meraba canım bana yardımcı olur musun....
Bugün 37.gnm hala adet olmadım ve kan testim 0.1 cıktı 2 gn önce yaptırmıstım.dün bi kadın d.uzmanına gittim o da ne söktürücü verdi ne bişi,hamile de olabilirsin adet de olabilirsin rahim duvarın kalınlasmıs dedi ben nabıcam yaa...bu arada isteyerk 8 aydır bebek istiyoruz yani...hafta ya carsamba gene cgrdı ve tekrar ne zaman kan testi yaptırsam??
SLM canım bence sen biraz bekle eger adet duzensızlıgın varsa doktoruna soyle bebek istiyorsan sana hızlandırıcı bır tedavi uygular´,Çünkü benim de adet duzensızlıgım vardı ılk gebeligim BOŞ gebeliktı daha sonra kürtaj oldum ondan sonra drm klomen ve ovitrelle kullandım benımde gec dollenme oldu tedavi oldugum halde ihmal etme adetli iklen git yumurtalıklarını baktır
. Bende de senin gibi oldu adetim bi hafta gecti pembe akinti geldi olacam sandim olmadi o gun test yaptm ince de olsa cift cizgi cikti ama pembe akintim devam etti doktora gittim vajinal ultrasonla minik bi kese gorundu tahminen 4 haftalik dedi gec yumurtlamisim heralde sende dikkat et kendine ben olacam sandim cok agirlik kaldirdim bilmeden dusuk riski oldu.inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar;
Bu ayın 6'sında adet olmam gerekiyordu. 9 günlük bir gecikmeden sonra kan testi yaptırdım. Sonucu dün belli oldu; Beta-hcg:218,80 çıktı. Doktor hanım geç döllenme yaşadığımı, 10-11 gün kadar sonra tekrar gelmemi, o zaman keseye bakabileceğimizi söyledi. Ama eve döndükten sonra bende kahverengi lekelenmeler olmaya başladı ve bugün adet kanamasına benzer bir akıntıya çevirdi. Kasıklarımda da şiddetli ağrı var. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa düşük mü yapıyorum acaba? Doktora görünmek için bana söylenen tarihi beklemeli miyim yoksa hemen yarın gideyim mi hastaneye? Teşekkürler...
Cevap için teşekkür ederim guzuuu;
Eşim dün doktoru arayıp durumu anlatmış. Doktor da düşük yapmış olabileceğimi ama hastaneye gitmeme şuan için gerek olmadığını, kanama artarsa kendisini aramamızı, şimdilik sabah akşam Progestan kullanıp, 1 hafta sonra olacağım muayeneyi beklememi söylemiş. Ben bebeğimi düşürdüğüm kanaatindeyim ama yine de bir umut kullanmaya başladım Progestan'ı. Hakkımızda hayırlısı...
kullan canım yinede umutsuzluğa kapılma bazen çok kanama geçirip düşürmeyenler var hakkımızda hayırlısı olsun tabii ki
Merhaba canlarım. Bnmde adetlerim çok düzensiz. Bende geç döllenenlerdenim. 1.5 yıldır cocuk ıstıyoduk ve dün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 20 daha çok yenı ama adet olur gibi de oldum doktor yerini temizliyo Yada düşük dedi. Bende geç döllenme oldugu ıcın vücut kendini hamıle gibi hissetmiyo siye kanama oldu diye avutuyorm. Aranızda böyle olup hamileliği devam eden vr mıAllahım ısteyen herkese benek versin
Bende ayni 1 hafta gecti gecmesinin . 2 gunu tahlillrde negatif cikti ama cevremde herkes ihtimal yuksek diyo . bende bekliyorum bakalmpersembe tekrar test yapacam.
baska kimse yok muuu gec yumurtlayıp adeti gecikip test yapan?
Arkadaslar ben gec yumurtladım. 27. gun. uzerinden 13 gun gecti. bugun 14. gun. ovulasyon belirleme cubugum oldugu icin 26. gece denedik.
adetimin dongusu ise 32 gundu. yani 8 gun de oradan geciktim. bugun 9. gun.
bu sabah test yaptım cıkmadı. karbeyaz...:çok üzgünüm:
gec yumurtlama yasamıs / gec dollenme olmus arkadaslar ltf cevap verebilirler mi, hangi gun test yaptınız ve dogru sonuca ulastınız?[/QUmerhaba . yaa merak ettim . benimde suphem var . testler negatif ama sen yne tahlil yaptnmi . gebemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?