geçmiş olsun pijama bir fikrim yok.
ama doğru illa mr isteyecek.
istda mısın şu anda geleyim yanında hastaneye..
Hayır. Son zamanlarda iki şehirde yaşıyoruz, İstanbul a yakın bir şehirdeyim maalesef.
Çok düşüncelisinÇok teşekkür ederim
Cok tatlısınız kigeçmiş olsun pijama bir fikrim yok.
ama doğru illa mr isteyecek.
istda mısın şu anda geleyim yanında hastaneye..
Çok geçmiş olsun. Umarım korkulacak bir şeyiniz yoktur.
Ben hamile iken MR çekildim. Fakat 5 ya da 6. ayımdaydım.
Bildiğim kadarıyla ilk trimesterda çok sıcak bakılmıyor ama yine de doktorunuz sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.
evet okumuştum daha önce yazmıştın bir konuda o yüzden sordum..
kadın doğum doktorunu arayıp sorsan randevuna gitmeden en doğrusunu o söyler sanırım.
Evet, en azından 10-12 hafta beklenmeli eğer aciliyeti yoksa diye biliyorum ben de.
Ama kötü bir durum olduğunda da gebeliği sına erdirmek geciktikçe daha da zorlaşacak.
Belki hiç bir şeyim yok, biraz daha beklemeli ve tekrarı olursa doktora gitmeliyim , ama evde iki çocuk bakıyorum.
Annemin rahatsızlığını tarif etmişsiniz. Doktor falan değilim yanlış yönlendirmek istemem. Tüm belirtiler uyuyo. Orta kulak iltihabı ve beyin damarında tıkanıklık var. B12 vitamininizi ölçtürün birde. Baş ağrısı şiddetli oluyo ve iki üç gün sürüyo. Zor bi durum geçmiş olsun.
Yani gebelikle alakasi olabilir. Korkulcak bisey oldugunu dusunmuyorum. Saglikcisiniz daha iyi bilirsiniz tabi ama bende 1 kere cok korktum 18. Haftamda gozlerim karardi bayiliyorum sandim elim ayagim uyustu. Sonra rahatladim gecti. Biraz yorulmustum tansiyonum dustu diye dusunduk ama tam anlamiyla noldu bilmiyoruz. Tekrar yasamadim. Kafa karışıklığı ve unutkanlik ara sira bendede oluyo. Gebelikte gorulurmus diye duydum ama sizin yasadiginiz sey normal mi degil mi anlam veremedim
Inşallah önemli bişey değildir. Yoğunluktan yorgunluktan da olabiliyo bazen. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah bebeğinizi :)Gebelik başı olduğu için b12 falan hepsi yeni kontrol edildi.
Sadece d vitamini düşük biraz.
Göz kararması gibi değil, gerçekten isimlendirme konusunda beynimden hiç bir şeyi çağıramadım. Çocukların isimlerinde sıkıntı yaşamadım ilk onu yokladım kendimde hatırlayamayınca :)
Ama devamında saklnleştiğimde bile hala bazı seyler karışıyordu
Yaa paldır küldür düşünmeden yazdım sanırım korkutmak istemem sizi. Annemin ameliyatlık bi durumu yok. Belirteyim istedim
Bir yakınımda şekeri aniden yükselince sizinle aynı belirtileri yaşadı ve kendisi hafız olduğu halde ve arapçaya çok hakim olduğu halde hepsini unuttuğunu söyledi bize. Bu durum 3 ay kadar sürdü daha sonra tekrar hatırlamaya başladı. Acaba o tarZ birşey olabilir mi?Gebelik başı olduğu için b12 falan hepsi yeni kontrol edildi.
Sadece d vitamini düşük biraz.
Göz kararması gibi değil, gerçekten isimlendirme konusunda beynimden hiç bir şeyi çağıramadım. Çocukların isimlerinde sıkıntı yaşamadım ilk onu yokladım kendimde hatırlayamayınca :)
Ama devamında saklnleştiğimde bile hala bazı seyler karışıyordu
Hiç duymadım, teşekkür ederim. Olabilir tabikiBir yakınımda şekeri aniden yükselince sizinle aynı belirtileri yaşadı ve kendisi hafız olduğu halde ve arapçaya çok hakim olduğu halde hepsini unuttuğunu söyledi bize. Bu durum 3 ay kadar sürdü daha sonra tekrar hatırlamaya başladı. Acaba o tarZ birşey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?