Geç döllenme yaşayanlar?

Inşallah canim Allah razi olsun kan testim idrar testim negatif bu kanama nedir cok korkuyorum kac gundur Rabbim sanada hayirli bebisler versinnn inşallah

Inşallah canim Allah razi olsun kan testim idrar testim negatif bu kanama nedir cok korkuyorum kac gundur Rabbim sanada hayirli bebisler versinnn inşallah

Amin inşallah Bıcır bıcır bebişlerimiz olsun.
İçini rahat tut olmama ihtimalin, de düşünerek hazırla kendini. Bana da haber ver :)

Ayyy insallah yasitmisiz zaten :) belki beraber ayni zamanda hamis kaliriz :) aynen valla olmama ihtimalide var zaten ama bakalim kismet olmazsa incir kuru sogan kuru ne bulursam denicem bide ozel hastaneye gitcem yarin bakalim belki ilac tedavisi yada asilama uygulanir diger ay olma ihtimalim daha coook olurrr

İnşallah. :) Neden aşılama olsun ki. ? Başka sorun var mı_?
Canim Ben bu haziran ayında çift rahim olduğumu öğrendim. Çok ağladım üzüldüm 5 tane farklı doktora gittim kimisi çift rahim değil kalp şeklinde dedi kimi perde dedi. Sonunda karar verildi ki çift rahim ve aslında çift rahimin gebe kalmaya engel bir şey olmadığını öğrendim sevindim. Gün aşırı çalışmalara başladık. Bir gece yarısı Sağ kasık ağrısı ile uyandım senin gibi siyah bir akıntı geldi. geçer sandım geçmedi. Acile gittim ya gebesin ya apandisit dediler. o zam adet gecikmesi yaşadım. 27. gündeydim. İdrar kan testi kan testi derken ağır enfeksiyon çıktı. İğne serum ilaç derken araştırılsın diye Özel bir hasteneye gittim bebek istiyorum ya enfeksiyon engel olmasın diye amacım. Doktor dedi ki senin TÜP BEBEK dışında çaren yok . Çift rahimden değil AMH yani yumurta rezervin yok. Benim sol tüpte hiç yumurta yok sağ tüpte 3 atne varmış ve yumurtalamıyormuşum. ERKEN MENOPOZ yani. 25 yaşındayım ama 30 yaşından sonra adet olamayacğım belki. Doktorun bana bunu dediğini ve o an ne hissediyorsam ne zaman aklıma gelse aynı şeyleri hissediyorum. O yer ayağımın altından nasıl kaydı nasıl içim çıkana kadar ağladığımı tahmin edemezsin Ben buarada incir soğan kuru denedim. neyse eşimin desteği ile Cerrahpaşaya başvurduk. Doktora sordum artması için ne yapabilirim diye incir kürü desin diye bekliyorum ama bunun artması için çare yok dedi. Endokrin bölümde aşılama için başaldık HSG, Sperm Sayısı, Dahiliye Muayene, Testler tahlilller. 17 tüp kan verdim tam. psikolojisi daha zor eşimle sabah 6 da kalk sıraya gir çık işe gel. Allah kocamdan razı olsun, bir gün gık demedi. Neyse aşılama için 3 yıllık evli olduğum için rapor çıktı . İğnelerimi aldım Menogon kullanmaya başladım . Öyle dikkate gerektiriyor ki her gün saat kaç ta olduysan o saatte olmak zorundasın. Saat şaşamaz, faydası olmaz dendi. Saat 19:03 iğne sonrası kasık bel ağrıları çok az oldu. Yumurta büyümüş mü artmış mı diye 2 günde bir muayene ye gittim. En son muayenem 22 Kasım dı ve büyüyen yumurta değil kistim oldu. O gün bıraktık iğneyi . Ben her muayenede aşılama çatlatma iğnesi için gün verir derken tedavi durdu. Bir sonraki adetinde gel dedi. Ve ben hala adet olmadım. Şimdi adet olsam da sevineceğim çünkü tedaviye devam etmem gerekiyor. Zamanla yarışıyorum. Gebe ise benden daha mutlusu yok. Ama ya kistten olmuyorsam buda zor. Neye sevineyim neye üzüleyim bilemedim. Benim sana tavsiyem, tedavi çok tıp çok ilerde ama hayırlısını iste. Çok dua et bunlara gerek kalmasın. Süreçleri çok ağır. Ben anne olmayı hakkettiğimi düşünüyorum. Rabbim bana versin inşallah.

