Geç döllenme yaşayanlar?

Sabah idrar testi yaptım yine negatif, 15 gün oldu bugün ortalama döngüm geçeli. Cuma günü gideceğim doktora inşallah kistten dolayı değildir. Hatice Meryem kan testi yaptırdın m ?

Canim git evet bi baksin bakalim niye boyle oluyomussun aklina da kotu seyler getirme iyi dusunelim de iyi olsun belkide bebis vardir

kan testi yaptırmadım. doktora ancak önümüzdeki haftabaşında gidebilirim. inşallah kötü bişey yoktur

İnşallah

Peki sabah yaptığım test i eve gelince tekrar baktım bu ne demek?? Bozuk muydu acaba test?? _aLoNeAnqeL_

Kız ne bozuğu gebelik var yeni olduğu için böyle çıkmış yarın tekrar yap sabah ilk idrar ile bu gece fazla su içme çay felan sıvı alımını azalt ve sabah ilk idrar ile yap canım tebrikler

Gerçekten mi ağlarım bak ama tam t bin orada değil

Bak benim bir arkadaşım da yaptı çıkmadı kız atmış di çöpe dışarı çıkmış eve gelmiş bir bakayım demiş böyle y harfi felan olmuştu dağılmış ti o çizgi doktora gitti 5 haftalık hamile sin dedi yeni olduğu için bazı bayanlar da geç yükseliyor demiş idrar da

Bugün çok sıvı tüketimi yapmadı isen ve iki üç saattir lavabo ya gitmediysen hemen test yap varmı yakın eczane
Nöbetçi bulmam lazım ama yarın sabah tutarım gerekirse sabah ofise giderken eczane var orada. Alır ofiste yaparım . Emin olmadan eşimle de paylaşmak istemiyorum

Sen nasıl iyi bir meleksin o kadar iyi gelsin ki bana çok şükür rabbim nasip etsin. İnşallah

Nöbetçi bulmam lazım ama yarın sabah tutarım gerekirse sabah ofise giderken eczane var orada. Alır ofiste yaparım . Emin olmadan eşimle de paylaşmak istemiyorum

Bu gece çok az sıvı tüket mümkünse hiç su çay içme sabah ilk idrar ile yap onun sonucu ne çıkarsa doğrudur haklısın erkekler bu konu da daha duygusal olurlar çıkmaz ise üzülür ama inşallah vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…