- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Ama sen hep duzenli oldugunu soyluyosun bebeyim ya cikmazsa da bi doktora gorun bakalim ne dicek direk sokturucuye basvurmaAynn cnm bakalm ckmazsa o gunde adet sokturucu kullancm cnm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen hep duzenli oldugunu soyluyosun bebeyim ya cikmazsa da bi doktora gorun bakalim ne dicek direk sokturucuye basvurmaAynn cnm bakalm ckmazsa o gunde adet sokturucu kullancm cnm ya
Aynn cnm benim duzenli ilk defa bole oldu ztn kontroller ettikten snra dr verirse cnm kullanrm o anladmda dedm iyi bir kontrole edcm ondn snrs cnm sence pazrtsi gnu bzmde ckar mi kandegermz pozitf: /Ama sen hep duzenli oldugunu soyluyosun bebeyim ya cikmazsa da bi doktora gorun bakalim ne dicek direk sokturucuye basvurma
Rabbim insallah pozitifi gosterir yavrum bize de zaten kanda pozitifi goreyim idrar testine o ikinci cizgiyi en net sekilde gormek icin yapicam bananeAynn cnm benim duzenli ilk defa bole oldu ztn kontroller ettikten snra dr verirse cnm kullanrm o anladmda dedm iyi bir kontrole edcm ondn snrs cnm sence pazrtsi gnu bzmde ckar mi kandegermz pozitf: /
İns cnm :) ya bende yapcm bakalm kip kirmizimi dye cnm silikse kimyasal olablrmis: ( ins kipkirmizk olur cnm ya:))Rabbim insallah pozitifi gosterir yavrum bize de zaten kanda pozitifi goreyim idrar testine o ikinci cizgiyi en net sekilde gormek icin yapicam banane
Kuzummmm beklemedeyim gelen giden Yokebru_can_ebru cnm senden durumlar nasl
Benimde ole cnm yok ya esimle pazartesi gnu gtcz iste cnm hastaneye sen ne zmn gtcn cnm sende paxartesi gt:))Kuzummmm beklemedeyim gelen giden Yok
Tamam bebeğim pazartesi gidelim hep birlikte bende pazartesi düşünüyordumBenimde ole cnm yok ya esimle pazartesi gnu gtcz iste cnm hastaneye sen ne zmn gtcn cnm sende paxartesi gt:))
Ucumuzde pazartesi hamismisiz bide ogrenyrmusuz:)Tamam bebeğim pazartesi gidelim hep birlikte bende pazartesi düşünüyordum
Harikaaaaaa olmaz miiiiiiii :)Ucumuzde pazartesi hamismisiz bide ogrenyrmusuz:)
Harikann otesi olur be kuzum:))) yaHarikaaaaaa olmaz miiiiiiii :)
Cnm senn ne gzl ckms bizim ckmadi pazartesye kadr beklcz iste:)Doktor bana geç döllenme diyor 2 hafta.
Be adetim geçtikten bir ya da iki gün sonra test yaptım iki defa çıkmıştı.
Cnm simdi doktordan ciktim. Ultrasondan bakti bisey gordum ama kesin bisey soylemek istemiyorum dedi. Gebelik kesesi de olabilir adet geciktigi icin kan birikintiside olabilir dedi. Kan ver beta hcg ne bakalim dedi. Kan verdim iste yarin cikacakmis sonuclar yarin tekrar gidecemHarikaaaaaa olmaz miiiiiiii :)
İns hamilesindr kac gun gecmisti senn cnm ultrasonda baksana kese de olablr demis benim arkdsmda ole olmustu dr demisti kesede olablr dedi kanda ckti iste hamilegi:)Cnm simdi doktordan ciktim. Ultrasondan bakti bisey gordum ama kesin bisey soylemek istemiyorum dedi. Gebelik kesesi de olabilir adet geciktigi icin kan birikintiside olabilir dedi. Kan ver beta hcg ne bakalim dedi. Kan verdim iste yarin cikacakmis sonuclar yarin tekrar gidecem
Adetim cuma günü canim ama sabah test yaptim negatifCanm naptn adet olmadn deme ceylin-46
Ay inşallah kuzumUcumuzde pazartesi hamismisiz bide ogrenyrmusuz:)
Kz bekle bozma morlni sinr etme beni ya bak bizm 6.gun ckmadi sen hele bi bekle cnm hemen dusurme morlni yaAdetim cuma günü canim ama sabah test yaptim negatif
Cnm blmyrm hisswdyrm ya hamileyz biz bence rabbim sonunda bizede nssip etti bence:))Ay inşallah kuzum
Ayyyy hadi insallah yavrummmmm yaa :) cok sevindim insallah hamilesindir :)Cnm simdi doktordan ciktim. Ultrasondan bakti bisey gordum ama kesin bisey soylemek istemiyorum dedi. Gebelik kesesi de olabilir adet geciktigi icin kan birikintiside olabilir dedi. Kan ver beta hcg ne bakalim dedi. Kan verdim iste yarin cikacakmis sonuclar yarin tekrar gidecem