- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Insallahh kuzum ya 15gun gecti adetimİns hamilesindr kac gun gecmisti senn cnm ultrasonda baksana kese de olablr demis benim arkdsmda ole olmustu dr demisti kesede olablr dedi kanda ckti iste hamilegi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahh kuzum ya 15gun gecti adetimİns hamilesindr kac gun gecmisti senn cnm ultrasonda baksana kese de olablr demis benim arkdsmda ole olmustu dr demisti kesede olablr dedi kanda ckti iste hamilegi:)
Duzensiz olurmuydu normalde canim anlatsana bize de biraz. Benimde 6 gun gecikti 3 gun regl olucak gibi oldum fakat olmadim. Ne gogus agrim var ne de baska bise. Illa regl dan once siser ve acirdi ama hicbise yokInsallahh kuzum ya 15gun gecti adetim
Gecikmenin 4.gunu sabah test yaptim negatif ciktiDuzensiz olurmuydu normalde canim anlatsana bize de biraz. Benimde 6 gun gecikti 3 gun regl olucak gibi oldum fakat olmadim. Ne gogus agrim var ne de baska bise. Illa regl dan once siser ve acirdi ama hicbise yok
Adet belirtimde var canim bilmiyorum ki bekleyip gorecem sende durumlar neKz bekle bozma morlni sinr etme beni ya bak bizm 6.gun ckmadi sen hele bi bekle cnm hemen dusurme morlni ya
Duzenli 30gunde bir olurdum canim. En fazla 3 gun gecikirdi. O geciktigi zamanlar da hep adet agrim olurdu. Ama bu sefer hic adet agrim olmadi goguslerimde sismedi. Hala hic bir belirtim yok. Sadece adet olacagim günde 2 3gun yogun akintim oldu okadarGecikmenin 4.gunu sabah test yaptim negatif cikti
Ama ben hic ihtimal vermiyorum hamile olmama ya ben kist mist vardir o yuzden adet olamiyorumdur diye duusnuyordum.Gecikmenin 4.gunu sabah test yaptim negatif cikti
Bende durumlar olmadm cnm iste pazartesi esimle gtcez hastaneye bskalm ne ckcak ins sende olmazsn inan senn icinde cok dua edyem kuzm:))Adet belirtimde var canim bilmiyorum ki bekleyip gorecem sende durumlar ne
Sağol canim benim seninkide inşallah geç döllenmedir bana öyle geliyo çünkü adet belirtiside yasamiyosunBende durumlar olmadm cnm iste pazartesi esimle gtcez hastaneye bskalm ne ckcak ins sende olmazsn inan senn icinde cok dua edyem kuzm:))
Canim kistin illa ki agri sizi yapar ve adet belirtilerini yasarsin sökülemedigini anlarsin yani cunku bu durumu yasadim ben kistin oldugunu dusunmuyorum sen hamilesin :) alttan bakmis olsaydi. Rahim duvari kalinlasmi felan soylerdi belki ama once ki konundan biliyorum alttan muayne istemedigini bakalim yarin ne cikicak :)Ama ben hic ihtimal vermiyorum hamile olmama ya ben kist mist vardir o yuzden adet olamiyorumdur diye duusnuyordum.
Canm baya gecms ya bence var gebelik sende ya şu kan sonucuna internetten baksana cnm kesin internette gornr ya:)Insallahh kuzum ya 15gun gecti adetim
Canm inan hamile deglsm oliyim diye cok dua edyrm cnku bole beklemek zor iki soncn arasnda kalysn cnm yani: (Sağol canim benim seninkide inşallah geç döllenmedir bana öyle geliyo çünkü adet belirtiside yasamiyosun
Daha 1saat olmadi kan vereli. Aksama dogru bakmaya caliscam ama dedigim gbii hala ihtimal vermiyorumm..Canm baya gecms ya bence var gebelik sende ya şu kan sonucuna internetten baksana cnm kesin internette gornr ya:)
Daha once bu kadar uzun surmusmuydu cnm?Daha 1saat olmadi kan vereli. Aksama dogru bakmaya caliscam ama dedigim gbii hala ihtimal vermiyorumm..
amin cnm 3 üncü gün bugünAmin ins:) Kac gun gecti cnm senn ins sdnde hanilesndr:):)
Bende öyle diyorum canim eger hamile degilsem tam günumde oluyum yoksa çok stres oluyoruzCanm inan hamile deglsm oliyim diye cok dua edyrm cnku bole beklemek zor iki soncn arasnda kalysn cnm yani: (
Test yaptn mi cnmamin cnm 3 üncü gün bugün
dün yaptım negatifti akıntım çok lavaboya gidiyorum yarım saate bir yok hiçbir şey işte bende pazartesi doktordan randevu aldım o günü bekleyecemTest yaptn mi cnm
Katlyrm ya cnm inan adet olursam hic uzlmcm Ya:))) baklm ceylin hanm sende sira:)Bende öyle diyorum canim eger hamile degilsem tam günumde oluyum yoksa çok stres oluyoruz
Hepimiz pazartesi gdyrz desene:))) sennde ayni bZm gbi baklm ins kanda ckar sennde cnmdün yaptım negatifti akıntım çok lavaboya gidiyorum yarım saate bir yok hiçbir şey işte bende pazartesi doktordan randevu aldım o günü bekleyecem
Cnm senindemi 10 gun sonra ckti gec dollenme oldu galiba gec dollenme yasayanlarn kiz oluyr bebeklri bu arada bebegn iyimi dogm konlarini okuyrdumda 41hafta olmsru dogmamsti:)