Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom archimom Kuzum ben de biraz önce tartıldım 63 çıktım cumartesi doktora gittim bebek 930 gr sizce az mı doktor normal dedi ama annelik herhalde 😔 şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar 94-141-124 çıktı kaç kilo aldın dedi toplamda 8 kilo dedim nee çok fazla karbonhidrat muz vs yemiyorsun bundan sonra dedi artık ben de bu haftaya düzgün bir şekilde sağlıklı başlayacağım senin listelere tam uyacağım morelim bozuldu resmen😔

Kizlar ben en son doktora gidip gelmeden sonra hic kilo almadim doktor rejim diyince baya rejime girdim galiba 2 haftadir ayni kiloda gidiyorum😁simdiye 65 olurdum ben ama 60la devam ediyorum :halay:
Çok iyi :KK50:
archimom archimom Kuzum ben de biraz önce tartıldım 63 çıktım cumartesi doktora gittim bebek 930 gr sizce az mı doktor normal dedi ama annelik herhalde 😔 şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar 94-141-124 çıktı kaç kilo aldın dedi toplamda 8 kilo dedim nee çok fazla karbonhidrat muz vs yemiyorsun bundan sonra dedi artık ben de bu haftaya düzgün bir şekilde sağlıklı başlayacağım senin listelere tam uyacağım morelim bozuldu resmen😔
Canım bebeğin kilosu gayet iyi hatta fazla bile.Benim kontrolüm de yarın seninle aramızda 2 gün var.Şeker sonuçların çok kötü değil idare eder. Benim açlık 125,ilk 1 saat 150 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Hiç moralini bozma ben diyete girdikten sonra çok rahatladım,dünya varmış herşey çok daha güzel oldu.Bazen iyi ki şekerim sınırda çıktı da şöyle bir kendime geldim diyorum

27haftanizdasiniz gayet normal benm doktor olsaydi yine derdi cok kilolu bu bebek diye beni sokdu rejime salak adam cocuk kilosuz kalcak ben en son gitmemde yani 2 hafta once 620gramdi suanida bilmiyorum ay basi bakilcak.
Bi tanidigim var doguma 2 haftasi vardi bebek 2 kiloydu nasil becermis bilemedim galiba yemiyo cocukda zayif kaldi

Benim her 3 gebeliğim böyle geçti canım.ilk haftalar ciddi kabizlik oluyor ki

Bundan sonra sağlıklı kilo alırız umarım🙏🙏 hızlı kilo aldığım için bu zamana kadar doktorum sürekli tansiyon kontrolü yapmamı söyledi, aşırı ödem de cabası, tabii aklım hep tatlıda hamurda
Aynı ben tatlı hamur işi çikolata abur cubur 🤦🏻‍♀️boğazımda durmuyor ki

Çok iyi :KK50:

Canım bebeğin kilosu gayet iyi hatta fazla bile.Benim kontrolüm de yarın seninle aramızda 2 gün var.Şeker sonuçların çok kötü değil idare eder. Benim açlık 125,ilk 1 saat 150 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Hiç moralini bozma ben diyete girdikten sonra çok rahatladım,dünya varmış herşey çok daha güzel oldu.Bazen iyi ki şekerim sınırda çıktı da şöyle bir kendime geldim diyorum
Valla kuzum bakalım akşamları özellikle rahatsız olmaya da başlamıştım inşallah düzene girer🙏

Aynı ben tatlı hamur işi çikolata abur cubur 🤦🏻‍♀️boğazımda durmuyor ki
Bende varım 🤦‍♀️ çok zorlaniyorum canım herşeyi istiyor bütün abur cuburlari 😔😔 bazen kendime izin veriyorum o gün serbest gün diyorum yiyorum istediğimi ama sabahına tartıda 1 kilo fazla çıkıyor sinirim bozuluyor sanırım ödem yapıyor hemen.

archimom archimom canım dün unuttum tartilmayi bugün 70.8 geldim diyete başladım bugün 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak o zamana kadar dikkat edeceğim inşallah 😊

Bende varım 🤦‍♀️ çok zorlaniyorum canım herşeyi istiyor bütün abur cuburlari 😔😔 bazen kendime izin veriyorum o gün serbest gün diyorum yiyorum istediğimi ama sabahına tartıda 1 kilo fazla çıkıyor sinirim bozuluyor sanırım ödem yapıyor hemen.
Hem ödem olur hemde bı gün önce çok yemen yağ yapmaz hemen

Kızlar günaydın tartım bozuktu pek sağlıklı tartmıyordu.Yeni tartım geldi.Kilomu ona göre revize ediyorum.😁 Herkes haftaya nasıl başladı,keyifler nasıl ? Diyet yapacak olanlar başladı mi diyetlere?

Kızlar günaydın tartım bozuktu pek sağlıklı tartmıyordu.Yeni tartım geldi.Kilomu ona göre revize ediyorum.😁 Herkes haftaya nasıl başladı,keyifler nasıl ? Diyet yapacak olanlar başladı mi diyetlere?
Yeni tartı nasıl tartıyor canım dikkatli tartıl 400 tl lik tartı başına iş gelmesin😄😄😄😄😄
Ben koşturmaca cocukların okulu vs ile başladım karnim aşağı doğru inmeye başladı ve iştahım açıldı doğuma son 12 gün 2 kasımı saymazsak
Yemeye başladım ama evde de isim gücüm bitmediği için hareketim de fazla şu son 12 günü de koyvermeden atlatırsam iyi olacak kilom artıyor çünkü

X