- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Au ıns hamılesındır cnm bılmıyom yumurtlamamısta olabılırım oyuzden de gecıkır ama madem rahım duvarım kalın nıye adet olmadm test ocın erken cnm dun kandada cıkmadı test ıcın haftaya beklerm olmassam yas kac. Kacıncı denemenSende var gibi sanki :) Rahim duvarım adette de gebelikte de kalınlaşır. Ama senin biraz daha beklemen lazım. Sabah ki ilk idrarrınla idrar testi yap bakalım ne olacak. Benimkisi çok uzun . Yarın test yaptırcam bakalım ilk defa iki adet aram 33 gün kadar uzun sürdü kistten dolayı olmuyor olabilirim. Adet olsam tekrar aşılmaya başlayacağım ama olmadığım için o da kaldı. Pazartesi aşılma için Endokrin bölümüne gideceğim adet olamadım diye. Olursam da başlamak için gideceğim.
Au ıns hamılesındır cnm bılmıyom yumurtlamamısta olabılırım oyuzden de gecıkır ama madem rahım duvarım kalın nıye adet olmadm test ocın erken cnm dun kandada cıkmadı test ıcın haftaya beklerm olmassam yas kac. Kacıncı denemen
Hamilesin hamile ondan :) Ara ara test yap sen yine silik filan çıkarsa kan tahlili yaptırırsın. 25 yasındayım 3 yıllık evliyim . Hep ikiz bebeğim olsun istemiştim, şimdi ise doktor doktor çare arıyorum. antep kalesinde doktor var desen giderim. Haziran ayında çocuk düşünmeye başladım Haziran ayında çift rahim olduğumu, agustos ayında erken menopoza girdiğimi öğrendim. AMH yani yumurta rezervim 0,34 . Solda yumurta yok sağ da 3 adet var. 13 yaşımdan beri adet görüyorum en kısa 21 gün, en uzun 28 günde bir adet gördüm hiç adet görmediğim ay olmadı. Çift rahimden dolayı aşırı - aşırı sancılı ve kanamalı geçiyor. Daha önce aşılamam olmadı hiç. Kasım 13 en son adet tarihim 15 Kasım 3. adet gunumde yani menogon ve merıonal kullanmaya başladım.ilaçlarda kist yaptı, sol tarafta. 20 kasım da bıraktım Doktor bir sonraki adetine kadar kist küçülür, adet olunca da gel dedi. adette olmadım idrar testlerimde negatif. Yarın kan testinde bakalım ne olacak.
Tup bebek falan oluyomuKız cıft rahımmı hay masallah olur aşlahın oznıyle cnm zamanı vardır kost neden oldu senın gecen ayda bende adet gunumde kıst vardı heralde catlamamıs yumurtammı vardı acaba ıns bu ay yumurtlamısımdır ya yas 28 benım korkuyorum eltım var uckere dusuk yaptı yası 20 onu gorunce korkuyorum drlar ne dıyo pekı cıft olunca nası oluyo
Kız cıft rahımmı hay masallah olur aşlahın oznıyle cnm zamanı vardır kost neden oldu senın gecen ayda bende adet gunumde kıst vardı heralde catlamamıs yumurtammı vardı acaba ıns bu ay yumurtlamısımdır ya yas 28 benım korkuyorum eltım var uckere dusuk yaptı yası 20 onu gorunce korkuyorum drlar ne dıyo pekı cıft olunca nası oluyo
aEvet Canım bariz belli çift rahim. Anne karnında herkesin rahmi iki taneymiş geliştikçe birleşirmiş. ben de birleşmemiş. Çift rahim ama tek rahim ağzı var. Gebe kalmaya engel değil aksine yumurta rezervim de sorun olmasaydı ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş. Ama çift rahimde önemli olan rahim boyutları. (uzun uzun anlatmak istemezdim ama okuyan herkes bilinçlensin ne oluyorsa başımıza susmaktan geliyor aman o duymasın bu duymasın. Benim iki teyzem 30 yaşında adetten kesilmiş ben başıma gelince öğreniyorum erkenden deselerdi önemimizi alırdık ) Neyse , rahim boyutu 50 mm küçük olanlarda bebek gelişemiyor ve düşük oluyor, erken doğum olma olasılığı çok yüksek ve %100 sezeryan doğum başka yolu yok. Ayrıca rahim şekil bozuklukları ve çift rahim öyle kadın doğuma gidip muayenede belli olan birşey değil. eltin de baktırsın mutlaka sen deyince ilk aklıma gelen bu oldu. 3 düşük normal değil. Jinekoloji - üreme doktoruna gitsin. Benim rahim boyutlarım 63 biri diğeri 68 mm o sebepten gebe kalmaya engel durum yok. Tüp bebek önerdi Üreme doktorlarım ama devlet hastanesine gidiyorum maddiyattan dolayı orada da 2 aşılama denemesinden sonra tüp bebeğe gönderiyorlar olumsuz sonuçlanırsa . Ama şu an yumurta buyutme iğneleri bende kist yaptığı için tup bebekte de yanıt veremeyeceğim büyük ihtimal.
