• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumutlama/geç döllenme yasayıp hamile kalanlar bakabilir mi?

o zaman ben bugün doktora ghideyim. son adet tarihim 19 nisandı geçen salı test yaptırdım 0.3 çıktı hcg...o zaman testi tekrarlatmam mantıklı olur değil mi?
başım dönüyor halsizim falan ama kansızlıktan kaynaklanıyor.
allah allah ilginçmiş

Selam kızlar benımde adet olmayalı 53 gÜn oldu sÖktÜrÜcÜ ıÇtım oda bıttı 7 gÜn oldu Şıncık gelen gıden yok sÖktÜrÜceye baŞlamadan kan tahlılı yaptırmıŞtım 0,3 Çıktı acaba benım gıbı olan varmı aranızda

kızlar slm.aranıza yeni katıldım.şu geç döllenme kafama takıldı.bende bütün hamilelik belirtilri var ama kan testim 2 çıktı.son adet tarihim 20 temmuz sizce hamilemiyim

cnm yaptırdığın tahlilden 1hafta geçsin bence bir daha yaptır yani hamile olma olasılığın varsa takip et derim çünkü bende geç döllenme yaşadım 1 hafta bekledim yükselmişti değerim başta 2 hafta geriden takip ediyordu gebeliğim sonra 1 haftaya düştü bebek sonra dengelemiş şimdi 21 haftalık olmam gerekirken 20 haftalık hamileyim

cnm yaptırdığın tahlilden 1hafta geçsin bence bir daha yaptır yani hamile olma olasılığın varsa takip et derim çünkü bende geç döllenme yaşadım 1 hafta bekledim yükselmişti değerim başta 2 hafta geriden takip ediyordu gebeliğim sonra 1 haftaya düştü bebek sonra dengelemiş şimdi 21 haftalık olmam gerekirken 20 haftalık hamileyim

slm benim de sat 11 temmuz bugun doktora gittim keseyi göremedik. seninkisi geç döllenme dedi. beta hcg mi sordu bugunkü değeri 1252 dedim. cumartesi tekrar gel dedi. sen ilk ne zaman ultrasonda gördün? ve kan değerlerin nasıldı?

cnm bnm ilk kan değerim 17 idi sonra gittiğimde 135 olmuştu 1 hafta daha bekleyelim bu gebelik sayılmaz dedi doktor 1 hafta sonra gittik kan değerine bakılmadan ultrasonla baktı keseyi gördü öyle olunca kan değerine baktırmadı. ama deişti 1500den önce keseyi göremeyiz diye demekki geçmişti değerim..1hafta sonra gittiğimizde kese büyümüştü sonraki hafta bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk anlayacağın 1 ay boyunca 1 hafta arayla doktordaydım :)
sat 25 mart ama geç döllenme dolayısıyla 1 nisandan hesaplıyoruz
8mayısta keseyi gördük
15mayısta keseyi büyümüş gördük
22mayısta bebeği gördük kalp atışlarını duyduk
19 haziranda gittiğimizde de parmaklarını bile tek tek sayabilmiştik okadar büyümüştü o anı hiç unutamıyorum cinsiyetini öğrendiğim gün bile öyle sevinmemiştim bize elde sallamıştı minik sıpa :)

cnm bnm ilk kan değerim 17 idi sonra gittiğimde 135 olmuştu 1 hafta daha bekleyelim bu gebelik sayılmaz dedi doktor 1 hafta sonra gittik kan değerine bakılmadan ultrasonla baktı keseyi gördü öyle olunca kan değerine baktırmadı. ama deişti 1500den önce keseyi göremeyiz diye demekki geçmişti değerim..1hafta sonra gittiğimizde kese büyümüştü sonraki hafta bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk anlayacağın 1 ay boyunca 1 hafta arayla doktordaydım :)
sat 25 mart ama geç döllenme dolayısıyla 1 nisandan hesaplıyoruz
8mayısta keseyi gördük
15mayısta keseyi büyümüş gördük
22mayısta bebeği gördük kalp atışlarını duyduk
19 haziranda gittiğimizde de parmaklarını bile tek tek sayabilmiştik okadar büyümüştü o anı hiç unutamıyorum cinsiyetini öğrendiğim gün bile öyle sevinmemiştim bize elde sallamıştı minik sıpa :)

canım çok şanslısın. inşallah benimkisi de gözükür ve kalp atışlarını duyarız.amin

