Geç yumutlama/geç döllenme yasayıp hamile kalanlar bakabilir mi?

SLM canım bence sen biraz bekle eger adet duzensızlıgın varsa doktoruna soyle bebek istiyorsan sana hızlandırıcı bır tedavi uygular´,Çünkü benim de adet duzensızlıgım vardı ılk gebeligim BOŞ gebeliktı daha sonra kürtaj oldum ondan sonra drm klomen ve ovitrelle kullandım benımde gec dollenme oldu tedavi oldugum halde ihmal etme adetli iklen git yumurtalıklarını baktır

cnm hormonlar temiz cıktı eger hamile deilsem pazartesi eşim sperm testi yaptıracak...evet dedğin gbi gec döllenme olabilir yok cnm 3 aydr gayet gzeldi zaten korunmayı bırakalı bu aralıgı saymazsak 7 ay oldu ilk 3 ay bozuktu ama en genc 36. gn oldum ve adet belrtim olurdu hep bu kez olmaddı nabalım bekleyip pazartesi idrar çarsamba kan testi yaptrcam nolur dua edin benm için

inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan

1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti

ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı

yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım

bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı

son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi

tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor

anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti

o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam

sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala

cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum

bende bugün doktora gittim ve değerim 0,100 çıktı 1 haftada adetim geçikti ben daha doktorum ile görüşmedim
bende pko var o yüzden acaba geç döllenme mi oldu diye düşünüyorum sizce hamile olabilir miyim???

. Bende de senin gibi oldu adetim bi hafta gecti pembe akinti geldi olacam sandim olmadi o gun test yaptm ince de olsa cift cizgi cikti ama pembe akintim devam etti doktora gittim vajinal ultrasonla minik bi kese gorundu tahminen 4 haftalik dedi gec yumurtlamisim heralde sende dikkat et kendine ben olacam sandim cok agirlik kaldirdim bilmeden dusuk riski oldu.

Merhaba arkadaşlar;

Bu ayın 6'sında adet olmam gerekiyordu. 9 günlük bir gecikmeden sonra kan testi yaptırdım. Sonucu dün belli oldu; Beta-hcg:218,80 çıktı. Doktor hanım geç döllenme yaşadığımı, 10-11 gün kadar sonra tekrar gelmemi, o zaman keseye bakabileceğimizi söyledi. Ama eve döndükten sonra bende kahverengi lekelenmeler olmaya başladı ve bugün adet kanamasına benzer bir akıntıya çevirdi. Kasıklarımda da şiddetli ağrı var. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa düşük mü yapıyorum acaba? Doktora görünmek için bana söylenen tarihi beklemeli miyim yoksa hemen yarın gideyim mi hastaneye? Teşekkürler...

benim doktor geç döllenmelerde düşük riski sık yaşanır dedi bende aynı oldm hemen git bence dinlenip progestan kullanınca azalıor bende hatta bazen duruyor ama dinlenmek şartıyla

Cevap için teşekkür ederim guzuuu;

Eşim dün doktoru arayıp durumu anlatmış. Doktor da düşük yapmış olabileceğimi ama hastaneye gitmeme şuan için gerek olmadığını, kanama artarsa kendisini aramamızı, şimdilik sabah akşam Progestan kullanıp, 1 hafta sonra olacağım muayeneyi beklememi söylemiş. Ben bebeğimi düşürdüğüm kanaatindeyim ama yine de bir umut kullanmaya başladım Progestan'ı. Hakkımızda hayırlısı...

