Çay içiyordum bıraktım vallaBu gece çok az sıvı tüket mümkünse hiç su çay içme sabah ilk idrar ile yap onun sonucu ne çıkarsa doğrudur haklısın erkekler bu konu da daha duygusal olurlar çıkmaz ise üzülür ama inşallah vardır inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çay içiyordum bıraktım vallaBu gece çok az sıvı tüket mümkünse hiç su çay içme sabah ilk idrar ile yap onun sonucu ne çıkarsa doğrudur haklısın erkekler bu konu da daha duygusal olurlar çıkmaz ise üzülür ama inşallah vardır inşallah
Sen nasıl iyi bir meleksin o kadar iyi gelsin ki bana çok şükür rabbim nasip etsin. İnşallah
Çay içiyordum bıraktım vallayarın sabah inşallah belli olur
![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zorVallahi aklım dan çıkmıyor sun her namaz kıldığım da duam da sin sen ve herkes rabbim bütün herkse nasip etsin sana da inşallah
Bıraktım tamam sen yönlendir artık beniKız ne çayı bırak çayı su bile içme sana bu saatten sonra yasaklıyorm herşeyi sabah ilk idrar ile lütfen iki üç tane test al öyle yap sabahın köründe buradayım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım inşallah
Bıraktım tamam sen yönlendir artık beniKız ne çayı bırak çayı su bile içme sana bu saatten sonra yasaklıyorm herşeyi sabah ilk idrar ile lütfen iki üç tane test al öyle yap sabahın köründe buradayım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım inşallah
Bıraktım tamam sen yönlendir artık beni![]()
Değil mi yarın olmaz şimdi banaSabah ilk işin idrar testi yapmak olsun ve o ucuz olanlar var ya üç tl lik ler onlar en iyi en doğru sonucu veriyor al ondan üç tane hepsini yap
Değil mi yarın olmaz şimdi bana![]()
Adet sat tarihim düzensiz ama 21 gün en az dongum 16 gün geçti 24 dongumden 14 gün geçti. En son Kasım 13 de oldum toplam 37 güzel oldu sonradan oluşan kist engellemediyseSen uyu bir güzel dinlen
kaç gün gecikti demiştin sen
Adet sat tarihim düzensiz ama 21 gün en az dongum 16 gün geçti 24 dongumden 14 gün geçti. En son Kasım 13 de oldum toplam 37 güzel oldu sonradan oluşan kist engellemediyse
Ben dün senin için çok araştırma yaptım internetten kesinlikle çift rahim olmak gebeliğe engel değilmiş ve sizin yazılarınızı da takip ettim henüz yeni başlamışsınız bebek için ve çoğu insan kist var iken hamile kalmıştır
Ben 55 yaşında menapoz da olup da çocuğu olanları biliyorum doktorların her dediğine inanıp da umudunu yitirme
Evet çift rahim gebeliğe engel değil sadece boyutları ufak olursa yerleşme ve ya tutunamaya biliyor ama şükür boyutları iyi benim gelişmesi zor oluyor ama kontrol altında sorun olmaz dedi doktor.
Gebelik testleri negatif dediİnşallah canım herşey güzel olur
Yok kız gebelik filan dünkü bozuktu herhalde.Bana fotoğraflarını at
Hayırlısı buymuşÜzüldüm![]()