Görüşürüz inşallah hayırlı haberler ileInşallah canim cok saol ilgin icin haber veririm tabiki sende haber ver bi gelisme falan olursa
Sabah idrar testi yaptım yine negatif, 15 gün oldu bugün ortalama döngüm geçeli. Cuma günü gideceğim doktora inşallah kistten dolayı değildir.Bekliyorum guzel haberleriniunutma lutfen
12 gun gecikmesi normal degil canim bi doktora mi gitsen :/Benim 12 gün gecikti ve hala test negatif. Cildiracagim
Sabah idrar testi yaptım yine negatif, 15 gün oldu bugün ortalama döngüm geçeli. Cuma günü gideceğim doktora inşallah kistten dolayı değildir.Hatice Meryem kan testi yaptırdın m ?
Ayy inşallah vardır . :)Canim git evet bi baksin bakalim niye boyle oluyomussun aklina da kotu seyler getirme iyi dusunelim de iyi olsun belkide bebis vardir
Ümidini kaybetme vardir canim bencede neden olmasin ki Rabbim ol derse olur pozitif düşün :)
İnşallahInşallah canim bende pazartesi artik :)
İnşallah
Peki sabah yaptığım test i eve gelince tekrar baktım bu ne demek?? Bozuk muydu acaba test??_aLoNeAnqeL_
İnşallah
Peki sabah yaptığım test i eve gelince tekrar baktım bu ne demek?? Bozuk muydu acaba test??_aLoNeAnqeL_
Kız ne bozuğugebelik var yeni olduğu için böyle çıkmış yarın tekrar yap sabah ilk idrar ile bu gece fazla su içme çay felan sıvı alımını azalt ve sabah ilk idrar ile yap canım tebrikler
Gerçekten mi ağlarım bakama tam t bin orada değil
Gerçekten mi ağlarım bakama tam t bin orada değil
Nöbetçi bulmam lazım ama yarın sabah tutarım gerekirse sabah ofise giderken eczane var orada. Alır ofiste yaparım . Emin olmadan eşimle de paylaşmak istemiyorumBugün çok sıvı tüketimi yapmadı isen ve iki üç saattir lavabo ya gitmediysen hemen test yap varmı yakın eczane
Sen nasıl iyi bir meleksin o kadar iyi gelsin ki bana çok şükür rabbim nasip etsin. İnşallahBak benim bir arkadaşım da yaptı çıkmadı kız atmış di çöpe dışarı çıkmış eve gelmiş bir bakayım demiş böyle y harfi felan olmuştu dağılmış ti o çizgi doktora gitti 5 haftalık hamile sin dedi yeni olduğu için bazı bayanlar da geç yükseliyor demiş idrar da
Nöbetçi bulmam lazım ama yarın sabah tutarım gerekirse sabah ofise giderken eczane var orada. Alır ofiste yaparım . Emin olmadan eşimle de paylaşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?