• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumutlama/geç döllenme yasayıp hamile kalanlar bakabilir mi?

tam 13 gün sonra karın ağrısı şikayetiyle hstaneye gittimde anladık canım.benimde testlerim hep beyaz çıkıyorud.hatta betahcg 56 çıkmıştı dış gebelikten şüphelendiler.

arkadaşlar ben 19 temmuzda adet olmuştum normalde 27. gun kesın olurum fakat şuan 7 gun gectı tık yok testler hep negatıf cıktı kan testı 0.1 ılk defa bole bişi oluyo acaba geç mi yumurtaldım ve döllenme olldu?

arkadaşlar ben 19 temmuzda adet olmuştum normalde 27. gun kesın olurum fakat şuan 7 gun gectı tık yok testler hep negatıf cıktı kan testı 0.1 ılk defa bole bişi oluyo acaba geç mi yumurtaldım ve döllenme olldu?

rutinin hep 27 gun mü? maş. çok güzelmiş.. mevsimsel veya stresden de gecikme olabiliyor ama bir 7 gün daha bekle ve kan testi yaptır derim bence hamiş olabilirsin lütfen hemen söktürücü alma

dün ablamdada aynı şekilde gecikme vardı test yatık tek çizgi çıktı.sonra acilde kan vermiş hcg si 435 çıkmış geç döllenmiş onun yumurtasıdaa.

slm kızlar 5 haftalık hamileyim,benimki de geç döllenme,hikayemi yazayım dedim : 2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama ne gelen var ne giden dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (öncek bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim,her şey normal çıkmıştı,doktor endişelenecek bir şey yok demişti) ben bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemez, kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,ayın 8 inde test yaptım bişi çıkmadı,12 sinde bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı (farklı 2 marka test kullandım),silik çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.ve hamile olduğumu öğrendim!!!bhcg değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim o gün ,doktor geç döllenme olmuş dedi,2 temmuz SAt a göre 6 haftalık olması gerek ama senin daha 4 haftalık dedi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,bat ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.ve bu ay biz sadce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri iç de güvenilir değilmiş onu anladım,silik çizgi bile çıkmadı düşünün.Bu hafta keseyi gördük,bayramdan sonra da kalp atışını duymak için gidicem inşallah

selam kızlar, benimde kafam karışık. SAT 4 ekimdi, bugün 11 kasım hala regl olmadım. Evde idrar testi yaptım enson dün akşam, çizgi varmı yokmu anlayamadım. Gölge gibi bir şey var ama renkli değil. Umutlanıp uydurmak istemiyorum..
Ama karın agrısı kasıklarda bacağıma vuran batmalar oluyor. Birde hiç bel agrısı çekmezdim, 4-5 gün çok belim agrıdı. Bugün ağrı yok. Başka da bişey hissetmiyorum. Beta-hcg yaptırmayı düşündüm ama önce idrar testinde göreyim çift çizgiyi dedim. Ne zaman kan tahlili yaptırsam bilemiyorum? Geç döllenme bile olsa, ne kadar gecikme üzerine idrar testinde görürüz çift çizgiyi bilen var mı?

pek bi belirti yoktu. arada başım dönüyordu okadar. kan testi sonucunu alıpta negatif olduğunu öğrenince iice umutsuzluğa kapılmıştım. ama günler geçmesine rağmen bi türlü adet olmadım. adetim geçtikten 2-3 hafta sonra tekrar idrar testi yaptım ancak ozaman belli oldu...

