• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Sagol canm denerim ama dr gdcm bakalm ne dck cnm sagolun hepniz yanmda oldnz cok teskkr edrim zaman hersyn ilacı bende beklyrm senn nldu cnm gelyr mu
Allahın izniyle sende hamile kalırsın canım sık dişini biraz.

Aynı hiç artma yok yeniside eklenmemiş, biraz önce idrara şeker koydum onu bekliyorum ne olacak

Sana tavsiyem hicc kafana takma.
Rabisscyln Rabisscyln canim bu ay hiccc birsey yapmadim. Iliskiden sonra 1saat ayaklarim havada bekledigim gunler hep negatif oldu. Bu ay zaten doktora gidecektim tedavi icin. O yuzden biraz rahatlik vardi.
Nasil oldu bende anlamadim.
Bide ben hatime baslamiştim, ve niyetimi bebegim olursa onun icin okuyorum diye niyet etmistim. Rabbim sesimi duydu hamdolsun
Bende bu ay nerdeyse çatlatma iğnesinden sonra ayağımı kaldırdım allah büyük bakalım.

Hatimini bitir canım allah kabul etsin bebeğinide sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

Allahın izniyle sende hamile kalırsın canım sık dişini biraz.

Aynı hiç artma yok yeniside eklenmemiş, biraz önce idrara şeker koydum onu bekliyorum ne olacak
En son care onuda mi yaptn cnm sonc ne ckarsa sole blym cnm ins daha kan gelnez cnm

En iyisini yapmışsın nazar değmesin canım bebeğine maşşallah diyeyim.

Eşimde hamile kalırsan 1 ay söylemeyelim kimseye diyor
Canim ben kalp atisini duyana kadar ailelere bile soylemek istemiyorumm.
Çünkü doktor bugun gec döllenmeler tam tutunamiyor dedi. Pazartesi kan vercem tekrar insallah sonucum yukselir

En son care onuda mi yaptn cnm sonc ne ckarsa sole blym cnm ins daha kan gelnez cnm
İnşaaallah eşim çok üzüldü o benden daha ümitliydi bu ay.Rabbim biliyorya içimi gönlüme göre verir inşallah.

Annemin komşusuda rüyasında görmüş 3 gün önce beni yine adet oldum demişim tersi çıkmasın felan demiş bilemedim

Canim ben kalp atisini duyana kadar ailelere bile soylemek istemiyorumm.
Çünkü doktor bugun gec döllenmeler tam tutunamiyor dedi. Pazartesi kan vercem tekrar insallah sonucum yukselir
İnşallah canım bekleyebiliyorsan bekle söyleme canım.

Kan testi yapmıştın diğmi sen kaç çıkmıştı

Benim göğüslerim hafif koyulaştı birde dokundukca acıyor.

İdrara eklediğim şeker aynı duruyor birşey olmadı erimedi @busraangell

İnşaaallah eşim çok üzüldü o benden daha ümitliydi bu ay.Rabbim biliyorya içimi gönlüme göre verir inşallah.

Annemin komşusuda rüyasında görmüş 3 gün önce beni yine adet oldum demişim tersi çıkmasın felan demiş bilemedim
Canm belki vardir sen karalara baglama hemen baksana kann devmi gelmems cnm ya umudunu kaybetme cnm bende adet oldgmu gormstm ama oldum adet gormk tam tersi ckmyr ama bazi yerde okumstm ckan varms ins sennde ckar cnm

Canm koyulstysa hamilelikte oluyr ua yarn sen test yapsna cnm belki ckar cift cizgi cnm
Normalde sol göğüsüm koyu sağ göğüsüm açık renktir sağda koyulaşmış biraz ve dokununca ağrıyor bilmiyorum , eşim hastalandığımı düşünüyor test gaptırmaz bana yaaaa

Zaten yarın doktora gidicez

Normalde sol göğüsüm koyu sağ göğüsüm açık renktir sağda koyulaşmış biraz ve dokununca ağrıyor bilmiyorum , eşim hastalandığımı düşünüyor test gaptırmaz bana yaaaa

Zaten yarın doktora gidicez
İns vardr gebelk cnm birde kan deger 5 yuksrsnda ckyrmus ins ckar senn poztf dusjn cnm:)

İns vardr gebelk cnm birde kan deger 5 yuksrsnda ckyrmus ins ckar senn poztf dusjn cnm:)

Doktor kan testi yaparmı bilmiyorum adetin 2.günü gel demişti zaten adette olabilirim belli olmaz alttan muane eder kesinde inşallah hayırlısı neyse o olur.

Back