüzünlü bir şarkı gönderdi tartışmak istemiyorum dedi ama ben inatla hakarete devam ettim. Ben sonrasında pişman oldum. Ayrıyken yaşanan bir olayı abarttım. O da artık bu durumdan çok sıkıldığını sürekli bu konuyu yüz üstüne çıkardığımı söyledi. Sonuç olarak ayrıldık. Şuan biraz beklemek istiyorum kafasını toplasın ama ayrılmak istemiyorum iyi anlaşıyoruz normalde napıcam çok kafam karıştı