- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Amin yavru :) makaraya vuralim ki unutalim adeti felan okeeeyHaha alemsn cnm ya: D kz saglıklı olsun eli ayagi duzgun olsun ben baska birsy istemyrm rabbim hayrlı evlat nasip etsin:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin yavru :) makaraya vuralim ki unutalim adeti felan okeeeyHaha alemsn cnm ya: D kz saglıklı olsun eli ayagi duzgun olsun ben baska birsy istemyrm rabbim hayrlı evlat nasip etsin:)))
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin ama nekadar istersen okadar olmaz boşverdim diyip kafa takmıcaksın bi bakmışsın hamilesinCanm ins benimde ole olur cnm ya pazartwsi gtcz ins cksr cnm ya:)
Canm ben zaten bu ay adet olurum dyrdum hic beklemyrdum sanmyrdm hatta dger ay okur dyrdum bir baktm olmadm ilk defa oldum bole smdi adet olmadgm icinde insn giriyr strese ister istemz ilk defa oldu cnm bu kadr uzin ins cnmİnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin ama nekadar istersen okadar olmaz boşverdim diyip kafa takmıcaksın bi bakmışsın hamilesin
Haha aynen ya: D kizz iki arada bir derede kalmak nasl zor ya off catlicamAmin yavru :) makaraya vuralim ki unutalim adeti felan okeeey
Benimde 15gun oldu ya insallah benimde gec dollenme olmustur...2 hafta gecmişti öyle öğrendim gec döllenme olmuş
Öyle mi ben yeni sanmıştım tamam canim :)Gülüm oğlum geldi 7 yasına ve planlanmış bir gebelik değildi inan hatırlamıyorum
Tühhhhh Allah cezani vermesin :) hayirlisi olsun yavru yaa ne diyelimm :)Bugün hastalandm kanka beş gün gecikti geçen ay da böyle oldu bi daha hsg.den bahsetmeyin bana oda işe yaramadı
Tühhhhh Allah cezani vermesin :) hayirlisi olsun yavru yaa ne diyelimm :)
Canim aynısı bana dün oldu sağ kasigim bir ağrı girdi yuruyordum ama hemen geri geçtiKızlar yarım saat once mutfakta is yaparken sag kasgma bcak gbi agri oldu anlamdm sonra gecti ve adet olmadm: ( siz yasadnz mi birsyler gulayse6378 ebru_can_ebru
Aynisi cnm benimde bole oldu acaba cocuk mu yapyr? Anlamdm kiCanim aynısı bana dün oldu sağ kasigim bir ağrı girdi yuruyordum ama hemen geri geçti
İnşallah o yapiyordur canım hiç ama hiç adet belirtim yok adwt olmadan 3 yada 4 gün önceden midem bulanirdi ağrım olurdu ama hemen o gün içinde yada akşam i hasta olurdumAynisi cnm benimde bole oldu acaba cocuk mu yapyr? Anlamdm ki
Aynn benimde oleydi cnm ama bu ay hic birsey olmadi cnm 6.gunde bttik olmadm yani pazrtsyekadr beklemk zor ya:)İnşallah o yapiyordur canım hiç ama hiç adet belirtim yok adwt olmadan 3 yada 4 gün önceden midem bulanirdi ağrım olurdu ama hemen o gün içinde yada akşam i hasta olurdum
Beklemek çok kötü adeti bekle olmuyor bekle olmadık pazartesi bekle pazartesi ogleden sonra randevum şimdi kan verecem saliyı bekle ayyyyyAy
Aynn benimde oleydi cnm ama bu ay hic birsey olmadi cnm 6.gunde bttik olmadm yani pazrtsyekadr beklemk zor ya:)
Aynn cnm ya o olsun baska brsy istemyrm baska insnlr adetne 4 gun kala ogrenyr daha biz bsy ogrenemdk yaO yapsın yeterki daha çok ağrıya razıyım ben minigim gelsin
Yavru benimde arada kasiklarimi yoklayan ince sizi ve islaklik varKızlar yarım saat once mutfakta is yaparken sag kasgma bcak gbi agri oldu anlamdm sonra gecti ve adet olmadm: ( siz yasadnz mi birsyler gulayse6378 ebru_can_ebru
Cnm benimde bir anda grdi gtti snra nolck kiz halimiz blmyrm nye bole oldkiYavru benimde arada kasiklarimi yoklayan ince sizi ve islaklik var
Canim akintin nasıl rengi felan benimde akıntım var senin gibiYavru benimde arada kasiklarimi yoklayan ince sizi ve islaklik var