şuan bende o durumdayımm ve canım çok sıkkın evlendikten sonrA adetimde düzensizlikler oldu bi türlü hesap yapamıyorumm doktorumda yapamıyor bana dene dedi sen yinede gün aşırı 11 de hasta olmam gerekirken olmadımm kan aldırdım 14 ünde ne gatif çıktı amaa halaa hasta olmadımm geç yumurtalama mı oluyor acabaa kafam karmakarışık

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam geç döllenme olmuşmudur acaba

mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.

tubacım sana sorum olacak ben 6 temmuz da adet oldum adet döngüm genelde 31 32 gündür adetin 5. günü klomen kullandm 14 günü yumurta takibinde biri 6 diğeri 22mm yumurta olmuştu doktor adetin 17 günü iğne verdi rahmi gebeliğe hazırlama iğnesi dedi adetimin 28 günü test yaptırdım kanda 2 çıktı şuan hala adet olmadım adetin 28. günü yapılan test yanlış çıkalbilirmi sence

tubacım sana sorum olacak ben 6 temmuz da adet oldum adet döngüm genelde 31 32 gündür adetin 5. günü klomen kullandm 14 günü yumurta takibinde biri 6 diğeri 22mm yumurta olmuştu doktor adetin 17 günü iğne verdi rahmi gebeliğe hazırlama iğnesi dedi adetimin 28 günü test yaptırdım kanda 2 çıktı şuan hala adet olmadım adetin 28. günü yapılan test yanlış çıkalbilirmi sence

testi tekrar etmende fayda var arkadaşım, artabileceğini düşünüyorum, 2 gün sonrası birdaha yaptır derim ben.,
:6:

merhaba, aranıza yeni katıldım. size sormak istediğim bir şey var. eşimle ayrı sehirlerdeyiz iş dolayısıyla. gecen ay ilişkimizden sonra bir iki gün içerisinde adetim başladı, ve üzerine bir ilişki daha olmadı bu ay ise henüz adet olmadım. adet tarihimi 3 gün gectiğinde test yaptım negatif cıktı suan 5. gündeyim hala tık yok bende. acaba gec döllenme olabilir mi acemiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bu şekilde hamile kalan var mı ve testi tekrar ne zaman yapmalıyım sizce biraz daha beklemelimiyim?

merhaba, aranıza yeni katıldım. size sormak istediğim bir şey var. eşimle ayrı sehirlerdeyiz iş dolayısıyla. gecen ay ilişkimizden sonra bir iki gün içerisinde adetim başladı, ve üzerine bir ilişki daha olmadı bu ay ise henüz adet olmadım. adet tarihimi 3 gün gectiğinde test yaptım negatif cıktı suan 5. gündeyim hala tık yok bende. acaba gec döllenme olabilir mi acemiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bu şekilde hamile kalan var mı ve testi tekrar ne zaman yapmalıyım sizce biraz daha beklemelimiyim?

test negatif ciktiysa o ay baskada iliski olmadiysa uzgunum malesef hamile deilsin ama ALLAH tan baskasida bilemez biraz daha bekle bi test daha yap yada kandan gec kesin sonuc alirsin

bende de gec dollenme oldu normalde 17 eylulde adet olmam gerikirken olmadim dedim biraz bekleyeyyim cunku hic umudum yoktu 2 ekimde test yaptim positif cikti ertesi gun kan testi beta hcg degerim 14964 cikti normalde 6 hafta 4 gunluk hamileydim 2 hafta sonra doktoruma gittim 8 hafta 4 gunluk saniyordum doktor 6hafta3 gunluk dedi gec dollenme olmus yani

test negatif ciktiysa o ay baskada iliski olmadiysa uzgunum malesef hamile deilsin ama ALLAH tan baskasida bilemez biraz daha bekle bi test daha yap yada kandan gec kesin sonuc alirsin

evet negatifti, hala adet belirtilerim yok belki stres yaptım bilmiyorum dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırayım en iyisi. teşekkürler ilgilendiğin için.

bende de gec dollenme oldu normalde 17 eylulde adet olmam gerikirken olmadim dedim biraz bekleyeyyim cunku hic umudum yoktu 2 ekimde test yaptim positif cikti ertesi gun kan testi beta hcg degerim 14964 cikti normalde 6 hafta 4 gunluk hamileydim 2 hafta sonra doktoruma gittim 8 hafta 4 gunluk saniyordum doktor 6hafta3 gunluk dedi gec dollenme olmus yani

canım bende de aşağı yukarı aynı şey oldu diyebeılrım, bugun doktora gıttım normalde 6 haftalık bi gebelik beklıyordum ama doktor keseyı göremedi, alttan bakınca cok küçük bi kese gördü ve daha 4 haftalık dedı..muhtemelen geç döllenme olmus dedi, daha önceki aylarda yumurtlama takibi yaptırodum 20.günde anca yumurtlama oluyordu..10 gün sonra kontrolüm var umarım büyür bebişim..Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..

