Geç döllenme yaşayanlar?

Çay içiyordum bıraktım valla yarın sabah inşallah belli olur

Çay içiyordum bıraktım valla yarın sabah inşallah belli olur

Kız ne çayı bırak çayı su bile içme sana bu saatten sonra yasaklıyorm herşeyi sabah ilk idrar ile lütfen iki üç tane test al öyle yap sabahın köründe buradayım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım inşallah

Vallahi aklım dan çıkmıyor sun her namaz kıldığım da duam da sin sen ve herkes rabbim bütün herkse nasip etsin sana da inşallah
Amin canım benim çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor

Bıraktım tamam sen yönlendir artık beni inşallah gebeyimdir bu haberi verebilirim inşallah

Bıraktım tamam sen yönlendir artık beni

Sen uyu bir güzel dinlen

kaç gün gecikti demiştin sen
Adet sat tarihim düzensiz ama 21 gün en az dongum 16 gün geçti 24 dongumden 14 gün geçti. En son Kasım 13 de oldum toplam 37 güzel oldu sonradan oluşan kist engellemediyse

Adet sat tarihim düzensiz ama 21 gün en az dongum 16 gün geçti 24 dongumden 14 gün geçti. En son Kasım 13 de oldum toplam 37 güzel oldu sonradan oluşan kist engellemediyse

Ben dün senin için çok araştırma yaptım internetten kesinlikle çift rahim olmak gebeliğe engel değilmiş ve sizin yazılarınızı da takip ettim henüz yeni başlamışsınız bebek için ve çoğu insan kist var iken hamile kalmıştır
Ben 55 yaşında menapoz da olup da çocuğu olanları biliyorum doktorların her dediğine inanıp da umudunu yitirme

Evet çift rahim gebeliğe engel değil sadece boyutları ufak olursa yerleşme ve ya tutunamaya biliyor ama şükür boyutları iyi benim gelişmesi zor oluyor ama kontrol altında sorun olmaz dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…