Ben bu savaştan yenik çıktım,bembeyaz gelinliğimi giyemeyeceğim..BİTTİ...

Bence sevinin bile, Allah sizi çekip çıkarmış böylesi bir hatadan. Baksanıza daha şimdiden hakaret eden biri sizin evlenince mi değerinizi bilecekti? Emin olun Allah insanlara müddet verir,o an sanırsınız ki hak yerini bulmadı veya haksız olan taraf bu işten karlı çıktı. Ama biz insanlar aceleciyiz,Allah'ın da bir hesabı var, hakka girildiğinde bunun bedeli hayatın bi noktasında bi şekilde ödetilir Allah'ın yüce adaletiyle..biz göremesek bile..

Kendinize güveniniz gelsin, en zifiri karanlıklardan sonra güneş doğar bilirsiniz..Şimdi acı çekerken güzel günlerin habercisi olduğunu düşünün.O ise bu tavrıyla kendi bedelini ödeyeceği günlere hazırlansın..

canım keşke o senden yaşının küçük olduğuna dair kanıt isterken sende ondan annesinin ve kendisinin akıl ve ruh sağlığının normal olduğuna dair kanıt isteseydin.şaka bi yana böyle saçmalık olmaz iyiki ayrılmışsın boşver böyle insanlarla evlilik yürütülmez .ayrıldığına üzülme boşver haketmemiş bence seni.....

cnm zaten annesi hastanede yatımş daha önce..ama ben ve ailem bunu asla sorun yapmadı asla..anladığım tek şey ne kadar dğru olursan,o kadar değersiz oluyorsun insanların gözünde...

Hakkında hayırlısı buymuş canım
Gerçekten çok zor bi duurum, hayal etmesi bile öyle...
Rabbim senin kalbini ferahlandırsın, en güzel en hayırlı şekilde huzurlu bi yuva kurmayı nasip etsin ileride
İnan unutuluyo ama o süreci atlatmak ölüm gibidir eminim

hemde nasıl cnm inan anlatamam duygularımı ve içinde bulunduğum psikolojiyi..heayallerimi yıktılar hiç suçum günahım yok iken..acımı haifleten tek şey ise vicdanımın rahat olması..ancak verdiğim emeklere,herşeye herşeye yanıyorum..ALLAHta onları yaksın inş..

okudm cnm ya hayat bzen böyle bizi sınıyor işte malesef. ben kimsenin ahının kimsede kalmayacagına inananlardnm aksini düşünürsem eger isyankar olurum :( hem bu konuda hem de ablanla ilgili konuda Allah yardımcı olsun inşallah bu günlerde geçerde bizimle ne kadar mutlu oldğunu bu günleri çoktan unuttuğunu yazarsın tatlım.

yaşadıklarımın ardından,birde bu durum dahada mahvetti beni cnm..üstelik ablam bu zamanımda kardeşim sana ihtiyacım var demiyor,aramıyor bile..oysaki ben şu durumda bile ona destek olmak istedim ama en başta bana sırtını dönen ablam oldu..bu dahada acı inan..inş cnm ALLAH bana buraya çk mutlu olduğumu ve atlattığımı yazmamı nasip eder umarım..çünkü şu an sadece yaşamak için yaşıyorum..hepsi bu...

Film gibi okurken çok şaşırdım böyle bir sebebten nişan mı atılır sen üzülme.Allah gönlüne göre birini verir elbet

Utanmasalar Cv isticekler herhalde. Sevgi ve aşk olduktan sonra millet 7,8 yaş büyük olsa bile evleniyor bunun örneklerini çok görüyoruz böyle bahaneler gülünç şu anda çok üzgünsün ama inan zaman geçtikçe böyle bir insanla evlenmediğin için sen karlı çıkıcaksın. Evlensen 3 günde bir böyle komik bir sebebi yüzüne vurucaklar. Öyle bir evlilikten zaten hayır gelmez. Hiç bir insan sevdiği insanı aşağılamaya üzmeye kıyamaz bence.

böyle bi belge varsa kesinlikle gönderin.altınlarıda gönderin.altınlarını alsın koynuna yatsın.sevgi şevkat verir onlar ona

Bence sevinin bile, Allah sizi çekip çıkarmış böylesi bir hatadan. Baksanıza daha şimdiden hakaret eden biri sizin evlenince mi değerinizi bilecekti? Emin olun Allah insanlara müddet verir,o an sanırsınız ki hak yerini bulmadı veya haksız olan taraf bu işten karlı çıktı. Ama biz insanlar aceleciyiz,Allah'ın da bir hesabı var, hakka girildiğinde bunun bedeli hayatın bi noktasında bi şekilde ödetilir Allah'ın yüce adaletiyle..biz göremesek bile..

Kendinize güveniniz gelsin, en zifiri karanlıklardan sonra güneş doğar bilirsiniz..Şimdi acı çekerken güzel günlerin habercisi olduğunu düşünün.O ise bu tavrıyla kendi bedelini ödeyeceği günlere hazırlansın..

Daha güzel bir şekilde anlatılamazdı herhalde. Gerçekten çok aceleciyiz er ya da geç hak yerini bulur inşallah.

Hayatım böyle bir insanla evlenip ne yapacaktın ?

Verilmiş sadakan varmış. Sana bunu layık gören adamla evlensen hayatın mahvolurdu. Nişan atmak devede kulak. Boşanmak kadar zor bir şey yok..

Sen yat kalk dua et Allah seni korumuş.:34:

Back
X