Geç döllenme yaşayanlar?

Hayirlisi olsun canim. Kac gun olmustu geceli? Bakalim insallah
Son adetim 13 Kasımdı. Döngüm tam 40 gün oldu bugün. Aşılama için iğne kullandım ondan sebep olmamış olabilirmişim. Ama daha sebepleri de olabilir. Çift rahimim, yumurta revzervim 0,34 yani erken menopoz. 25yaşında 3 yıllık evliyim. ihmal etme alttan muayene iste belli olur bebek kesesi.

Bide bu ay bir gun camur gibj kanamam oldu doktor adet olmussjn dedi boyle adet mi olur bu ay tekrar olcammi yoksa diger aya mi kalcam bilmiyorum

Canim hayirlisi insallah dua edelim burbirimize. Ben de 26 yasindayim 1 yillik evliyim. Doktora gittim bir problem yok dediler bana. Bakalim hayirlisi. Benim son adetim 8 kasimdi. Yani hayatim boyunca tas catlasa 3 gün gecikmistir. Suan hala olmadim. Yarin bir sinavim var. Onu da olup sonra direk doktora gitcem. Yalniz su var ben hep gec yumurtluyorum. Gec döllenme de olabilir. Yani yumurtlama haftam adetten hemen önceki hafta. Son gününde hamile kalmis olsam suan cok ufaktir. Dua edin bakalim hayirlisi olsun

Gittin mi doktora?

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza yardim edermisiniz sat 11 Ağustos.ve adetlerim son iki aydır gecikmeli oliyor.2 Eylül'de esimle birliktelik yasadik.9 Eylül adet tarihimdi olmadi 11 -12eylul sadece kahverengi leke pıhtılaşma seklnde geldi.son iki dun kanla lihti geldi. normalde cok agrili adet donemi geçiririm ama bu ay hic ağrım olmadı sadece ara ara kasklarma kramp girdi bir iki dakika sonra geçti.sizce bu geç dollen olabilirmi hissediyorum sanki bu sefer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…