kızlar eğer birisi varsa nolur bana yardımcı olun.. ben kan tahlili yaptırdım kanda 0.500 küsür çıktı ama hala adet olmuyorum üzerinden 6 gün geçti ilişki üzerinden 13 gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırdım tekrar yaptırmalıımıyım.. hiç hasta olcakmışım gibi ağrılarım olmuyor ne yapmam lazım

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım.18 kasım reglimin ilk günüydü.bilgisayar hesaplarına göre 2 aralık yumurtalama günüm.30 kasım ve 1 Aralığı 2 'ye bağlayan gece beraberlik oldu.garip bir his var içimde sanki hamileyim gibi hissediyorum.10 aralıkta beta hcg yaptırdım gebelik yok.13 aralıkta idrarda baktırdım yine yok.adetimin 16 aralıkta olması gerekiyor.garip kasık ağrılarım,göğsümde acı ve bugünde garip bir miğde bulantısı var.hamile miyim acaba.sigara içiyorum belirsizlik sıkıcı.

hepinize merhaba.. allahım isteyen her keze hayırlı evlatlar versin.. bana gelince aslında hepimizin ortak sorunu aynı bebek:))) 15 yıllık evliyim bu süreçte ilk bi kaç yıl hariç bebek derdine düşmemiştik ardından bebk olsun diye uğraşırken olmadığını farkettik ve dr.. gidelim diye hesaplammalar yaparken ben hamile kaldım ve 4 haftalık düşük yaptım ama yinede sevindik bebk oluyor diye..ardından 2 ay sonra tekrar gebe kaldım bu defada 5. haftada dış gebelik olduğunu ve acilen ameliyata alınmama gerektiğini söledi dr... ve ve ameliyat oldum bu defa da sağ tüpüm alındı ameleiyatta...ardında çok büyük tramvalar geçirdim aradan bi 2 yıl geçti hala bebek yok ve biz tedaviye devam ettim ilaçlar falan derken 6 ay ilaç tedavisi oldum ardından aşılama ve yine olmadı... bu yılın yani 2012 yılının ekim ayında en son tp bebebk yaptık ve yine olmadı...her defasında yıkılıyoruz tabi... ama tüp tedavisinden sonra 2 defa adet oldum çok düzenli hatta saatinde oldum gayette siteressiz aylar geçitriyorum ama bu ay aralık 17 sinde gelmesi gereken adetim gelmedi tabi biz yine ümitlendik idrarda baktık yok...bu gün gecikmemein 16. günü ve hala ne gelen var ne giden geçen hafta kanda baktırdım yok negatif ama dr..söktürücü vermek istedi almadım acaba geç döllenme olurmu diye....bu arada sağ kasığımda ara ara ağrı var çok rahatsız etmiyor ama ağrıyor geçiyor...başkada hiç bi belirti ne adet neden gebelik belirtisi yaşamıyorum... bu konuda tecrübesi olanlar yorum yaparsa sevineceğim ve bana umut olacak:)))))))

meraba canım bana yardımcı olur musun....
Bugün 37.gnm hala adet olmadım ve kan testim 0.1 cıktı 2 gn önce yaptırmıstım.dün bi kadın d.uzmanına gittim o da ne söktürücü verdi ne bişi,hamile de olabilirsin adet de olabilirsin rahim duvarın kalınlasmıs dedi ben nabıcam yaa...bu arada isteyerk 8 aydır bebek istiyoruz yani...hafta ya carsamba gene cgrdı ve tekrar ne zaman kan testi yaptırsam??

Back
X