- 5 Haziran 2023
- 15
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi zor belaaaa
Anlamıyorum kafam çok durdu su gibi geliyorKanaman yoğun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamıyorum kafam çok durdu su gibi geliyorKanaman yoğun mu
Kimyasal olabilirArkadaşlar hepinize öncelikle iyi günler diyorum ve bir türlü işin içinden çıkamadım adetim geçeli bugün 45 gün oldu yeni doktordan geldim ultrasonda kanda görünen birşey yok üstüne görmeyi kasık sancıları herşeyi yaşadım nasıl bir geç döllenme bu beta 2.0 çıktı aynı durumu yaşayanlar varmı ?
Hastaneye gitmen lazım acil şimdiye kadar niye durdunnnnAnlamıyorum kafam çok durdu su gibi geliyor
Kimyasal ne demek işten izin alamadım durdu koyu renk geliyor 1 ped dolmadı sabahtan beriKimyasal olabilir
Yumurta kaliteli olmadığı için embriyo oluşmadan rahimin dökülmesiKimyasal ne demek işten izin alamadım durdu koyu renk geliyor 1 ped dolmadı sabahtan beri
Su gibi kan geliyor açık kırmızı gebelik yokmu olmuş oluyor test yapsam çıkmaz mı dahaYumurta kaliteli olmadığı için embriyo oluşmadan rahimin dökülmesi
Yok gebe değilsinizSu gibi kan geliyor açık kırmızı gebelik yokmu olmuş oluyor test yapsam çıkmaz mı daha
Sakın bekleyin implantasyon yaşıyorsunuz siz gebesinizSu gibi kan geliyor açık kırmızı gebelik yokmu olmuş oluyor test yapsam çıkmaz mı daha
Kizlar benimde 9. Günüm gecikmede 4. Gün kan verdim negatif bugün 9 oldu tekrar kan verimmi alltan muayene oldum hiç bişi yok rahimde kalınlaşma var sadece ultrasonda sadeece gözüken oCanım yerleşme kanmasi nekdar ve nasıl sekil geliyor nekdr yoğunlukta acaba
Ben de neredeyse aynı konuyu merak ediyorum. Bu ayın 10 unda regli olcaktım olmadim kan verdim. 1.2 çıktı.. Geç döllenme olabilir mii acaba.. pazartesi tekrar kan vercem ben.Merhaba, ben geçen ay 14 ünde adet olduktan sonra yumurtlama zamanından 2, 3 gün snra yani bu ayın 4 ünde yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa adetten azdı. Bu ayın 14 ünde yani 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım hala ve dün gece çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım, uyuyamadım şimdi de batmalar var. Sabah öğürerek gittim lavaboya. Ve bugün kan verdim 2 çıktı. 2 gün geckmeyle 2 çıktı yükselir mi ? Adetim ne kadar geçince test yapsam daha iyi olur fikriniz var mı veya fikri olan yardımcı olabilir mi?
Ne belirtileriniz vardı yazabilir misiniz lütfen. Benim bugün sarı lekem oldu ilk defa peçeteye geldiBen de neredeyse aynı konuyu merak ediyorum. Bu ayın 10 unda regli olcaktım olmadim kan verdim. 1.2 çıktı.. Geç döllenme olabilir mii acaba.. pazartesi tekrar kan vercem ben.
Ne belirtileriniz vardı yazabilir misiniz lütfen. Benim bugün sarı lekem oldu ilk defa peçeteye geldi
Ve ağrım sadece o gece oldu sabah kadar. Başka olmadı.Ben de neredeyse aynı konuyu merak ediyorum. Bu ayın 10 unda regli olcaktım olmadim kan verdim. 1.2 çıktı.. Geç döllenme olabilir mii acaba.. pazartesi tekrar kan vercem ben.
5 ve 9 haziran arasinda kuyruk sokumu bel agirisi cektim.. ilk once akıntı geldi beyaz.. sonra iki gün reglime yakın pembe akintilar geldi. Sonra Sarı akıntı kokusuz. Simdide normal beyaz akintilarim var. 9 hazirandan sonra agrilarim durdu.. 10 haziran regli gunumdu, hala olmadim. 13 haziranda vajinal muayne oldum. Doktor bi sorun yok dedi, reglimde geliyormus yolda dedi.. yinede geciktigim için kan testi yapalim dedi. Kan da 1.2 çıktı.. tekrar gozukmedim doktora. Ptesi gidecegim. (33 gunde bir adet oluyorum)Ne belirtileriniz vardı yazabilir misiniz lütfen. Benim bugün sarı lekem oldu ilk defa peçeteye geldi
Yaaa eğer istiyorsanız inşallah hamilesinizdir. Bana öyle geldi. Mutlaka haber verin sonucu olur mu5 ve 9 haziran arasinda kuyruk sokumu bel agirisi cektim.. ilk once akıntı geldi beyaz.. sonra iki gün reglime yakın pembe akintilar geldi. Sonra Sarı akıntı kokusuz. Simdide normal beyaz akintilarim var. 9 hazirandan sonra agrilarim durdu.. 10 haziran regli gunumdu, hala olmadim. 13 haziranda vajinal muayne oldum. Doktor bi sorun yok dedi, reglimde geliyormus yolda dedi.. yinede geciktigim için kan testi yapalim dedi. Kan da 1.2 çıktı.. tekrar gozukmedim doktora. Ptesi gidecegim. (33 gunde bir adet oluyorum)
Ayy veririm tabi.. çok merak ediyorumYaaa eğer istiyorsanız inşallah hamilesinizdir. Bana öyle geldi. Mutlaka haber verin sonucu olur mu
Umarım siz de hamilesinizdirYaaa eğer istiyorsanız inşallah hamilesinizdir. Bana öyle geldi. Mutlaka haber verin sonucu olur mu
Umarım teşekkür edermAyy veririm tabi.. çok merak ediyorum
Umarım siz de hamilesinizdir
Test yaptim1.29 çıktı .. bence degilim hamile yaa hic artmamis bileUmarım teşekkür ederm
Oladabilirsiniz olmayada.Belki geç döllenmedir biri açtığım konuya ilk 19 gün idrar testi yaptm tek çizgiydi. 20. Gün öğrendm hamile olduğumu diyordu. 10 unda adet olacaktınz sanırm 9 gün geçmş. Hala adet olmadysanız belli mi olur belki geçtir bu hanfendinin dediği gibi. Ben de dün kaset test yaptm tek çizgiydi. Bu sabah yaptm böyle bir şey çıktı. 5 gün oldu gecikeliTest yaptim1.29 çıktı .. bence degilim hamile yaa hic artmamis bile