Canm beklcm iste bir haftaya kadar ckmazsa artk adet sökturucu kullanrm : (Hadi inşallah kuzum öyledir
Sendemi adet olmadn senndemi kanda negatf cktı cnm?Bende aynı durumdayım canım bekliyorum
Kz ayni benimde ole oldu idrrda silk ama hayalet gni czgi vsrla yok arasyfi snra kan verdm negatf ckti dennde iki gun olms cnm bekle sende benim olmazsm tekrr gtcm cnm dr belki gec döllenmedir yani?Canım sat 9 mart benim normal bat tarihim 6 nisandı. 8 Nisa'n da kanda negatif çıktı öncesinde idrarda silik çizgi oluşmuştu sanırım yanlıştı bekliyorum hala
Aynen canım edelim bence de ama bekle tekrarla derimbende dün adet olmam gerekti olmadım sabah test yaptım adet sancısı girdi 2 gün önce oldum dedim olmadım inşallah bebişlerimiz vardır dua edelim kızlar birbirimize
Canm test boxlms tekrr yaptn mi cktmi cizgibende dün adet olmam gerekti olmadım sabah test yaptım adet sancısı girdi 2 gün önce oldum dedim olmadım inşallah bebişlerimiz vardır dua edelim kızlar birbirimize
Aynen canım 9. Güne göre değer geç döllenme ilk günlerde çıkmazdıcanım benim geç döllenme oldu fakat ben hiç kan testi yaptırmamıştım. gecikmenin 9. günü idrarda pozitifi görebilmiştm. o gün çıkan kan sonucum da 108di.
Canm bende 4.gun yaptm negatf ckti kanda bende beklcm cnm ins bir hafta dnra fegerm yuksek ckar ind: (canım benim geç döllenme oldu fakat ben hiç kan testi yaptırmamıştım. gecikmenin 9. günü idrarda pozitifi görebilmiştm. o gün çıkan kan sonucum da 108di.
Sabah yap cnm ilk idrrla ins senn ckar cnmaldım test şimdi geldim siteye girdim bekliyorum yarın sabah yapayım korkuyorum tek olacak diye cesaretim yok
inşallah canım zaten 5. gün 7. gün bile idrar testinde çıkmamıştı benim ki 20den düşüktü demek ki o zamanlar içini ferah tut inşallah meleğin seninledir.Canm bende 4.gun yaptm negatf ckti kanda bende beklcm cnm ins bir hafta dnra fegerm yuksek ckar ind: (
evet canım büyük ihtimalle çıkmazdı zatenAynen canım 9. Güne göre değer geç döllenme ilk günlerde çıkmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?