- 28 Haziran 2022
- 776
- 165
- 33
- 28
- Konu Sahibi Meyremasya
Kızlar gebeliğin başından sonlarina doğru progestan kullanan var mı? Kacinci haftalarda bıraktınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 hafta kullandim. Riskli bi durum varsa kullaniliyorKızlar gebeliğin başından sonlarina doğru progestan kullanan var mı? Kacinci haftalarda bıraktınız?
Kacinci haftada biraktiniz20 hafta kullandim. Riskli bi durum varsa kullaniliyor
Doğrudur tabi benim 25 haftam 5 hafalikken başladım halada devam ediyorumHer gebelik farklıdır progestan kullanma süresi de değişebilir riskli duruma göre
Merhaba Progestan kalça iğnesi sadece tüp bebek tedavisi görenlere mi veriliyor. Normal gebelere de yazılıyor mu acaba bilgisi olan var mıKızlar gebeliğin başından sonlarina doğru progestan kullanan var mı? Kacinci haftalarda bıraktınız?
Riskli gebeliklere veriliyor ben fitil olarak kullaniyorumMerhaba Progestan kalça iğnesi sadece tüp bebek tedavisi görenlere mi veriliyor. Normal gebelere de yazılıyor mu acaba bilgisi olan var mı
Ben 2 aylık hamilelikte aşırı kusma ve hafif kanama şikayetiyle gidince doktor ne olur ne olmaz diye yazmıştı. Fitil olarak kullanmamı önerdi ama 5 gün kullandıktan sonra vücudum gittikçe artan şekilde kaşınmaya başladı. Kurdeşen döküyormuşum meğer. Bıraktım mecbur, şimdi bir sıkıntım yok yani. O biraz garanti olsun diye veriliyor her zaman şart değilKızlar gebeliğin başından sonlarina doğru progestan kullanan var mı? Kacinci haftalarda bıraktınız?
Merhaba fitil olarak kullanırken beyaz akıntı şeklinde akıyor mu sizin de ?Riskli gebeliklere veriliyor ben fitil olarak kullaniyorum
Ben cevap vereyim evet, o ilaç kalıntısı oluyor yanılmıyorsam. Krem gibi oluyorMerhaba fitil olarak kullanırken beyaz akıntı şeklinde akıyor mu sizin de ?
Tesekkur ederim ben kullanmayi beceremiyorum sanıyordumBen cevap vereyim evet, o ilaç kalıntısı oluyor yanılmıyorsam. Krem gibi oluyor
Evet oluyoMerhaba fitil olarak kullanırken beyaz akıntı şeklinde akıyor mu sizin de ?
Hala fitil kullanıyor musunuz serklaj atmayı düşündü mu doktorunuz ?Benim hunilesme ve servikal kısalık vardı 24 de başladım fitil olarak her gece bı tane koyuyorum. Şuan 26 yım. Doktor devam et dedi. Herhangi bir zararı yok bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor
Yok benim haftam ileri olduğu için istemedi, sanırım 24 den sonra atılmıyor, rahim daha çok uyarılır dedi. Şuan 28 im en son gittimde 30 ölçüldü. Hunilesme var hala ama olumsuz konusmadi doktorum bir iki hafta daha kullanıp birakicam fitili, o şekilde sorun olmaz dedi doktor. Beni alttan muayne sırasında baya ikindirdi, sonra sorun yok tamam dedi. Sanırım ikindikca aciliyormu ona baktı. Sizin ne diyor doktorunuz?Hala fitil kullanıyor musunuz serklaj atmayı düşündü mu doktorunuz ?
34 haftada biraktimKızlar gebeliğin başından sonlarina doğru progestan kullanan var mı? Kacinci haftalarda bıraktınız?
Benim daha öyle bir sorunum yok ama yarim rahimliyim ve erken doğum ve düşük riskim var bazı üyeler önlem olarak serklaj atılmasını önerdi de doktorum öyle bir öneride bulunmadi bana ama açıkçası korkuyorum. Ama zaten hamileliğim yatarak ve dinlenerek geçiyor tüp bebek doktorum daha hamile kalmadan hamilelikte böyle yaticaksın demişti. Ama ben düşünmeden araştırmadan duramıyorum maalesef. Sizin de günleriniz sağ salim sağlıkla geçsin en hayırlı vakitte kavuşun yavrunuzaYok benim haftam ileri olduğu için istemedi, sanırım 24 den sonra atılmıyor, rahim daha çok uyarılır dedi. Şuan 28 im en son gittimde 30 ölçüldü. Hunilesme var hala ama olumsuz konusmadi doktorum bir iki hafta daha kullanıp birakicam fitili, o şekilde sorun olmaz dedi doktor. Beni alttan muayne sırasında baya ikindirdi, sonra sorun yok tamam dedi. Sanırım ikindikca aciliyormu ona baktı. Sizin ne diyor doktorunuz?
Şuan kaç haftalık siniz?Benim daha öyle bir sorunum yok ama yarim rahimliyim ve erken doğum ve düşük riskim var bazı üyeler önlem olarak serklaj atılmasını önerdi de doktorum öyle bir öneride bulunmadi bana ama açıkçası korkuyorum. Ama zaten hamileliğim yatarak ve dinlenerek geçiyor tüp bebek doktorum daha hamile kalmadan hamilelikte böyle yaticaksın demişti. Ama ben düşünmeden araştırmadan duramıyorum maalesef. Sizin de günleriniz sağ salim sağlıkla geçsin en hayırlı vakitte kavuşun yavrunuza
12+2 oldum bugün itibariyle.Şuan kaç haftalık siniz?