Senn hamile habrni dger ay bklyrm. Cnm:)Aynen kuzum bencede düşünme ama belkide öyle olur hiç belli olmaz
Aynenn. Bende yaptım onları sonrada eşime yaptım . İkimizde hamile cıktık o testlere göre :) senın adetin getimicnm??Hmm çamaşır suyuyla karbonat yanlış çıkıyor ama bunuda bir deniyim bugün
Bat 26 dı normalde bugün olmaya başladım yinede emin değilim.Doktorum hastalanırsan 2.gününde gel demişti yarın gidicem bakalımAynenn. Bende yaptım onları sonrada eşime yaptım . İkimizde hamile cıktık o testlere göre :) senın adetin getimicnm??
Normal adetine göre erken mi oldun yani?? Ve kanaman nasıl lekelenme şeklindemi? Normal adet gibimi cnm?Bat 26 dı normalde bugün olmaya başladım yinede emin değilim.Doktorum hastalanırsan 2.gününde gel demişti yarın gidicem bakalım
Evet 5 gün erken oldum açık pembeyle açık kahverengi pedden belli olmadığı için peçete koydum ordan baktımNormal adetine göre erken mi oldun yani?? Ve kanaman nasıl lekelenme şeklindemi? Normal adet gibimi cnm?
Cnm bende de lekelenme olmustuEvet 5 gün erken oldum açık pembeyle açık kahverengi pedden belli olmadığı için peçete koydum ordan baktım
Ne zaman oldu canım senin hem ne kadardı nasıl oldu ?Cnm bende de lekelenme olmustu
Cnm yaklasik 1hafta falan oldu. Kahverengimsiydi. Günluk pedi doldurmadi. Adet oldum sandim ama mefer minigim yerlesmisNe zaman oldu canım senin hem ne kadardı nasıl oldu ?
Nasıl anladın peki hamiş olduğunu şuan ne kadarlık ? Ben yarın doktora gidicem 2.gününde gel demişti büyük ihtimalle yarın ilk alttan muane eder belli olurmu ki o zamanCnm yaklasik 1hafta falan oldu. Kahverengimsiydi. Günluk pedi doldurmadi. Adet oldum sandim ama mefer minigim yerlesmis
Bugun doktora gidecektim ztn 25gun gecti adetim kist falan vardir diye. Gitmeden once bi idrar testi yapiyim negatife hazir oliyim dedim bi baktim cift cizgi. Sonra kanda 233cikti ama daha keseyi goremedim. Sanirim bayaa bi gec döllenmis benim veletNasıl anladın peki hamiş olduğunu şuan ne kadarlık ? Ben yarın doktora gidicem 2.gününde gel demişti büyük ihtimalle yarın ilk alttan muane eder belli olurmu ki o zaman
Ahahahhh ne kadar mutlu olunur buna ayyyyy h.olsun tekrardan hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.Bugun doktora gidecektim ztn 25gun gecti adetim kist falan vardir diye. Gitmeden once bi idrar testi yapiyim negatife hazir oliyim dedim bi baktim cift cizgi. Sonra kanda 233cikti ama daha keseyi goremedim. Sanirim bayaa bi gec döllenmis benim velet
Insallah cnm zaten rahim duvarinin kalinlaşmasi hamilelik belirtisi. Benimki kalınlaşmış oyle dedi doktor. Yerleşmeden sonra kalınlasıyor. Senin yarin anlasilir yaniAhahahhh ne kadar mutlu olunur buna ayyyyy h.olsun tekrardan hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.
Umarım benimkide seninki gibidie yarın gidicem ama allah büyük
Ayy inşallah çok istiyorum bu ay yüzüm güler inşallah dua et benim için hamişlerin duasu kabul olurInsallah cnm zaten rahim duvarinin kalinlaşmasi hamilelik belirtisi. Benimki kalınlaşmış oyle dedi doktor. Yerleşmeden sonra kalınlasıyor. Senin yarin anlasilir yani
Eger hakkinda hayirliysa insallah bebegin seninledir canimm..Ayy inşallah çok istiyorum bu ay yüzüm güler inşallah dua et benim için hamişlerin duasu kabul olur
Aminnnnn inşallahEger hakkinda hayirliysa insallah bebegin seninledir canimm..
Oldum canm ole yogn degl ama gelyr azar azar iste okdm maalesef cnm sende ins hamilesndr cnm femstm bende dgl siz hamilesnz dye ckti bakKizlar nabiyonuz :) @busraangell regl mi oldunn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?