Geç döllenme olabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar acil bakarmısınız sabah test yaptım testim bu şekilde çıktı sabah uyandıgımda bişi yoktu sonrasında pembe sulu şekildi bi leke geldi adetede benziyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi adetimin 10.geçikmesini yaşıyorum
merhaba sonucunuzu merak ettim ben de aynı durumu yaşıyorum

belirtileriniz nelerdi ben de ilk defa gecikme oluyor 2 gün gecikmede negatif çıktı şuan 5 gün olacak lütfennn yardımcı olur musunuzzz
tek belirtim baş ağrısıydı. yani genelde adet olacağım gün başım ağrır bunda da başım ağrıyıp regl olmayınca test yaptım öyle silik çıktı 7.günde
şu anda da 8. haftadayım ama herhangi bir belirtim yok bulantı ağrı gibi o yüzden benimki biraz farklı

Merhaba kızlar 2 senelik evliyim 3 aydır korunmasız ilişikiye giriyoruz ve benimde adetim 9 gün gecikti bugün kaset test yaptım ve negatif çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum burdaki mesajları sürekli okuyorum geç döllenme yaşayan kişiler var geç döllenme olsa bile çıkması gerekmez mi ?
Aynı şeyleri bende yaşıyorum . 3 aydır bende gebelik için deniyorum . Normalde döngüm 29 günde bir oluyor diğer aylar olmayınca bu ay Ovulasyon testine başladım ve yumurtlamam adetimden 9 gün önceydi ertesi gün çatlamam oldu . O günü değerlendirdik . Şuan adetimin 5 . Günü olması gerekiyor ama hala adet olmadım testler hep negatif fakat ara ara kasık ve bel ağrısı geliyor . Akıntım beyaz ve sarıya yakın . Göğüslerim de az derece de hassasiyet var . Umutla bekliyorum . Ama sanırım geç yumurtlama olunca 14 gün sonra Adet görüyormuşuz ve yarın 14. Gün doluyor benim . Ama hala gelen giden yok . Çok istiyorum fakat pozitif göremedim hiç . Bu durumu yaşayan sonradan gebelik haberi alan oldu çok merak ediyorum . Sürekli ağlayasım geliyor kızlar 😔 düşündükçe

Arkadaşlar acil bakarmısınız sabah test yaptım testim bu şekilde çıktı sabah uyandıgımda bişi yoktu sonrasında pembe sulu şekildi bi leke geldi adetede benziyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi adetimin 10.geçikmesini yaşıyorum
Son durum nedir ???

Bence hamilesiniz gelişme oldu mu

Kan verdinmi gebelik varmiymis

Back
X