Canimmm cok haklisin Rabbim once sana versin senin isin daha zor ama Allahtan umit kesilmez Rabbim ol derse olur yumurtaya can veren Rabbim sanada versin insallah hamilesindir cook sevinirim sana :) bende 2 senedir testler yaptirdim normal hormonlar yumurtalik rahim normal olur dedi doktor ama yok ugrasmak tedavi olmak lazim gerisi Allaha kalmis dur bakalim adetime 5 gun var yarib doktora gitcem ne dicek bakalim hic belli degil inşallah kotu bisey yoktur

Amin canım benim inşallah ikimize de versin. Sorun yok sende başka inşallah bir çatlatma iğnesi ile olur inşallah yumurtlama takibi yaptırırsin. Haber ver

Olursun inşallah tez vakitte neler duydun anlat hele

Canim muayene etti cok guzel dedi yumurtaliklarima falan herseyim cok guzelmis cok iyi bi doktordu yumurtaliklarim rahmim hormonlarim falan muthis dedi sorun muhtemelen esimdeymis ondan test istedi bide klomen yazdi 5 gun kullancam sonra yumurtalarim catlamismi ona bakcak :) zamani gelmis olsun artik bebisin dedi o kanamada adet olmusum bir gun oldum sadece

Oohh iyi Masallah tüm kontrollerini olmuşsun.
İnşallah eşin de de sorun yoktur da zamanı gelmemiştir daha hadi inşallah önümüzdeki ay hamilesin klomen le

Oohh iyi Masallah tüm kontrollerini olmuşsun.
İnşallah eşin de de sorun yoktur da zamanı gelmemiştir daha hadi inşallah önümüzdeki ay hamilesin klomen le
Muhtemelen sorun esindedir dedi de bakalim artik :) inşallah canimmm insallah kullancam yarindan itibaren Rabbim sanada versin insallah bebisin :)

Muhtemelen sorun esindedir dedi de bakalim artik :) inşallah canimmm insallah kullancam yarindan itibaren Rabbim sanada versin insallah bebisin :)

Benim de yarın belli olacak bakalımkan testi yaptırcam : ) inşallah gebeyimdir ama kistten dolayı olmama ihtimalim daha büyük hayırlısı

Merhaba kızlar adetım 4gun gectı kan verdım dun cıkmadı 21. Gun sag yumurtalık 20mm dedı dr ama yumurtlama kan testı cok dusuk cıktı ogunden sonra da yumurtlamıs olabılırmıyım varmı benle aynı seyşero yasayan dun ultrasondada rahım duvarın kalınlasmıs dedı sadece baska bısey demedı kanda en erken nezaman cıkar sızce

10 - 12 gün arası diyenleri okumuştum ama sendeki muayene belirtileri hamileliğe hazırlık gibi görünüyor. İnşallag gebesindir. Sonra tekrar yaptırırsın kan testi dikkat et kendine

10 - 12 gün arası diyenleri okumuştum ama sendeki muayene belirtileri hamileliğe hazırlık gibi görünüyor. İnşallag gebesindir. Sonra tekrar yaptırırsın kan testi dikkat et kendine
Pazar gunu kasık bel agrm oldu 1 saat erken adet olcam sandm sonra agrı sızı yok 4 gundur hafıf goguslerde hassasıyet var gaz ıkı gundur bugunde asırı uyku halı metrodayım uyucam dıye korkuyorum rahım adet olcamız zamanda kalınlasırmı acaba valla bugun 5 6 dır en cok tuttuysada carsamba kan versem cıkarmıkı cnm sende durumlar nedır

Sende var gibi sanki :) Rahim duvarım adette de gebelikte de kalınlaşır. Ama senin biraz daha beklemen lazım. Sabah ki ilk idrarrınla idrar testi yap bakalım ne olacak. Benimkisi çok uzun . Yarın test yaptırcam bakalım ilk defa iki adet aram 33 gün kadar uzun sürdü kistten dolayı olmuyor olabilirim. Adet olsam tekrar aşılmaya başlayacağım ama olmadığım için o da kaldı. Pazartesi aşılma için Endokrin bölümüne gideceğim adet olamadım diye. Olursam da başlamak için gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…