merhaba kızlar yazılarınızı okuyorum kac gundur benzer bır durum yasıyorum adetım bır hafta gectı ne kanda ne ıdrarda gebelık cıkmıo ama ne gebelıge ne hamılelıge daır bır belırtım yok bugun doktor adet sokturucu verdı beklesemmı yutsam mı kı gec dollenme olmus olabılr mı cevap yazarsanız sevinirim
Arkdaşlar 27 martsat idi ben 9 haftalik olarak sanıyodum dun leke geldi dr a gttık kesem görüldü bebekte görüldü ama 5+4 görünüyor 1 hafta snra bebek büyürse sorun yok eğer aynı boyutta kalıyorsa kürtaj dediler başına böyle bişey gelen var mı acaba acil cevap lütfen
Canim adetimi 10 gun flan gecmistiama benim bbisim spiralden dolayi canlanmadi ve dun kurtaj oldum ins herkesin gonlune gire hayrli sagliklinozursuz kusursuz evlat versn ins
Sizin yaşadığınz olayı bnde dün yaşadım bebek normalde canlanabilirmişte spiralden dolayı mı canlanmamış aynı sorun bndede ar ama bu bnm ilk bebebğim olacak inşallah lütfen cevaplar mısınz çok merak ediyorum kürtaj olup olmıyvagı haftaya belli olacak
Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor 8 gündür normalde adet olmaliydim bu tarihlerde.doğru düzgün adet olmadım sadece kahve rengi afedersiniz pedimi doldurmayacak kadar küçük küçük lekelerim var. kan testi yaptım 3 gun once negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım 5 gün sürerdi adetim ve çok yoğun olurdum .
merhaba bayanlar 22 eylül son adetimin ilk günü bu ay hasta olmadım test aldım çift çizgi çıktı 14 ekimde yaptırmıştım test 0.10 çıktı 25 ekimde test yaptırdım 375 çıktı ama kese görünmüyor geç döllenme olabilir mi,
ozhasefu canım bence hamilesin. 375 yüksek bi değer. hatta nette görmüştüm ortalama tablo olarak, beta hcg 75 - 2600 arası 4. hafta filan gibi yazıyor. tabloyu nasıl eklicem bilmiyorum ama bakarsan görürsün. sen soralı bi zamanda geçmiş, son durum nedir hiç tarihe de bakmamışım
Bu arada bende sorayım :) Benim son adet tarihim 5 ekimdi. pepapp a göre 4 kasımda gelmesi gerekiyordu ki pepapp da döngümde şaşmazdı normalde, 30 günde bir yıllardır sabit şekilde görüyorum.düzensizliğim yok.Herhangi bir rahatsızlığım yok. 6 aylık evliyim, ancak eşimin yaşından ötürü, hemde direk çocuk istediğimizden dolayı evlendiğimizden beri hiç korunmadık.
Hala regl olmadım,eveli gün dr gittim. Ultrasonla alttan üstten baktı, bir şey gözükmüyor dedi. Kan testi yapıldı,onda da hamilelik gözükmüyor.Ayrıca yumurtalıklarda,rahimde filan başka bir sorun da gözükmemiş. Kasıklarımda ara ara sancı var ve uyku tatlı geliyor 2 haftadır.
Bir arkadaşım dedi ki, (aynı konudaki gibi) geç döllenmen yumurtlaman varsa belli olmamıştır biraz daha bekle.
Acaba yarın kendim bir de idrar testi mi yapsam, idrar testi denemeden gitmiştim doktora direk
Arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım. Bana yardımcı olmanızı çok isterim. ben 45 yaşındayım ve sadece 1 kez hamile kalabildim. Onda da düşük yaptım. 2 kere tüp bebek denedim Rabbim nasip etmedi. Geçen ay sadece tekrar denemek için klomen kullandım. En son reglim 12 Ekim ve 28 günde bir adet olanlardanım. Adetim 10 gün gecikti. REgl olmadım. Dün idrar tahlili yaptım. Negatif çıktı. Sadece arada bir olan kasık ağrım ve bel ağrımdan başka bir sıkıntımda yok. Hee birde beyaz akıntım var. Yaşımdan ötürü menapoz mu dedim ama hiç böyle olmadığı için birden kesilme olamayacağını düşündüm. Acaba bende de bir mucize olabilir mi? geç döllenme olmuş olma durumu var mı sizce? yardımcı olabilecek arkadaşların cevap vermesini çok isterim.
Merhaba benim durumumdada şöyle bisiy var ben ekim 12.08 2020 de son adet tarihim onda buyana benim adetime yakın bir buçuk hafta gibi bir sürede baş dönmesi mide bulantısı vs gece ates basmaları halsizlik falan doldu ardından Kasım'da adetim 5 de olmam gerekirken 7 gün boyunca süre gelen bı lekelenmem oldu ben test yaptırdım o süre zarfında negatif çıktı fakat ben o lekelenme nezaman bitti benim kasıklarımda ağrı belde ağrı rahim ağzında sancı ve bacak kramplarim ağrılarım başladı ve süreklidir acikiyorum bianda uyuya kalıyorum yani bu belirtiler varken bende sizce 12 kasımdan bugüne bı hamilelik olabilirmi geç döllenme muhabbeti varmıdır yani durumunuzu yakın buldum kendime dediğin gibi adetiniz 2 3 hafta geçtikten sonra ogrenmisssiniz ya bı umuttur diye yazdım sizce nedir yani bı fikir verebilirmisiniz