Geç döllenme yaşayanlar?

Gecikmenin 4.gunu sabah test yaptim negatif cikti
Duzenli 30gunde bir olurdum canim. En fazla 3 gun gecikirdi. O geciktigi zamanlar da hep adet agrim olurdu. Ama bu sefer hic adet agrim olmadi goguslerimde sismedi. Hala hic bir belirtim yok. Sadece adet olacagim günde 2 3gun yogun akintim oldu okadar

Adet belirtimde var canim bilmiyorum ki bekleyip gorecem sende durumlar ne
Bende durumlar olmadm cnm iste pazartesi esimle gtcez hastaneye bskalm ne ckcak ins sende olmazsn inan senn icinde cok dua edyem kuzm:))

Ama ben hic ihtimal vermiyorum hamile olmama ya ben kist mist vardir o yuzden adet olamiyorumdur diye duusnuyordum.
Canim kistin illa ki agri sizi yapar ve adet belirtilerini yasarsin sökülemedigini anlarsin yani cunku bu durumu yasadim ben kistin oldugunu dusunmuyorum sen hamilesin :) alttan bakmis olsaydi. Rahim duvari kalinlasmi felan soylerdi belki ama once ki konundan biliyorum alttan muayne istemedigini bakalim yarin ne cikicak :)

Sağol canim benim seninkide inşallah geç döllenmedir bana öyle geliyo çünkü adet belirtiside yasamiyosun
Canm inan hamile deglsm oliyim diye cok dua edyrm cnku bole beklemek zor iki soncn arasnda kalysn cnm yani: (

dün yaptım negatifti akıntım çok lavaboya gidiyorum yarım saate bir yok hiçbir şey işte bende pazartesi doktordan randevu aldım o günü bekleyecem
Hepimiz pazartesi gdyrz desene:))) sennde ayni bZm gbi baklm ins kanda ckar sennde cnm

Cnm senindemi 10 gun sonra ckti gec dollenme oldu galiba gec dollenme yasayanlarn kiz oluyr bebeklri bu arada bebegn iyimi dogm konlarini okuyrdumda 41hafta olmsru dogmamsti:)

Ahahaha evet evet 41. Haftada dogdurdum doğacağı yoktu çünkü zorla getirttim dün verem aşısını bile oldu benim kuzum buyuyo git gide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…