Geç döllenme yaşayanlar?

İncir Kuru denedim bende faydası olmadı. Olmayacağını kabullenmek beklemekten daha kolay olurdu. Allahu Teala benim en ziyanda olan kulum benden ümidini kesendir demiş ben kesmedim ama daha ne yapabilirim bilmiyorum. Gitmediğini doktor kalmadi. Pazartesi endokrin e gitcem bakalım ne diyecek

Sabret canim sabrinin karsiligini alirsin insAllahhhhhh bu kadar karamsarliga kapilma Rabbim nelere kadirdir can cikmayinca umit kesilmez derler

Benim de adetim 8 gün geçti 4. Gün kanda negatifti. Adet gecikmesi tshtan olabilir diyorum çünkü tshım 0.1lerde. Geç döllenme olma olasılığı var mı ki salı günü kadın doğuma gidecem bakalım

Benim de adetim 8 gün geçti 4. Gün kanda negatifti. Adet gecikmesi tshtan olabilir diyorum çünkü tshım 0.1lerde. Geç döllenme olma olasılığı var mı ki salı günü kadın doğuma gidecem bakalım
naptın canım ne dedi doktor ??

Canım bugn kahverengi lekelenmem var o yüzden gitmedim doktora eğer kesilirse gideceğim adetim geldi sanırım bu arada sorduğun için teşekkürler
Ne demek canım rica ederim inşallah yerleşme kanamasıdır

Inşallah canim bebis icin katlaniyoruz mecburen pazartesi kontrolum var catlamismi ona bakilcak bakalim Allah buyuk Rabbim kucaklarimizi bos birakmasi

Benim muayenen cok guzeldi hatta yumurtalarimi bile gormustum hemen klomene basladik yanindada folica kullanicakmisim pazartesi kontrolum var klomeni ilk Ay kullanip hamile kalan pek yok sanirim diger aya kalirim muhtemelen bende canim

Benim muayenen cok guzeldi hatta yumurtalarimi bile gormustum hemen klomene basladik yanindada folica kullanicakmisim pazartesi kontrolum var klomeni ilk Ay kullanip hamile kalan pek yok sanirim diger aya kalirim muhtemelen bende canim
Var canım.benjm.kuzenim. ilk kullanım da kaldı. Ama hiç sorun yoktu hemen hamile kalmak için kullandı senin sorunun var mı ?

Valla kuzum gitmedigim hastane doktor kalmadi hic bi sorun cikmadi en son bes alti ay once hormonlarima baktirmistim devlette gecen haftada ozele gitmeye basladim hic bi sorunum cikmadi eski hormon testlerimede bakti ama eski oldugunu soylemeyi unutmustum bana hersey mukemmel dedi muhtemelen esinde sorun dedi pazartesi onun da spermiogram testiyle gidicez bakalim

Beni haberdar et lütfen inşallah ondada soru. Yoktur. Erkekte sorun çıkması daha zor. İnşallah sen bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…