- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.941
Canım tartı süper.Hassas mutfak tartımda 298 gr gelen kıyafetimle çıktım 300 gr fazla ölçtü.Grami gramına.2 gün sonra diyetisyen randevum var bakalım yağ kas vs ölçümleri doğru yapıyor mu? Kontrolden çıktım bu arada bebek tam gününde gidiyor.Guzel kilo almış 2 hafta önce 845 gramdı bugün 1060 gr.Masallah.Saglikli beslenme yaradı bana..Boşver açılsın iştahın kalmış 12 günün.Istedigin birşey varsa abartmadan ye.Benim dolu dolu 10 haftam var daha önümdeYeni tartı nasıl tartıyor canım dikkatli tartıl 400 tl lik tartı başına iş gelmesin
Ben koşturmaca cocukların okulu vs ile başladım karnim aşağı doğru inmeye başladı ve iştahım açıldı doğuma son 12 gün 2 kasımı saymazsak
Yemeye başladım ama evde de isim gücüm bitmediği için hareketim de fazla şu son 12 günü de koyvermeden atlatırsam iyi olacak kilom artıyor çünkü
archimom canım ben evime döndüm çok çılgın 2 hafta geçirdim annemde yemeler içmeler bitmedi mide bulantimda çok azaldı doğum günümü de vs kutladık derken savunmami yaptim 75 kiloyum tam
Olsun kuzum ya total kilo alımın çok değil.Kilolu değilsin zatenSelam
57.5 çıktım ben10 günde 1.400 almışım. Napıcam ben ya, moralim çok bozuk
Ac karnına çıplak tartılmayı seviyoruzYok karnına 62.8 im
archimom canım ben evime döndüm çok çılgın 2 hafta geçirdim annemde yemeler içmeler bitmedi mide bulantimda çok azaldı doğum günümü de vs kutladık derken savunmami yaptim 75 kiloyum tam
Demi amasonunu okumadık savunma guzeldi
Eksilerdeyim canım ama iştahım açıldı şimdide o korkutuyor beni çok acıkıyorumOlsun kuzum ya total kilo alımın çok değil.Kilolu değilsin zaten
Ac karnına çıplak tartılmayı seviyoruz
Yavrum sen eksilerdesin yaaaaa
Aç karnına mi gözlerim parıldadı hay ağzın bal yesinOlsun kuzum ya total kilo alımın çok değil.Kilolu değilsin zaten
Ac karnına çıplak tartılmayı seviyoruz
Yavrum sen eksilerdesin yaaaaa
Meyve ye yemeği gerekirse 2 ye bol 2 kaşık sonra 2 kasik ye az ye sık yeDemi ama
Eksilerdeyim canım ama iştahım açıldı şimdide o korkutuyor beni çok acıkıyorum
yok bulamadım baya bir sayfaya baktim.Sonra da baktım olmayacak bıraktım aramayıCanim buldun mu listeleri
yok bulamadım baya bir sayfaya baktim.Sonra da baktım olmayacak bıraktım aramayı
Canım ben çekmiştim bi kaç tanesinin fotosunuyok bulamadım baya bir sayfaya baktim.Sonra da baktım olmayacak bıraktım aramayı
80.sayfada canım.Konu içi arama yapınca cıktıyok bulamadım baya bir sayfaya baktim.Sonra da baktım olmayacak bıraktım aramayı
Amaaan deli gibi yesen kaç kilo alacaksınDemi ama
Eksilerdeyim canım ama iştahım açıldı şimdide o korkutuyor beni çok acıkıyorum
Canım bu normal kilodakiler içinBakinnnn
15 günde 1.5 kilo alabildim hesaplamaya hiç girmiyorumAmaaan deli gibi yesen kaç kilo alacaksın
Canım bu normal kilodakiler içinBenim gibi topislere max.7-8 kg
80.sayfada canım.Konu içi arama yapınca cıktı
Ee o kadar strese yani...Geçmiş olsun.
Canım o öğle yemeği olmadığı için akşama 3 dilim ekmek koymuş.Onun yerine sabah 2 dilim ye yeterli..Ya da yeme.Onun yerine ceviz badem ye ekmek tüketmiyorsan..Çorba iç.Besin değişim tablosu da var ordan bakabilirsin ekmeği nelerle değiştireceğinearchimom
Eki Görüntüle 2708008
Daha önce böyle bi liste atmıştın ya. Ben bunu yapayım diyorum ama akşam 3 dilim bana çok. Normalde yemiyorum akşamları hiç. Yemesem sıkıntı olur mu yani bebek için?
Tamam canım çok teşekkürlerCanım o öğle yemeği olmadığı için akşama 3 dilim ekmek koymuş.Onun yerine sabah 2 dilim ye yeterli..Ya da yeme.Onun yerine ceviz badem ye ekmek tüketmiyorsan..Çorba iç.Besin değişim tablosu da var ordan bakabilirsin ekmeği nelerle değiştireceğine