• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Aynenn. Bende yaptım onları sonrada eşime yaptım . İkimizde hamile cıktık o testlere göre :) senın adetin getimicnm??
Bat 26 dı normalde bugün olmaya başladım yinede emin değilim.Doktorum hastalanırsan 2.gününde gel demişti yarın gidicem bakalım

Bat 26 dı normalde bugün olmaya başladım yinede emin değilim.Doktorum hastalanırsan 2.gününde gel demişti yarın gidicem bakalım
Normal adetine göre erken mi oldun yani?? Ve kanaman nasıl lekelenme şeklindemi? Normal adet gibimi cnm?

Normal adetine göre erken mi oldun yani?? Ve kanaman nasıl lekelenme şeklindemi? Normal adet gibimi cnm?
Evet 5 gün erken oldum açık pembeyle açık kahverengi pedden belli olmadığı için peçete koydum ordan baktım

Cnm yaklasik 1hafta falan oldu. Kahverengimsiydi. Günluk pedi doldurmadi. Adet oldum sandim ama mefer minigim yerlesmis
Nasıl anladın peki hamiş olduğunu şuan ne kadarlık ? Ben yarın doktora gidicem 2.gününde gel demişti büyük ihtimalle yarın ilk alttan muane eder belli olurmu ki o zaman

Nasıl anladın peki hamiş olduğunu şuan ne kadarlık ? Ben yarın doktora gidicem 2.gününde gel demişti büyük ihtimalle yarın ilk alttan muane eder belli olurmu ki o zaman
Bugun doktora gidecektim ztn 25gun gecti adetim kist falan vardir diye. Gitmeden once bi idrar testi yapiyim negatife hazir oliyim dedim bi baktim cift cizgi. Sonra kanda 233cikti ama daha keseyi goremedim. Sanirim bayaa bi gec döllenmis benim velet :D

Bugun doktora gidecektim ztn 25gun gecti adetim kist falan vardir diye. Gitmeden once bi idrar testi yapiyim negatife hazir oliyim dedim bi baktim cift cizgi. Sonra kanda 233cikti ama daha keseyi goremedim. Sanirim bayaa bi gec döllenmis benim velet :KK70:
Ahahahhh ne kadar mutlu olunur buna ayyyyy h.olsun tekrardan hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

Umarım benimkide seninki gibidie yarın gidicem ama allah büyük

Ahahahhh ne kadar mutlu olunur buna ayyyyy h.olsun tekrardan hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

Umarım benimkide seninki gibidie yarın gidicem ama allah büyük
Insallah cnm zaten rahim duvarinin kalinlaşmasi hamilelik belirtisi. Benimki kalınlaşmış oyle dedi doktor. Yerleşmeden sonra kalınlasıyor. Senin yarin anlasilir yani

Insallah cnm zaten rahim duvarinin kalinlaşmasi hamilelik belirtisi. Benimki kalınlaşmış oyle dedi doktor. Yerleşmeden sonra kalınlasıyor. Senin yarin anlasilir yani
Ayy inşallah çok istiyorum bu ay yüzüm güler inşallah dua et benim için hamişlerin duasu kabul olur

Back