• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme nedir🤦‍♀️

kızlar merhaba ben de geç döllenme ile gebe kaldım şuan adetim 5 gün gecikti idrar testi silik çıkıyor daha netleşmedi benim sorum şu geç döllenmede haftalık takibi nasıl yapacağız. geçen ay 3 temmuz da ilk adetimi olmuştum ilk günden hesaplanırsa şuan 1 ay oldu ama geç döllenme olduğu için şuan kaç haftalık bilemiyorum. 31 temmuz da kan testi verdim ve adetimin 3.günüydü kanda ki değerim 40,4 çıkmıştı 4 ve 5.günde idrar testi yaptım ikiside silik çıktı şuan tam kestiremiyorum ne kadarlık olduğunu yardımcı olabilir misiniz

Reglden iki gun once idrarda silik cikinca kan verdim 0.2 cikti hemsire de on gun sonra gel gecikmeden dedi. Belirti olarak yaklaşık bir haftadır bel agrisi, regl olacakmış gibi kasık ağrısı var, goguslerim ilk kez sismis geldi. Ara ara bas agrim oluyor ama işim yuzunden olabilir o :) mayis ayinda kimyasal oldugumda gecikmemin onuncu gununde 35 cikmisyi o yuzden gec dollenme ihtimalim yuksek pcos da oldugu icin,
Hamile misiniz

Ah ah gene hasta oldum bu konuyu actıktan 5 6 güm sonra 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ lan niye hamile kalamiyomm yeter daa hiçbirseyi yok rahminde tüpcüklerimde temiz kist vardı sogan kuruyle temizledim. Hiçbi sorunu yok suan . Gunleride tam dsgerlendiriyorum. Artık kuyruk sokumuma kadınsal hastalık dpgurganlık için hacematta yaptırdım bu ayda olmazsa artık yataklara küsecem yeter be😆

Back