Buarada emegıne saglık cok guzel anlattın herkese bılgılendırme mesajı olsun eltımın annesıde erken yasta 35ınde menapoza gırmışEvet Canım bariz belli çift rahim. Anne karnında herkesin rahmi iki taneymiş geliştikçe birleşirmiş. ben de birleşmemiş. Çift rahim ama tek rahim ağzı var. Gebe kalmaya engel değil aksine yumurta rezervim de sorun olmasaydı ikiz olma olasılığı çok yüksekmiş. Ama çift rahimde önemli olan rahim boyutları. (uzun uzun anlatmak istemezdim ama okuyan herkes bilinçlensin ne oluyorsa başımıza susmaktan geliyor aman o duymasın bu duymasın. Benim iki teyzem 30 yaşında adetten kesilmiş ben başıma gelince öğreniyorum erkenden deselerdi önemimizi alırdık ) Neyse , rahim boyutu 50 mm küçük olanlarda bebek gelişemiyor ve düşük oluyor, erken doğum olma olasılığı çok yüksek ve %100 sezeryan doğum başka yolu yok. Ayrıca rahim şekil bozuklukları ve çift rahim öyle kadın doğuma gidip muayenede belli olan birşey değil. eltin de baktırsın mutlaka sen deyince ilk aklıma gelen bu oldu. 3 düşük normal değil. Jinekoloji - üreme doktoruna gitsin. Benim rahim boyutlarım 63 biri diğeri 68 mm o sebepten gebe kalmaya engel durum yok. Tüp bebek önerdi Üreme doktorlarım ama devlet hastanesine gidiyorum maddiyattan dolayı orada da 2 aşılama denemesinden sonra tüp bebeğe gönderiyorlar olumsuz sonuçlanırsa . Ama şu an yumurta buyutme iğneleri bende kist yaptığı için tup bebekte de yanıt veremeyeceğim büyük ihtimal.
Sağol canım inşallah sende bende gebeyizdir Rabbim eltine de nasip etsin ezan okunuyor safi ismi yüzü suyu hürmetine. Ya musavvi ya bari ya halikBuarada emegıne saglık cok guzel anlattın herkese bılgılendırme mesajı olsun eltımın annesıde erken yasta 35ınde menapoza gırmış
Amin ıns kuzum hayırlısoyla haberlerı alırızSağol canım inşallah sende bende gebeyizdir Rabbim eltine de nasip etsin ezan okunuyor safi ismi yüzü suyu hürmetine. Ya musavvi ya bari ya halik
Test yaptım bu test markası bozuk bence gercı bende de olabılıt bozukluk
Yapcam bıkac saat sonra cnm eve gıdebılırsem buyorgunluklaSilik çıkmış sanki ama bir tane daha yapsana
Yapcam bıkac saat sonra cnm eve gıdebılırsem buyorgunlukla
Ben degılım byuk ıhtımal de sen ıns hamılesındır cnm belım cok agrıyoBenimde kan tahlilim çıkmış onu almaya gideceğim inşallah gebeyizdir
Yok etmek istiyorum kendimiUzulme canim bu ay olmazsa diger ay olur Allahtan umit kesilmez incir kuru sogan kuru dene uzme sakin kendinj stres yapma
ben de 8inde olmam gerekiyordu adetimi olmadım. test yaptım sabah negatif
Ozaman dr yokunu tut cnm gec dolllenme olmasın kac gun gecmıstıYok etmek istiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?