cnm yaptırdığın tahlilden 1hafta geçsin bence bir daha yaptır yani hamile olma olasılığın varsa takip et derim çünkü bende geç döllenme yaşadım 1 hafta bekledim yükselmişti değerim başta 2 hafta geriden takip ediyordu gebeliğim sonra 1 haftaya düştü bebek sonra dengelemiş şimdi 21 haftalık olmam gerekirken 20 haftalık hamileyim
cnm bnm ilk kan değerim 17 idi sonra gittiğimde 135 olmuştu 1 hafta daha bekleyelim bu gebelik sayılmaz dedi doktor 1 hafta sonra gittik kan değerine bakılmadan ultrasonla baktı keseyi gördü öyle olunca kan değerine baktırmadı. ama deişti 1500den önce keseyi göremeyiz diye demekki geçmişti değerim..1hafta sonra gittiğimizde kese büyümüştü sonraki hafta bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk anlayacağın 1 ay boyunca 1 hafta arayla doktordaydım :)
sat 25 mart ama geç döllenme dolayısıyla 1 nisandan hesaplıyoruz
8mayısta keseyi gördük
15mayısta keseyi büyümüş gördük
22mayısta bebeği gördük kalp atışlarını duyduk
19 haziranda gittiğimizde de parmaklarını bile tek tek sayabilmiştik okadar büyümüştü o anı hiç unutamıyorum cinsiyetini öğrendiğim gün bile öyle sevinmemiştim bize elde sallamıştı minik sıpa :)
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1yıldır çocuk istiyoruz doktorum yumurtalarımın geç büyüdüğünü söyledi.regl dönemim normalde 25 ile 30 arası fakat son regl günüm 1ekimde oldu.ve şuan hala adet olmadım göğüs şişliğinden başka bi belirtim yok.ayın 1inde olmam gerekiyordu adetim 6gün gecikmişken kan testi yptırdım 0.1 gebelik yok dendi.ve hala adet olmadım merak ettiğim yanılma payı olabilrmi 6 gün gecikmeye tekrar test yapmalımıyım aranızda kan negatif oldugu halde hamile olanınız varmı cok merak ediyorum.yumurtamın yavas calısmasına bağlı geç döllenme olabilrmi.adetime 1 hafta kala dr.tavsiyesi üzerine 3-4 gün gün aşırı ilşki gerçekleşti.kafam çok karıstı lütfen yardımcı olun....
slm.aranıza yeni katıldım.benimde benzer bir sorunum var acaba bunu yaşayan var mı aranızda.adetim gecikeli 6-7 gün oluyor.iki defa hcg baktırdım negatifti ama bende sürekli uyuma bulantı akıntı kasık ağrısı göğüs ağrısı hepsi var.çok moralim bozuk acaba hamile olabilirmiyim fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?