benimde adetim düzensiz oluyordu 35 de bir bazen 37-8 bulduğu oluyordu. o yüzden bende geç yumurtladım ve bebişim şu an son adetime göre gelişimi 5 gün geriden geliyor. ama doktor çok büyük bir problem değil demişti.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1yıldır çocuk istiyoruz doktorum yumurtalarımın geç büyüdüğünü söyledi.regl dönemim normalde 25 ile 30 arası fakat son regl günüm 1ekimde oldu.ve şuan hala adet olmadım göğüs şişliğinden başka bi belirtim yok.ayın 1inde olmam gerekiyordu adetim 6gün gecikmişken kan testi yptırdım 0.1 gebelik yok dendi.ve hala adet olmadım merak ettiğim yanılma payı olabilrmi 6 gün gecikmeye tekrar test yapmalımıyım aranızda kan negatif oldugu halde hamile olanınız varmı cok merak ediyorum.yumurtamın yavas calısmasına bağlı geç döllenme olabilrmi.adetime 1 hafta kala dr.tavsiyesi üzerine 3-4 gün gün aşırı ilşki gerçekleşti.kafam çok karıstı lütfen yardımcı olun....:50:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1yıldır çocuk istiyoruz doktorum yumurtalarımın geç büyüdüğünü söyledi.regl dönemim normalde 25 ile 30 arası fakat son regl günüm 1ekimde oldu.ve şuan hala adet olmadım göğüs şişliğinden başka bi belirtim yok.ayın 1inde olmam gerekiyordu adetim 6gün gecikmişken kan testi yptırdım 0.1 gebelik yok dendi.ve hala adet olmadım merak ettiğim yanılma payı olabilrmi 6 gün gecikmeye tekrar test yapmalımıyım aranızda kan negatif oldugu halde hamile olanınız varmı cok merak ediyorum.yumurtamın yavas calısmasına bağlı geç döllenme olabilrmi.adetime 1 hafta kala dr.tavsiyesi üzerine 3-4 gün gün aşırı ilşki gerçekleşti.kafam çok karıstı lütfen yardımcı olun....:50:

tatlım ben adetim 12 gün geçene kadar ilk gecikme gününden itibaren hergün idrarda baktım negatifti. 13.gün kanda baktırdım 0.08 idi 17. günde ultrasonda bakıldı görünmedi hata dr.um adet söktürücü verdi ama 3 gün içmedim iyikide içmemişim 20. günde ümitsiz bişekilde test yaptım pozitif çıktı.22. gündede kanda baktırdım 259.2 çıktı dr. yaklaşık 20 günlük falan hamilesin dedi geç döllenme olmuş. sakin ol. kendini üzme rabbim gönlüne göre versin inşallah.

burcu35burcu seni onlıne görünce çok sevindim benimde gecikmemimin 25inci günü 10 gün önce kan testim 00.1 çıktı ama doktor rahmin kalınlaşmış dedi hayatımda ilk defa adet olamadım sence olabilir mi geç döllenme bu kadar mı geç belli olur yardımmmm

slm arkadaşlar
ben 8 şbatta adet olmam gerekirken hala olmadım. yani 14 gün gecikti 2. gün kanda 1. 52 idi idrarda ise 3 gün önceye kadar negatif bi daha da bakmadım hala gelmedi. burdaki konuşmalarınız beni ümitlendirdi acaba bende de geç döllenme olabilir mi ... bende pco da var.bi fikir verin nolur..

selammm bende yeni üyeyüm geç adet olması yada rahim duvarının alınlaşasının sebebi genelde pco dandır.aynı sorun bende de var ben 2 aydır korunmuyorum dr pco war prolaktin yüksek dedi beyin filmi istedi çok şüür bişi çıkmadı diğer ay yine bakıcak bakalım rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah ,steyen herkese.

slm.aranıza yeni katıldım.benimde benzer bir sorunum var acaba bunu yaşayan var mı aranızda.adetim gecikeli 6-7 gün oluyor.iki defa hcg baktırdım negatifti ama bende sürekli uyuma bulantı akıntı kasık ağrısı göğüs ağrısı hepsi var.çok moralim bozuk acaba hamile olabilirmiyim fikri olan var mı

slm.aranıza yeni katıldım.benimde benzer bir sorunum var acaba bunu yaşayan var mı aranızda.adetim gecikeli 6-7 gün oluyor.iki defa hcg baktırdım negatifti ama bende sürekli uyuma bulantı akıntı kasık ağrısı göğüs ağrısı hepsi var.çok moralim bozuk acaba hamile olabilirmiyim fikri olan var mı

canım benimde testler hep negatif çıkmıştı 8. günde silik çizgiyi gördüm, inşallah ümit ettiğin gibidir :)

geç döllnme yaşadım.. neredeyse iki aya yaklaşıyordu ki şükürler olsun test sonucum pozitif cıktı..
biraz daha bekle derim.. Umarım güzel hayırlı bir sonuç olur:)

Back
X