-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.921
Çok iyiKizlar ben en son doktora gidip gelmeden sonra hic kilo almadim doktor rejim diyince baya rejime girdim galiba 2 haftadir ayni kiloda gidiyorumsimdiye 65 olurdum ben ama 60la devam ediyorum
Canım bebeğin kilosu gayet iyi hatta fazla bile.Benim kontrolüm de yarın seninle aramızda 2 gün var.Şeker sonuçların çok kötü değil idare eder. Benim açlık 125,ilk 1 saat 150 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Hiç moralini bozma ben diyete girdikten sonra çok rahatladım,dünya varmış herşey çok daha güzel oldu.Bazen iyi ki şekerim sınırda çıktı da şöyle bir kendime geldim diyorumarchimom Kuzum ben de biraz önce tartıldım 63 çıktım cumartesi doktora gittim bebek 930 gr sizce az mı doktor normal dedi ama annelik herhalde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar 94-141-124 çıktı kaç kilo aldın dedi toplamda 8 kilo dedim nee çok fazla karbonhidrat muz vs yemiyorsun bundan sonra dedi artık ben de bu haftaya düzgün bir şekilde sağlıklı başlayacağım senin listelere tam uyacağım morelim bozuldu resmen
27haftanizdasiniz gayet normal benm doktor olsaydi yine derdi cok kilolu bu bebek diye beni sokdu rejime salak adam cocuk kilosuz kalcak ben en son gitmemde yani 2 hafta once 620gramdi suanida bilmiyorum ay basi bakilcak.archimom Kuzum ben de biraz önce tartıldım 63 çıktım cumartesi doktora gittim bebek 930 gr sizce az mı doktor normal dedi ama annelik herhalde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar 94-141-124 çıktı kaç kilo aldın dedi toplamda 8 kilo dedim nee çok fazla karbonhidrat muz vs yemiyorsun bundan sonra dedi artık ben de bu haftaya düzgün bir şekilde sağlıklı başlayacağım senin listelere tam uyacağım morelim bozuldu resmen
Benim her 3 gebeliğim böyle geçti canım.ilk haftalar ciddi kabizlik oluyor ki
Aynı ben tatlı hamur işi çikolata abur cuburBundan sonra sağlıklı kilo alırız umarımhızlı kilo aldığım için bu zamana kadar doktorum sürekli tansiyon kontrolü yapmamı söyledi, aşırı ödem de cabası, tabii aklım hep tatlıda hamurda
Valla kuzum bakalım akşamları özellikle rahatsız olmaya da başlamıştım inşallah düzene girerÇok iyi
Canım bebeğin kilosu gayet iyi hatta fazla bile.Benim kontrolüm de yarın seninle aramızda 2 gün var.Şeker sonuçların çok kötü değil idare eder. Benim açlık 125,ilk 1 saat 150 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Hiç moralini bozma ben diyete girdikten sonra çok rahatladım,dünya varmış herşey çok daha güzel oldu.Bazen iyi ki şekerim sınırda çıktı da şöyle bir kendime geldim diyorum
Bende varımAynı ben tatlı hamur işi çikolata abur cuburboğazımda durmuyor ki
Hem ödem olur hemde bı gün önce çok yemen yağ yapmaz hemenBende varımçok zorlaniyorum canım herşeyi istiyor bütün abur cuburlari bazen kendime izin veriyorum o gün serbest gün diyorum yiyorum istediğimi ama sabahına tartıda 1 kilo fazla çıkıyor sinirim bozuluyor sanırım ödem yapıyor hemen.
Attim canım da hangi sayfada bilmiyorum.Tekrar paylaşırdım ama telefondan silmiştim elimde oldukları içinarchimom senin diyet listeleri hangi sayfadaydı?Atmıştın sanki buraya.
İnsallah canim1 hafta daha sıkıntısız geçer umarım.34 hafta doldururlarsa çok daha iyi olur tabi
AmiinSistematik- çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla zamanı gelince dogsunlar
Evde durum düzeldi mi pekiİnsallah canim
Kasilmam oluyo surekli
Ee o kadar strese yani...Geçmiş olsun.Gittiler cok şükür annemle ablam benimle dinleniyorum yatıyorum surekli
Bu arada bugun tartıldım hala 82hic kilo almamışım archimom
Canim buldun mu listeleriarchimom senin diyet listeleri hangi sayfadaydı?Atmıştın sanki buraya.
Yeni tartı nasıl tartıyor canım dikkatli tartıl 400 tl lik tartı başına iş gelmesinKızlar günaydın tartım bozuktu pek sağlıklı tartmıyordu.Yeni tartım geldi.Kilomu ona göre revize ediyorum.Herkes haftaya nasıl başladı,keyifler nasıl ? Diyet yapacak olanlar başladı mi diyetlere?