Israrla cevap vermemesi bunu düşündürmekten başka bir yol bırakmıyor ki bizlere..
..
Tamam yalan olabilir , hatta yalan değilde sormadıkları için söylememiş bile olabilirsiniz (ki evliliklerde en ufak eksik söylenmeli) ama en azından oturup böyle böyle asıl durum şu denilebilir evlenecegınız kişiye ki sizi seviyorsa bu sakladığınızı göz ardı eder, cesurca hatanızı anlayıp itiraf ettiğiniz için.
Ama malesef çok geç kalındı sanırım.
Yetim bir insanım demişsiniz, babasız olarak yola devam etmek gerçekten çok zor.
Özellikle evlilik durumlarında anne, baba özlemi çok yaşanıyor.Sizi anlıyorum gerçekten, niyetimde yargılamak değil.Şuan ki psikolojik durumunuzu göremiyoruz çünkü.
Fakat bu durumda karşı tarafı bu kadar suçlamak sizi içinden çıkılmayan bir yola sokar.
Ya elinizde ıspat varsa ıspatlayacaksınız, ya da bendede suç vardı, bir daha bu bana ders olsun yapmayayım hayatımın diğer kalan tarafında diye ders çıkaracaksınız kendinize.
Acı ama iyi bir tecrube olmuş olur sizde..Herşeyin hayırlısı olsun.
cnm bak yalan olsaydı bu kadar vicadnım rahat olmazdı..diplomayı isteme nedeni,yaş durumumu ispatlarım diye imiş giya..neden yalan söyleyeyim nişanlımınn ardından sizlerde beni aşağılamaya devam ediyorsunuz yapmayın bunu..annesinin anneme hakareti,sırf düğün ertelemek için,abisine gelen nişan bohçasıyla bizimkini kyaslayan bir insan bunlar..abisine gelen bohçadakiler daha kaliteliymiş,vs vs..ama onlar bayramda bir alışveriş bile yapmadı biz unları yutuyr isek,onlarda bunun karşılığını vereceklerdi..