Geç döllenme yaşayanlar?

@busraangell canim adet mi oldun bence bir müddet kafani dinle. Bebek falan dusunme rahat birak kendini..
Evet oldum yine gulmedi kader bana napim alsym artk ztn dusnmyrm her ay sonu cmm acyr bu ay belki dedm umitlendm ama demkki ben olamcm hic artk morlm cok bozldu istemyrm dusnmyrm bir sure

Oldum canm ole yogn degl ama gelyr azar azar iste okdm maalesef cnm sende ins hamilesndr cnm femstm bende dgl siz hamilesnz dye ckti bak
Yavru bende de bise yok ki daha icimizden tek hamile cikan Refik-i hayat :) baya baya adetmi oldun yoksa az az mi agri sizi var mii. Anliyosundur illa ki yani oncede ki adetlerin gibi mi

Yavru bende de bise yok ki daha icimizden tek hamile cikan Refik-i hayat :) baya baya adetmi oldun yoksa az az mi agri sizi var mii. Anliyosundur illa ki yani oncede ki adetlerin gibi mi
Canm ole yogn gelmyr az gelyr ama sonra devmi gelr dye dusunyrm cnm sende ins hamilesindr bak kan gelmedi sennde ckck bence pazrtesi git cnm bence sende var hamilelik kan geldktn snra hamilelik suphesi olmazki cnm anlcn o yuzdn sanmyrm artk dusnmyrmda bebek

Elimde deglki kac ay sorna ilk defa oldu ve sonu husran oldu benide anlyn dertlym bu konuda esime dedm adamda uzuldu o da hsmileym sanyrdu cok kotym arkdslar
Canim Allahin takdiri hepsi. Verende o alanda o. Ben cok dua ettim cok yalvardim ve rabbim mucizemi verdi hamdolsun.
Sen boyle yaparsan Allahin gucune gider yapma. Sabret dik durmaya calis. Bak daha 9 ay olmus bu kadar yipratma kendini. Ben 24aydir sabrediyorum

Elimde deglki kac ay sorna ilk defa oldu ve sonu husran oldu benide anlyn dertlym bu konuda esime dedm adamda uzuldu o da hsmileym sanyrdu cok kotym arkdslar
Canım kendini üzme yıpratma eşinede yansır sen ne kadar ümidini yitirmezsen başarılı olursun sonunda.Kimler nasıl hamile kalıyor bilsen.

Süt kürünü dene ister bu ay bi intihabın felan varsa sökülür o şansla hamilede kalabilirsin.

Yada doktoruna git bir yardımda bulunsun

Her hangi birşey yaptın mı canım sen

Canm bende inan cok dua ediyorum rabbimin takdiri boleymis kabul ettim ben isyan etmyrm ama bir sure dusnmuyorm istemyrm cnm yoruldm heray kirmizıkart yiyrm gücüm kalmadı cnm

Sagol canm denerim ama dr gdcm bakalm ne dck cnm sagolun hepniz yanmda oldnz cok teskkr edrim zaman hersyn ilacı bende beklyrm senn nldu cnm gelyr mu

Yavrum zaten herşey planladığımız gibi olsaydi hicbirseyin bi onemi olmazdi ki. Buda Rabbimin bize imtihani pes etmek yok. Pes ettigin an yenilirsin hastalik hastasi olursun daima pozitif ol kotuyu dusunup kotuyu cekme kendine hem tek degilsin ki bizlerde ayni durumdayiz dahasi bu forumda ne dertler varr Allah yardimcilari olsun o yuzden sabrini arttir ve pozitif ol :)

Pazartesi de senin hayrli haberlerini duyarz insallah....
@busraangell canim üzülme lutfen
Canim ya ben hala adet olmadım ve hala adet sancısı çekiyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Durumum seninle ayn
Canim sen cidden bana Moral oldun çünkü hatırlarsan yaşadıklarımız seninle tıpatıp aynı . Ben de adetim geçtikten sonra idrar testleri negatifti. Hatta 2 gün önceki kan testim de negatif ti . Ve hala adet olmadım . Adet sancılarım da devam ediyor bel ve kasık ağrısı şeklinde. Tam olarak negatif kan testinden kaç gün geçti senin . bugünki pozitif testine kadar olan gün sayısı kaç gün yani ?

Canm bende inan cok dua ediyorum rabbimin takdiri boleymis kabul ettim ben isyan etmyrm ama bir sure dusnmuyorm istemyrm cnm yoruldm heray kirmizıkart yiyrm gücüm kalmadı cnm
Sana tavsiyem hicc kafana takma.
Rabisscyln canim bu ay hiccc birsey yapmadim. Iliskiden sonra 1saat ayaklarim havada bekledigim gunler hep negatif oldu. Bu ay zaten doktora gidecektim tedavi icin. O yuzden biraz rahatlik vardi.
Nasil oldu bende anlamadim.
Bide ben hatime baslamiştim, ve niyetimi bebegim olursa onun icin okuyorum diye niyet etmistim. Rabbim sesimi duydu hamdolsun

Cnm bugun ben olayn şokunda oldgmdan kotym atlatamsdm cnm anlcn yarn faha olumlu dusnrm kuzum sen bence hsmilesnn cnm refikannda demistim bak ckti bence sennde var sende hamilesn cnm :)

Canim beklemekten baska care yok..
Şöyle diyim sana bugun 25.gün gecikmemin. 15inci gun negatifti. Bugun degerim 233cikti yani 2 3gun once bile belli olurdu ama ben bugun gidebildim anca doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…