Geç döllenme yaşayanlar?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.102
133
28
Ne zaman ogrendiniz kanda arkadaslar? Belirtiniz varmydi?

Adetime 2 gün vardı CANIM kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 949,49 çıktı 15 gün sonra doktor gel dedi gittim kesemi gördüm şimdi 8 hafta 3 günlük dün kalp atışlarını duydum şükür Mevlama adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıktı 2 gün vardı tekrar test yaptım pozitif çıktı 5 tl ye aldım test onu atıyım ondan al hızlı gebelik testi diye geçiyor

Eklentiler

• 49FA8042-D595-4E1C-A9CC-F12FE18C446C.png
    112,6 KB · Görüntüleme: 122
Masallah cnm size cnm ins benmde ckar adetm 5 gun gecti brndr akym o trstten ozaman

Merhaba;
İlk defa döngümün 31. günündeyim. İdrar testi yaptım ama cıkmadı 3 kere denedim. Geç döllenme olmuş olabilir mi?

Kizlar mrb iki yildir korunmadik 5 6ay once doktora gittim testler yapilmisti sorunum yok gecen ay cok sancili adet oldum bu ayda yumurtlama gunlerimi degerlendirdik gun asiri iliski yasadik daha adetime 7 8 gun varken koyu camur gibi once koyu kahve sonra siyaha dondu lekelenmem oldu.toplam yarim yarim bir gun oldum ama bir pedi doldurmicak kadardi.Kan verdim negatf idrarda ayni daha adetime 5 gun var bu neyin nesidir bilen varmi gec dollenme olabilir mi? (

Birde bu ay yumurtaliklarimda ozellikle sol yumurtamda hareketlilik hissettim boyle uc dort gun oldu kasiklarimda agrim oldu sık idrara cikmalarimda vardi bel agrimda hala devam ediyor

Enfeksiyonda vardır onun için idrar testi yaptır istersen. Kasık ağrısı ondan da olabilir.

Yarin bi doktora gitcem daha adetime bes gun var kanamam oldu koyukahve siyah gibi camurrrlu bugunde ara ara geliyor hala yerlesme kanamasimi yumurtlama kanamasimi baska biseymi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…