- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Geçti canım 3 günCanm bende galiba senn gbi adete yakn yumurtladm cnm ins brdahs yasamzsn dusukten snra hsmile daha rahat kalnyrmus ama sennde adetn gectmi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti canım 3 günCanm bende galiba senn gbi adete yakn yumurtladm cnm ins brdahs yasamzsn dusukten snra hsmile daha rahat kalnyrmus ama sennde adetn gectmi cnm
OO sende bizdensn cnm senn daha once gecmismiyfi bole cnm sende kan testi yaptn mi cnm hic belrtn varmi benim hivbsy yok cnmGeçti canım 3 gün
Cnm 16 gun hic kanda ckmadi mi ya gec dollenmede idrrda ckmyo dye blyrm ama senn baya gecms ins bebesin senledr cnm ya sonclarni merk edyrm eger varsa kanda ckar bence bgnSelamun aleykum kizlar :)
Benim bugun itibariyle adetim 16gün gecmis bulunmakta... Gecikmenin 4.cü ve 8inci günleri idrar testi yaptim Negatif.. Adet olmayı bekliyorum ama adetim bi turlü gelmiyor.
Bugun doktora gidicem ne var ne yok anlaşılcak. Bende bu siteden okudugum kadariyla insallah gec döllenme yaşamışımdır.. Belki size umut olurum dua edin bana...
Cnm senindemi 10 gun sonra ckti gec dollenme oldu galiba gec dollenme yasayanlarn kiz oluyr bebeklri bu arada bebegn iyimi dogm konlarini okuyrdumda 41hafta olmsru dogmamsti:)10 gün geç döllenme olmuş keseyi 4,5 haftalikken gördüğümde soylemisti
Daha önce geçti hamileydim şimdi de testlerim çok silik çıkıyor kimyasal geçirdim öncesinde yine aynısı olucak sanırım sinir oldumO
OO sende bizdensn cnm senn daha once gecmismiyfi bole cnm sende kan testi yaptn mi cnm hic belrtn varmi benim hivbsy yok cnm
Canim mutlaka yaz doktordan geldikten sonraSelamun aleykum kizlar :)
Benim bugun itibariyle adetim 16gün gecmis bulunmakta... Gecikmenin 4.cü ve 8inci günleri idrar testi yaptim Negatif.. Adet olmayı bekliyorum ama adetim bi turlü gelmiyor.
Bugun doktora gidicem ne var ne yok anlaşılcak. Bende bu siteden okudugum kadariyla insallah gec döllenme yaşamışımdır.. Belki size umut olurum dua edin bana...
İns olmaz cnm kimyasal dya et kimyasaldan snra dger ay hamile kalan cok kisi varms morqlni iyi tut ins kmyasal degldr belki daha kuck oldgndan oledr cnmDaha önce geçti hamileydim şimdi de testlerim çok silik çıkıyor kimyasal geçirdim öncesinde yine aynısı olucak sanırım sinir oldum
Aynnen kiz nerdesn sen gdyrm gelmstr dye yok aknti gelyr yne: D kiz bide bgn yumurta yedm midem kotu oldu ya anlamdm nye ole oldu ? Sende var mi birsyler cnm@busraangell bugün de gelen giden yok yavru 6.gün
Benim düşük yapalı üç ay oldu tuttuysa yeni inşallah kimyasal değildirİns olmaz cnm kimyasal dya et kimyasaldan snra dger ay hamile kalan cok kisi varms morqlni iyi tut ins kmyasal degldr belki daha kuck oldgndan oledr cnm
Gecms olsun cnm ya ins brdaha yasamzsn ya ins kanda degern guksek ckar cnm yaBenim düşük yapalı üç ay oldu tuttuysa yeni inşallah kimyasal değildir
Ayiptir soylemesi sanirim cırcır olmusum tövbe estagfurullah yaaaaaaaaAynnen kiz nerdesn sen gdyrm gelmstr dye yok aknti gelyr yne: D kiz bide bgn yumurta yedm midem kotu oldu ya anlamdm nye ole oldu ? Sende var mi birsyler cnm
Gecms olsm cnm ya sen ne zmn kan vermeye gtcksn cnmAyiptir soylemesi sanirim cırcır olmusum tövbe estagfurullah yaaaaaaaa
Valla yavru bende bekliyorum senin gibi kafam ne zaman atarsa o zaman gidicem :♡ bir kac gun arayla yine idrar testi yapmayi dusunuyorumGecms olsm cnm ya sen ne zmn kan vermeye gtcksn cnm
Ben pazartesiye kadr olmazsm gtcm hastaneye kan vermeye cnm yaValla yavru bende bekliyorum senin gibi kafam ne zaman atarsa o zaman gidicem :♡ bir kac gun arayla yine idrar testi yapmayi dusunuyorum
Ayni fikirdeyiz kuzuBen pazartesiye kadr olmazsm gtcm hastaneye kan vermeye cnm ya
Aynn cnm bakalm ckmazsa o gunde adet sokturucu kullancm cnm yaAyni fikirdeyiz kuzu