mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.
Arkadaslar ben gec yumurtladım. 27. gun. uzerinden 13 gun gecti. bugun 14. gun. ovulasyon belirleme cubugum oldugu icin 26. gece denedik.
adetimin dongusu ise 32 gundu. yani 8 gun de oradan geciktim. bugun 9. gun.
bu sabah test yaptım cıkmadı. karbeyaz...:çok üzgünüm:
gec yumurtlama yasamıs / gec dollenme olmus arkadaslar ltf cevap verebilirler mi, hangi gun test yaptınız ve dogru sonuca ulastınız?
yani ben bilkmiyordum dr.dedi çünkü adet tarihimle uyuşmuyor bebeğim hatta başlarda sorun bile oldu acaba kese mi gelişmedi felan diye ama meğer geç yumutlamışım...
arkadaslar test yaptım,negatifcok uzgunum. ya uzulmemek elde degil.
bu sefer clearblue aldım. o kadar emin ki test sirketi %99 garanti veriyr. e oyle olunca da negatif cıkınca senin sansın kalmıyor. cok afedersiniz kaba idrarımı koyup batırdım cubugu. tam 5 sn diyor. 5 sn sonra cektim. ucu pembe oldu tamameeen. ama 2 dk. bekledim bekledim ama idrar ne test cizgisine ne de kontrol cizgisine yetisti. ben de tekrar batırdım cubugu idrara. direkt ilerledi o zaman.ama koca bir negatif.
dollenmenin uzerinden 15 gun gecti.
ama yukarıdaki arkadasları okuyunca, umudumu kaybedemiyorum. adet olmadıgım surece umudum var ama her seferde azalıyor.
pek bi belirti yoktu. arada başım dönüyordu okadar. kan testi sonucunu alıpta negatif olduğunu öğrenince iice umutsuzluğa kapılmıştım. ama günler geçmesine rağmen bi türlü adet olmadım. adetim geçtikten 2-3 hafta sonra tekrar idrar testi yaptım ancak ozaman belli oldu...
canım sen nasıl ogrendin hamile olduunu? direkt kan testi mi yaptıdın yoksa idrar testi mi cıktı once? kac gun gecmisti?
arkadaslar test yaptım,negatifcok uzgunum. ya uzulmemek elde degil.
bu sefer clearblue aldım. o kadar emin ki test sirketi %99 garanti veriyr. e oyle olunca da negatif cıkınca senin sansın kalmıyor. cok afedersiniz kaba idrarımı koyup batırdım cubugu. tam 5 sn diyor. 5 sn sonra cektim. ucu pembe oldu tamameeen. ama 2 dk. bekledim bekledim ama idrar ne test cizgisine ne de kontrol cizgisine yetisti. ben de tekrar batırdım cubugu idrara. direkt ilerledi o zaman.ama koca bir negatif.
dollenmenin uzerinden 15 gun gecti.
ama yukarıdaki arkadasları okuyunca, umudumu kaybedemiyorum. adet olmadıgım surece umudum var ama her seferde azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?