• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Ahahaha evet evet 41. Haftada dogdurdum doğacağı yoktu çünkü zorla getirttim :KK70: dün verem aşısını bile oldu benim kuzum buyuyo git gide.
Aynn orayi cok sevmis galiba ckamadı bir turlu sonra kavustun ne guzel:) masallah ALLAH uzun omurler versin bebegne cnm:)

Hepimiz pazartesi gdyrz desene:))) sennde ayni bZm gbi baklm ins kanda ckar sennde cnm
amin inşallah canım eşim sehir dışında yarın geliyor pazartesi günüden beri günde 10 defa arıyor ne oldu oldun mu onu böyle görünce daha kötü oluyorum hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz

amin inşallah canım eşim sehir dışında yarın geliyor pazartesi günüden beri günde 10 defa arıyor ne oldu oldun mu onu böyle görünce daha kötü oluyorum hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
Biliyrm snra esinin nasl hayal kiriklgi yasadgni ins cnm vardr esinede guzel supriz yaparsn cnm

inşallah canım bekliyorum işte burayıda hep üye olmadan bakardım yazıları okurdum şimdi ban yoldaş buldum tek beklemek çok kötü birbirimize destek olalım
Biliyrm snra esinin nasl hayal kiriklgi yasadgni ins cnm vardr esinede guzel supriz yaparsn cnm

inşallah canım bekliyorum işte burayıda hep üye olmadan bakardım yazıları okurdum şimdi ban yoldaş buldum tek beklemek çok kötü birbirimize destek olalım
Cnm hosgeldn tabiki destek olcaz birbirmize:) sorma ya zaten diyrm hamile deglsm biran once oluyim adet zor cnm

Kızlar önceki açtgm gbi hic bir belirti yaşamıyorum adet belirtisi ve bugun5. Gün oldu geceli halen olmadm ilk defa bu kadr uzun surdu :bicak:ve hicte adet olmcm gbi ve adetime bir hafta yakın hep yumurtlama zamni gbi akıntm vardı iyi degerlendirdik arkadaslar acaba gec mi yumurtladm kan testim negatf cktı acaba geç döllenmemi oldu kzlar bu arada akntm yogun normlde adet xamanı kuru gecrdi benim uzun oldu ama:110:gec döllenme yasayanlar varmı nolurr yazın:dua:En Büyük KK
Selam canım ben oğluma hamile kaldıgımda adetim 1 hafta gecti evde test yaptım negatif ertesi gün test yaptırdım yine negatif sonra bir hafta daha bekledim hastaneye gittşm tekrar test yapuldı degerim 32 cıktı gec döllenme olmuş ve ilk testlerimde cıkmadı

Selam canım ben oğluma hamile kaldıgımda adetim 1 hafta gecti evde test yaptım negatif ertesi gün test yaptırdım yine negatif sonra bir hafta daha bekledim hastaneye gittşm tekrar test yapuldı degerim 32 cıktı gec döllenme olmuş ve ilk testlerimde cıkmadı
Canim ya ne kadar geç öğrenmişsin benim adete 2 gün var test yaptim negatif seninkini okuyunca umutlandim. Bide bişey soracam adete yakinmi ilişki olmuştu öyle mi hamile kaldin

Adetin gecikeli kac gun olmustu cnm

Canm ins benimde ole olur cnm ya pazartwsi gtcz ins cksr cnm ya:)

Canim ya ne kadar geç öğrenmişsin benim adete 2 gün var test yaptim negatif seninkini okuyunca umutlandim. Bide bişey soracam adete yakinmi ilişki olmuştu öyle mi hamile kaldin
Gülüm oğlum geldi 7 yasına ve planlanmış bir gebelik değildi inan hatırlamıyorum

Back