Evet yarın Cerrahpaşa tıp fakültesineYarın mı gidiyorsun hastaneye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın Cerrahpaşa tıp fakültesineYarın mı gidiyorsun hastaneye
Evet yarın Cerrahpaşa tıp fakültesine
Ya benim de gelmedi hala adetim. 15 gün gecikti. En son testim negatif cikmisti sali gunu. Ne yapacagimi sasirdim
Gitcem insallah haftaya
Hayirlisi olsun canim. Kac gun olmustu geceli? Bakalim insallahBen bugün alttan muayene oldum, kan testi yaptırdım negatif çıktı. Tarlusar kullanacağım adet sökücü. İnşallah sen gebesindir. Rabbim nasip etsin.
Son adetim 13 Kasımdı. Döngüm tam 40 gün oldu bugün. Aşılama için iğne kullandım ondan sebep olmamış olabilirmişim. Ama daha sebepleri de olabilir. Çift rahimim, yumurta revzervim 0,34 yani erken menopoz. 25yaşında 3 yıllık evliyim. ihmal etme alttan muayene iste belli olur bebek kesesi.Hayirlisi olsun canim. Kac gun olmustu geceli? Bakalim insallah
Bende aynı sana ne oldu ??Kizlar naber ben pek iyi sayilmam dasizde ne var ne yok
Sorma canim ya klomen bitti dun dun ve bugun sol kasigim cok agriyo bacagimada vuruyor agrisi nedir ne deyildir hic bi fikrim yok bide su rahim filmine taktim cektirsem diyorum bostan yere kurek cekmeyelim diye onada korkuyorum oyle isteBende aynı sana ne oldu ??
Canim hayirlisi insallah dua edelim burbirimize. Ben de 26 yasindayim 1 yillik evliyim. Doktora gittim bir problem yok dediler bana. Bakalim hayirlisi. Benim son adetim 8 kasimdi. Yani hayatim boyunca tas catlasa 3 gün gecikmistir. Suan hala olmadim. Yarin bir sinavim var. Onu da olup sonra direk doktora gitcem. Yalniz su var ben hep gec yumurtluyorum. Gec döllenme de olabilir. Yani yumurtlama haftam adetten hemen önceki hafta. Son gününde hamile kalmis olsam suan cok ufaktir. Dua edin bakalim hayirlisi olsunSon adetim 13 Kasımdı. Döngüm tam 40 gün oldu bugün. Aşılama için iğne kullandım ondan sebep olmamış olabilirmişim. Ama daha sebepleri de olabilir. Çift rahimim, yumurta revzervim 0,34 yani erken menopoz. 25yaşında 3 yıllık evliyim. ihmal etme alttan muayene iste belli olur bebek kesesi.
Canim hayirlisi insallah dua edelim burbirimize. Ben de 26 yasindayim 1 yillik evliyim. Doktora gittim bir problem yok dediler bana. Bakalim hayirlisi. Benim son adetim 8 kasimdi. Yani hayatim boyunca tas catlasa 3 gün gecikmistir. Suan hala olmadim. Yarin bir sinavim var. Onu da olup sonra direk doktora gitcem. Yalniz su var ben hep gec yumurtluyorum. Gec döllenme de olabilir. Yani yumurtlama haftam adetten hemen önceki hafta. Son gününde hamile kalmis olsam suan cok ufaktir. Dua edin bakalim hayirlisi olsun
Yarin gidecegim canim. Yok bebek falan ya bana öyle geliyor. Ama adet de olmadim halaGittin mi doktora?
Yarin gidecegim canim. Yok bebek falan ya bana öyle geliyor. Ama adet de olmadim hala