• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme nedir🤦‍♀️

Pazar günü regl günüm tek belirti çok gerginim eşimin saçıma dokunması bile beni sinir ediyor mutsuzum ayaklarım ateş çıkıyor gözlerim açılmıyor göğsüme iğne batıyor
Bende cok sinirliyim bu ara regl olamamak da sinir yapiyor cok sisiriyor insani. Yani bebekse bilelim regliyse olalaim arada kalmak cok kotu, belirsizlik kotu :(

Belirtiniz var mı peki ve test yaptınız mı benim döngü kısa olduğu için çok bekletmiyor beni varmı yok mu
Reglden iki gun once idrarda silik cikinca kan verdim 0.2 cikti hemsire de on gun sonra gel gecikmeden dedi. Belirti olarak yaklaşık bir haftadır bel agrisi, regl olacakmış gibi kasık ağrısı var, goguslerim ilk kez sismis geldi. Ara ara bas agrim oluyor ama işim yuzunden olabilir o :) mayis ayinda kimyasal oldugumda gecikmemin onuncu gununde 35 cikmisyi o yuzden gec dollenme ihtimalim yuksek pcos da oldugu icin,

Reglden iki gun once idrarda silik cikinca kan verdim 0.2 cikti hemsire de on gun sonra gel gecikmeden dedi. Belirti olarak yaklaşık bir haftadır bel agrisi, regl olacakmış gibi kasık ağrısı var, goguslerim ilk kez sismis geldi. Ara ara bas agrim oluyor ama işim yuzunden olabilir o :) mayis ayinda kimyasal oldugumda gecikmemin onuncu gununde 35 cikmisyi o yuzden gec dollenme ihtimalim yuksek pcos da oldugu icin,
Büyük ihtimal dölleniyor İnşallah evladınız sizinledir dualarım sizinle amin amin

Screenshot_20230726_153320_Chrome.jpg

Kızlar devlet hastanesinde tahlil verdim sonucu bekleyemedik özel sebenlerden oturu az önce de sonuclara bakayım dedim ama hamile miyim ya.son afetim 10 haziran idi. 15 haziran bitiş

Back