arkadaşlar ben 19 temmuzda adet olmuştum normalde 27. gun kesın olurum fakat şuan 7 gun gectı tık yok testler hep negatıf cıktı kan testı 0.1 ılk defa bole bişi oluyo acaba geç mi yumurtaldım ve döllenme olldu?
arkadaşlar ben 19 temmuzda adet olmuştum normalde 27. gun kesın olurum fakat şuan 7 gun gectı tık yok testler hep negatıf cıktı kan testı 0.1 ılk defa bole bişi oluyo acaba geç mi yumurtaldım ve döllenme olldu?
pek bi belirti yoktu. arada başım dönüyordu okadar. kan testi sonucunu alıpta negatif olduğunu öğrenince iice umutsuzluğa kapılmıştım. ama günler geçmesine rağmen bi türlü adet olmadım. adetim geçtikten 2-3 hafta sonra tekrar idrar testi yaptım ancak ozaman belli oldu...
mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.
tubacım sana sorum olacak ben 6 temmuz da adet oldum adet döngüm genelde 31 32 gündür adetin 5. günü klomen kullandm 14 günü yumurta takibinde biri 6 diğeri 22mm yumurta olmuştu doktor adetin 17 günü iğne verdi rahmi gebeliğe hazırlama iğnesi dedi adetimin 28 günü test yaptırdım kanda 2 çıktı şuan hala adet olmadım adetin 28. günü yapılan test yanlış çıkalbilirmi sence
merhaba, aranıza yeni katıldım. size sormak istediğim bir şey var. eşimle ayrı sehirlerdeyiz iş dolayısıyla. gecen ay ilişkimizden sonra bir iki gün içerisinde adetim başladı, ve üzerine bir ilişki daha olmadı bu ay ise henüz adet olmadım. adet tarihimi 3 gün gectiğinde test yaptım negatif cıktı suan 5. gündeyim hala tık yok bende. acaba gec döllenme olabilir mi acemiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bu şekilde hamile kalan var mı ve testi tekrar ne zaman yapmalıyım sizce biraz daha beklemelimiyim?
test negatif ciktiysa o ay baskada iliski olmadiysa uzgunum malesef hamile deilsin ama ALLAH tan baskasida bilemez biraz daha bekle bi test daha yap yada kandan gec kesin sonuc alirsin
bende de gec dollenme oldu normalde 17 eylulde adet olmam gerikirken olmadim dedim biraz bekleyeyyim cunku hic umudum yoktu 2 ekimde test yaptim positif cikti ertesi gun kan testi beta hcg degerim 14964 cikti normalde 6 hafta 4 gunluk hamileydim 2 hafta sonra doktoruma gittim 8 hafta 4 gunluk saniyordum doktor 6hafta3 gunluk dedi gec dollenme olmus yani
bende de gec dollenme oldu normalde 17 eylulde adet olmam gerikirken olmadim dedim biraz bekleyeyyim cunku hic umudum yoktu 2 ekimde test yaptim positif cikti ertesi gun kan testi beta hcg degerim 14964 cikti normalde 6 hafta 4 gunluk hamileydim 2 hafta sonra doktoruma gittim 8 hafta 4 gunluk saniyordum doktor 6hafta3 gunluk dedi gec dollenme olmus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?