- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Canım çok şükür başlarda endişe Etsek de şu an iyiyiz. Benim kese 6. Haftada görüldü kalp atışında 7. Haftada duyuldu ama sata göre 8. Hafta yapıyordu tabi doktorum adet tarihimi ileriye çekti bir 10 gün ultrasona göre ayarladı şu an uyumlu gidiyoruz ultrasonla çok şükür. İlk hafta kese görünmüyor diye ağlamıştım içini ferah tut gösterir canım diğer hafta
Hayırlı günler.. sizin yaşadığınız durumu şu an ben yaşıyorum adet geçtikten 7 gün sonra 113 cikti degerim.. şu an HCG testlerine devam ediyoruz.. nasıl ilerledi sonuçlarınız.. kese ve kalp atışı daha mı geç görüldü.. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsuncanım benim geç döllenme oldu fakat ben hiç kan testi yaptırmamıştım. gecikmenin 9. günü idrarda pozitifi görebilmiştm. o gün çıkan kan sonucum da 108di.
Merhaba çok şükür son ayımıza girdik biz :) kesem 2. Kontrolde görünmemişti yaklaşık o zamanki değerim 1600 civarlarındaydı çünkü 6. 7. Hafta gibi kesemi 8. Haftamda ise kalp atışını duymuştuk biz bir de son adet tarihimi değiştirdi doktor 10 gün sonrası olarak söyleyeceksin dedi hep zaten hep gelişimi o tarihe göre ilerliyor bir problem Yok çok şükür sizin de öyle ilerler içinizi ferah tutunHayırlı günler.. sizin yaşadığınız durumu şu an ben yaşıyorum adet geçtikten 7 gün sonra 113 cikti degerim.. şu an HCG testlerine devam ediyoruz.. nasıl ilerledi sonuçlarınız.. kese ve kalp atışı daha mı geç görüldü.. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun
1600 civarlarında görünmedi dediginizde karından ultrason mu yapıldı yoksa vajinal mi..birde değerleriniz hep iki kat mı arttı.. cevap verdiğiniz için çok tesekkurler.Merhaba çok şükür son ayımıza girdik biz :) kesem 2. Kontrolde görünmemişti yaklaşık o zamanki değerim 1600 civarlarındaydı çünkü 6. 7. Hafta gibi kesemi 8. Haftamda ise kalp atışını duymuştuk biz bir de son adet tarihimi değiştirdi doktor 10 gün sonrası olarak söyleyeceksin dedi hep zaten hep gelişimi o tarihe göre ilerliyor bir problem Yok çok şükür sizin de öyle ilerler içinizi ferah tutun
Evet karından bakıldı hiç vajinal bakmadı doktorum o değerden sonra kan testi istemediler sadece 1 hafta sonra gel keseye bakalım dediler amin inşallah1600 civarlarında görünmedi dediginizde karından ultrason mu yapıldı yoksa vajinal mi..birde değerleriniz hep iki kat mı arttı.. cevap verdiğiniz için çok tesekkurler.
Allah'ım hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin..
MERhaba benimde adet gecikmesinin 6.günü 94 çıktı değerim sizin sonuç nasıl oldu umarım iyi haber almışsınızdırHayırlı günler.. sizin yaşadığınız durumu şu an ben yaşıyorum adet geçtikten 7 gün sonra 113 cikti degerim.. şu an HCG testlerine devam ediyoruz.. nasıl ilerledi sonuçlarınız.. kese ve kalp atışı daha mı geç görüldü.. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun
Hayırlı günler.. eğer her iki günde bir ikiye katlarsa problem olmaz canım.. önemli olan değer değil ikiye katlamasi.. malesef benimki ikiye katlamadi daha sonraki ölçümlerde ve düşükle sonuçlandı.. Rabbim hayırlısını versin hepimizeMERhaba benimde adet gecikmesinin 6.günü 94 çıktı değerim sizin sonuç nasıl oldu umarım iyi haber almışsınızdır
Kızlar önceki açtgm gbi hic bir belirti yaşamıyorum adet belirtisi ve bugun5. Gün oldu geceli halen olmadm ilk defa bu kadr uzun surduve hicte adet olmcm gbi ve adetime bir hafta yakın hep yumurtlama zamni gbi akıntm vardı iyi degerlendirdik arkadaslar acaba gec mi yumurtladm kan testim negatf cktı acaba geç döllenmemi oldu kzlar bu arada akntm yogun normlde adet xamanı kuru gecrdi benim uzun oldu ama gec döllenme yasayanlar varmı nolurr yazın
Geç döllenme olunca düşük oluyor diyorlar ama bu doğru mu? Umarım sağlıkla kucagınıza almıssınızdır.hiç öyle düşünmeyin geç döllenme olunca silik bile çıkmıyor :) adet günü negatif, adet gecikmesinin 3. günü negatif, 5. günü negatif ve 7. günü negatif gördü bu gözler :) en son şükür 9. günümde pozitifi görebildim.
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evlıyım neredeyse 1.5 yıldır hıc korunmadık ama gebe kalamadım eşimle birlikte doktora gıttık eşimde sorun çıkmadı bende ise açıklanamayan ınfertılıte çıktı 4 ay sonra aşılamam olcak ama bu ay 4 gün adetım gecıktı idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiçbir belırtı yok adet gecıkmesınden başka adet olmadan her zaman agrım olup sonra adet olurdum ama hıcbır agrım yok ne yapmalıyım yardımcı olur musunuzhiç öyle düşünmeyin geç döllenme olunca silik bile çıkmıyor :) adet günü negatif, adet gecikmesinin 3. günü negatif, 5. günü negatif ve 7. günü negatif gördü bu gözler :) en son şükür 9. günümde pozitifi görebildim
Bn de sizinle ayni durumdayim. 9.gun pozitif gordum demissiniz. Bebeginiz oldu mu acaba?hiç öyle düşünmeyin geç döllenme olunca silik bile çıkmıyor :) adet günü negatif, adet gecikmesinin 3. günü negatif, 5. günü negatif ve 7. günü negatif gördü bu gözler :) en son şükür 9. günümde pozitifi görebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?