kullan canım yinede umutsuzluğa kapılma bazen çok kanama geçirip düşürmeyenler var hakkımızda hayırlısı olsun tabii ki

kullan canım yinede umutsuzluğa kapılma bazen çok kanama geçirip düşürmeyenler var hakkımızda hayırlısı olsun tabii ki

arkadaslar bilen ya da yaşayan varsa ne olur yardım edin cok kötüyüm. gözyaşları içinde yazıyorum uyuyamıyorum. en son adetimi 7 aralıkta gördüm 15 ocakta kan testimde betam 448.3 cıktı doktor hamilesin dedi. dün de kahverengi akıntı gelmeye baslayınca acilden doktora gittim. o da keseyi göremediğini benim verdiğim tarihle rahimdeki değişikliklerin uyumlu olmadığını ya da benim kan tahlilimin karıstıgını hamile olmadıgımı söyledi. çok şaşkınım ve çok üzgünüm ne olur bilen varsa yardım etsin.

canım senin durumuna bişey diyemeyeceğim bekle üzme hemen kendini bak benim 2. hamileliğim ikisinde de ilk 2 ay sadece vajinal ultrasonla görülebiliyor kese sana nasıl baktılar bilemiyorum benimde aklım karıstı 10 gün önce doktor 5 buçuk haftalık gibi dedi geç yumurtlama heralde dedi bugun 2 ay 5 günlük asıl sat ımı yakalamış dedi yani benim adet tarihime uyumlu göründü 24 kasıma , 10 gün önce görünmüyordu 10 günde kocaman olmuş baştan popoya ölçüm yaptı böyle durum yaşayan varmı acaba herşey normal mi şüpheleniyorum

Kizlar bat im 24 subatti uzerinden 15 gun gecti hala hastalanmadim adetim ilk defa gecikti dongum 30-31 gunde bir ,3 gun once kanda baktirdim 0.15 cikti ctesi doktora gidicem adet sokturucu verecek sizce kullanmalimiyim birde ben normale gore 1 hfta gec yumurtluyorum yani ben 14-16. Gun degil 25. Gun yumurtladim adetime 1 hafta kala, ne yapsam kullansam mi sokturucu ?

14 martda başlayan kanama ile kimyasal gebelikten sonra bu ayında engeç 11 Nisan'da adet olması gerekiyordu. Akşam gebelik testi yaptım negatif! Regl de yok!

Hiçbir hamilelik belirtisi yok, regl belirtisi var :/
Bugün 32. Gün.

Kimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi normal midir?
Kan testi yaptırayım mı bekleyeyim

Ne önerirsiniz?

merhaba arkadaşlar...adetim çok gecikti..ama sabah ısım düşük..gebe olma ihtimali var mı sizce..lütfen cevap verin...geç döllenme olup da ısısı düşük olan hamile kalan var mı acaba

Merhaba canlarım. Bnmde adetlerim çok düzensiz. Bende geç döllenenlerdenim. 1.5 yıldır cocuk ıstıyoduk ve dün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 20 daha çok yenı ama adet olur gibi de oldum doktor yerini temizliyo Yada düşük dedi. Bende geç döllenme oldugu ıcın vücut kendini hamıle gibi hissetmiyo siye kanama oldu diye avutuyorm. Aranızda böyle olup hamileliği devam eden vr mı Allahım ısteyen herkese benek versin

Merhaba sonucu merak ettim hamileliğin devam ediyor mu?

arkadaşlar benimde size bir sorum olacak yeni üyeyim daha. adetim 5 gün gecikti. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptım gene pozitif dün gene yaptım pozitif gülmeyin sakın :) 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum. adet olacağım gün kan testi yaptırdım beta hcg 6.3 çıktı doktor olmadığı için soramadım ama değerin bu kadar düşük olması canımı sıktı. geç döllenme olabilir dediler. nolur sizde bişeyler diyin yardım edin. bu arada hafif kasık agrısı akıntı ve göğüs ağrısı oluyor arada .

Merhaba inş bana yardımcı olacak birileri vardır en son 8 aralıkta adet oldum bu ayda 6 ocakda bekliyordum ama hala olmadı bugün 7.günüm 4 gün önce idrar testi yaptım bisey çıkmadı dün kan testi yaptirdim yine bisey çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi belirti olarak göğüs şişmesi var bide ara ara hem kaşık agrim var hemde bacak ağrısı iyice kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…