Tubacım seninki gercekten ilgincmis. peki bir sey daha soracam. kan testi yaptırdın negatif cıktı. sen umudunu kaybettin. adetin 2-3 hafta gecti idrar testinde pozitif cıktı demissin. bu arada peki idrar testi yapmaya devam ettin mi? bu 2-3 hafta boyunca?
hanımlar malesef adet oldum. hayırlısı bakalım.
mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.
Arkadaslar ben gec yumurtladım. 27. gun. uzerinden 13 gun gecti. bugun 14. gun. ovulasyon belirleme cubugum oldugu icin 26. gece denedik.
adetimin dongusu ise 32 gundu. yani 8 gun de oradan geciktim. bugun 9. gun.
bu sabah test yaptım cıkmadı. karbeyaz...:çok üzgünüm:
gec yumurtlama yasamıs / gec dollenme olmus arkadaslar ltf cevap verebilirler mi, hangi gun test yaptınız ve dogru sonuca ulastınız?
ayyy canım ya yazdıklarını okuyunca öyle umutlandımki,acaba yalnışmı okudum benimde yaşadıklarım aynımı diye düşündüm. bende ocak ayında adetimde düzensizlik yaşadım,10 gün gecikme ile oldu ocak ayında ,hatta kilo problemim olduğu için hormonal bişi diye düşündüm.bu ayda şubat 1-2 de olmam gerekirken bugün ayın 17'si hiç bişi yok.idrar testi kan testi hepsi negatif çıktı. belirti olarakta adet sancısı gibi sancılarım var arada,birde halsizlik belirtisi var. çok üzüldüm bugün kan testide negatif çıkınca.canım senin yazınıda okuyunca acaba benimki gibimi dedim.tam da emin değilim aslında seninde böle geç oldu ama kan testi olumsuz çıktı,ama hamile olduğunumu öğrendin.?peki adetinden kaç gün sonra oldu bu???? ay kusura bakmayın çok soru sordum ama çok zor bir durum,bilgi verirsen sevinirim canıma.s.
canım daha öncede yazdığım gibi son adet tarihim 02.11.2007 ben 09.12.2007 de kan testi yaptırdım olumsuz çıktı. Kan testi kesin sonucu verdiği için tamamen umudum kesilmişti. Bende bazen prolaktin hormonu yükseliyordu o yüzden adetlerim gecikebiliyordu .Ancak beklememe rağmen birtürlü adet görmeyince 20.12.2007 de tekrar bir umut idrar testi yaptım pozitif çıktı. yani yaklaşık adetimden 18 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. Herşeyin hayırlısını istemek lazım...
mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.
Tuba83 senin fikirlerine çok ihtiyacım var, sanırım seninki gibi bir durum yaşıyorum.
arkadaslar test yaptım,negatifcok uzgunum. ya uzulmemek elde degil.
bu sefer clearblue aldım. o kadar emin ki test sirketi %99 garanti veriyr. e oyle olunca da negatif cıkınca senin sansın kalmıyor. cok afedersiniz kaba idrarımı koyup batırdım cubugu. tam 5 sn diyor. 5 sn sonra cektim. ucu pembe oldu tamameeen. ama 2 dk. bekledim bekledim ama idrar ne test cizgisine ne de kontrol cizgisine yetisti. ben de tekrar batırdım cubugu idrara. direkt ilerledi o zaman.ama koca bir negatif.
dollenmenin uzerinden 15 gun gecti.
ama yukarıdaki arkadasları okuyunca, umudumu kaybedemiyorum. adet olmadıgım surece umudum var ama her seferde azalıyor.
Selam Sakyolcu
Seve seve yardımcı olurum tabii ki, bir de güzel haberlerim var :)
Senin de bildiğin gibi çok fazla bebek istiyorduk, klomen kullarak ( 6 ay kullandım) ve hamile kaldım şu anda 16 haftalık hamileyim.
Herşeyden önce kan tahlillerine güven ve beta hcg yok diyorsa ümitlenme,sonrası cidden çok fazla hüsran. Ama gebelik çok komplike bişey, üçlü test yaptılar, risk yüksek çıktı, bir haftadır deli gibiydim, biraz oluruna bırakmak lazım galiba. Kendine iyi bak lütfen ve doktoruna güven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?