- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.961
Güncel kilom 61, haftam 23 canım archimom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada 1 kg mı aldın hatun?Güncel kilom 61, haftam 23 canım archimom
Kac kilo verdiniz ki bebeğiniz ilk 18 hafta etkilenmez hatta çooooook kötü çok çok kötü beslenmediginiz sürece hic bir haftada etkilenmez ben ilk aylarda 3 4 kilo veririm hamileliklerde siz.cok mu zayifladinizarchimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum
İlk 3 ay kilo vermek çok normal, bende 3 kilo kadar vermiştim problem olmuyor 3-5 kilo kadar vermek. Tamamen besinsiz susuz kalacak kadar olursa annenin direnci düşer bebeğin gelişimini etkilemez merak etmeyin. Sonra fazlasıyla geri geliyor o kilolararchimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum
Bakin takviminizde de yazıyor o bulunduğunuz haftanın sonunda henüz 14 gr olacak onun öyle 1.2 3 kilolar.almalara ihtiyacı yok kilo verdiğinizde de etkilenecek durumu yokarchimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum
Ben hamile kalmadan önce 56 kilo vardım nerdeyse 12 haftada 2 kilo verdim. Ama meyveyi eksik etmiyorum onun dışında sevdıgım yemekleri yiyemiyorum kahvaltıyı söylemiyorum bileKac kilo verdiniz ki bebeğiniz ilk 18 hafta etkilenmez hatta çooooook kötü çok çok kötü beslenmediginiz sürece hic bir haftada etkilenmez ben ilk aylarda 3 4 kilo veririm hamileliklerde siz.cok mu zayifladiniz
Evet yazıyor doktorum da aynısını söyledi dediğim gıbi stresime engel olamıyorumBakin takviminizde de yazıyor o bulunduğunuz haftanın sonunda henüz 14 gr olacak onun öyle 1.2 3 kilolar.almalara ihtiyacı yok kilo verdiğinizde de etkilenecek durumu yok
İçim rahatladı biraz ama yinede ne çok kilo alim ne çok kilo verim normal saglıklı kilolar gelsin☺İlk 3 ay kilo vermek çok normal, bende 3 kilo kadar vermiştim problem olmuyor 3-5 kilo kadar vermek. Tamamen besinsiz susuz kalacak kadar olursa annenin direnci düşer bebeğin gelişimini etkilemez merak etmeyin. Sonra fazlasıyla geri geliyor o kilolar
Grupta -5 ler var.Ilk haftalar kilo vermek normal ve bebeğe zarara yok.archimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum
Hoşgeldiniz.Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin gebeliginizarchimom
5+5 haftalık hamileyim
Başlangıç kilom : 65
Güncel kilom : 64
Boy : 158
İnşaallah kilo alma işini abartmadan hayırlısıyla kucağıma alabilirim bebeğimi ^-^
Haftanızı 7 yaptım bildirimleri yoğun olarak pazar günleri yapıyoruz.Pazar günü 7.haftada olacağınız için.Sevgilerarchimom
5+5 haftalık hamileyim
Başlangıç kilom : 65
Güncel kilom : 64
Boy : 158
İnşaallah kilo alma işini abartmadan hayırlısıyla kucağıma alabilirim bebeğimi ^-^
Nasılsın canım ne var ne yokHaftanızı 7 yaptım bildirimleri yoğun olarak pazar günleri yapıyoruz.Pazar günü 7.haftada olacağınız için.Sevgiler
Teşekkür ederim ^^ Pazar günü güncellemeyeHaftanızı 7 yaptım bildirimleri yoğun olarak pazar günleri yapıyoruz.Pazar günü 7.haftada olacağınız için.Sevgiler
Selam canım iyiyim.Yarin diyetisyen kontrolüm var.Ama birkac gündür iştahım açıldı biraz.Diyettekiler yetmez oldu.Yarin bir konuşacağım bakalım.Aslinda sebebini biliyorum oğlanı yatağına alıştırıyorum.Ayri uyumaya basladik.Biraz zorlanıyoruz geç yatıyoruz yatış saati 3 leri bulunca acıkıyorum tabi.Sen nasılsın?Nasılsın canım ne var ne yok
Isterseniz guncelleyebilirsiniz tabi.Arada yapilan güncellemeleri de işliyorum pazarı beklemiyorum.Ama 3 hafta üstuste kilo bildirimi yapılmazsa konunun artık takip edilmediğini öngörerek liste dışı bırakıyoruz o ayri konu tabiTeşekkür ederim ^^ Pazar günü güncellemeye
gerek olursa söyleyeyim o zaman
Okudum onu Yaparım sorun değil. Ama küsuratı hatırlamadığım için yazamadım yarın onu düzeltebilirimIsterseniz guncelleyebilirsiniz tabi.Arada yapilan güncellemeleri de işliyorum pazarı beklemiyorum.Ama 3 hafta üstuste kilo bildirimi yapılmazsa konunun artık takip edilmediğini öngörerek liste dışı bırakıyoruz o ayri konu tabi
Sizi çok motive gördüm Ilerleyen haftalarda küsurat falan kalmıyor zaten 3 er 5 er gidiyoruzOkudum onu Yaparım sorun değil. Ama küsuratı hatırlamadığım için yazamadım yarın onu düzeltebilirim
Yeniden düzenler diyetisyenin canım diyetini kilo verecek şekilde değil almayacak şekilde ayarlarsınız bebek büyüyor ve artı enerji gereksinimin oluyor çok da kısma sana zararı olmasınSelam canım iyiyim.Yarin diyetisyen kontrolüm var.Ama birkac gündür iştahım açıldı biraz.Diyettekiler yetmez oldu.Yarin bir konuşacağım bakalım.Aslinda sebebini biliyorum oğlanı yatağına alıştırıyorum.Ayri uyumaya basladik.Biraz zorlanıyoruz geç yatıyoruz yatış saati 3 leri bulunca acıkıyorum tabi.Sen nasılsın?
Evet seni anlayabiliyorum ama bebek doğduktan sonra bir şekilde olup gidecek canım.Dusunsene insanlar 9-10 çocuk büyütmüşler zamanında.Hem de yoğun ev işiyle birlikte..Çalışıyor musun bilmiyorum ama öyle bile olsa mutlaka bir düzende ilerleyecek.Doguma yakın kaygılar,ağlamalar normal.Gunler bir türlü geçmez.Sutunun azalacağını sanmıyorum.Benim doğum hikayemi biliyorsun.O durumda sütüm geldi benim..Sağdım biriktirdim kuzucuguma verdiler ng sinden.Dunyamin basima yıkıldığı zamanlardı..Hic dert etme bunları..Herşey çok güzel olacakYeniden düzenler diyetisyenin canım diyetini kilo verecek şekilde değil almayacak şekilde ayarlarsınız bebek büyüyor ve artı enerji gereksinimin oluyor çok da kısma sana zararı olmasın
Gün sayıyorum bende son 11 sayılır artık sabah olur birazdan stres bunalım ağlama nöbetleri iç sıkıntısı iyice arttı bir yandan evle çocuklarla uğraşıyorum çok yüküm artacak hissi var hatta arttı bu halimle koşturmak çocukların gönlünü yapmak kendini düşünememek çok zorluyor stresliyim stres sütümü etkiler mi diye korkuyorum öyle bir hal içindeyim